- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe czy w laboratorium się rypnęli czy faktycznie bhcg tak się nie chciało pokazać
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Asiu a Ty jak się trzymasz?
nie wiem jak Wy ale ja nienawidzę czekać wolałabym wiedzieć od razu- tak lub nie bo człowiek podświadomie doszukuje się objawów i myśli ciągle o jednym i tym samym. Ja do terminu @ mam tydzień więc kupa czasu...
Powiedzcie mi tak na chłopski rozum- testy owulacyjne wykrywają to LH czyli jeśli któryś pęcherzyk dorósł i jest gotowy do pęknięca (co nie oznacza że pęknie) tak?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lil, ja testowałam w piątek i była jedna kreska, więc narazie się wstrzymuje. chcę test ciązowy zrobić w środę jeśli @ nie przyjdzie, a jak znowu będzie 1 kreska to w czw chcę iść na betę, jak wyjdzie ciąża to w sob wbijam się do lekarza, jak nie wyjdzie to nie wiem co robić dziś zaczynam 37 dc, nie wiem czy się czuje, trochę na okres, trochę nie, waga znowu w górę, cycki takie se...jeśli to ciąża to nieświadomie wkraczam właśnie w 6 tc
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lili u mnie 40 dc bez @ ciążowy ostatnio testowałam w czwartek chyba? Albo w piątek.
odpowiedni wzrost lh powinien spowodować pęknięcie pęcherzyka dominującego, ale nie daje gwarancji. Tak mi się zdaje bo ja miałam raz sytuację, że pęcherzyk był dostałam zastrzyk na pęknięcie, a okazało się, że nie pękł tylko przerósł i zrobiła się z niego torbielka, która pod koniec cyklu wchłonęła się po progesteronie.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
cooo kuwa??? no nie wytrzymam
Lil, ja testowałam w piątek i była jedna kreska, więc narazie się wstrzymuje. chcę test ciązowy zrobić w środę jeśli @ nie przyjdzie, a jak znowu będzie 1 kreska to w czw chcę iść na betę, jak wyjdzie ciąża to w sob wbijam się do lekarza, jak nie wyjdzie to nie wiem co robić dziś zaczynam 37 dc, nie wiem czy się czuje, trochę na okres, trochę nie, waga znowu w górę, cycki takie se...jeśli to ciąża to nieświadomie wkraczam właśnie w 6 tc
Agnilla nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem bo też tak miałam w którymś cyklu Moja rada jest tylko taka, żeby się nie nastawiać tak jak ja wtedy bo zwariujesz - ja o mały włos rodziny już nie poinformowałam i nawet ciuszki kupiłam taka pewna byłam Na Twoim miejscu zrobiłabym wcześniej betę- prawie 100% pewności i będziesz wiedziała na czym stoisz... Ale swoją drogą to jak okaże się ciąża to jaja będą jak berety
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
hejoł
lili u mnie 40 dc bez @ ciążowy ostatnio testowałam w czwartek chyba? Albo w piątek.
odpowiedni wzrost lh powinien spowodować pęknięcie pęcherzyka dominującego, ale nie daje gwarancji. Tak mi się zdaje bo ja miałam raz sytuację, że pęcherzyk był dostałam zastrzyk na pęknięcie, a okazało się, że nie pękł tylko przerósł i zrobiła się z niego torbielka, która pod koniec cyklu wchłonęła się po progesteronie.
Gosiu taka sama rada dla Ciebie BETA 40dc to dłuuugo możliwe że coś się kluje
Pociesz mnie że mój pęcherzyk mimo że w czwartek nie był dominujący to przez 5 dni podrósł i stąd pozytywne testy Ostatnio myślę że jestem jakimś wybrykiem natury wszystkie dziwne rzeczy mi się przydarzają np. pozytywny test po furaginie, 11 dni poślizgu w którymś cyklu, zapalenie jakieś pieprzone które mimo owulki uniemożliwiło mi ciążę, plamienia trwające 2 czy 3 dni a teraz na dokładkę wielka niewiadoma z pęcherzykiem dominującym masakra
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi i co wyczytałaś?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wyczytalam nic madrego, albo laski pisza, ze trzeba zrobic bete na krew, albo, ze to bromergon rozregulowuje, zaraz, ze nie powinien, bo przeciez reguluje i uj
ps. wlaczylam sobie cos na kompie i jak chce pisac polskimi znakami wychodzi mi deutsch
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa