BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #657107 przez Kaś_O
chyba tak bo doszukiwanie się głębszego sensu w tym nie ma co. Mieliśmy tutaj też dziewczynę co panikowała bo wyszły jej dwie kreski a okres się jej spóźniał i w ciąży nie była. Więc chyba nie ma co się wkręcać w testy owu które pokazują ciążę. Oby wychodziły maliny w czasie owu :) B)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #657110 przez ferritka
B) kici kici małe kiciusie słodziusie :lol: :lol: aaależ Ci zazdroszczę tyle małych szkrabków, śliczniusich różowych nosków i łapeńków :lol: :lol: teraz im spokoju nie zakłócaj aale jak bedą troszke starsze to bez foty się nie będę odzywać, poważka :lol: :lol: :lol:

dobry wieczór moje śliczne :kiss: :kiss:
a mnie szlak trafił. Nie dość że mam 4 kreski na owu to do tego wiecie co się stało :dry: @ mnie się obluzowała i mnie poplamiła....tak mnie z lewego boku zakuło i se poleciało, ja wiem, nie krew tylko "brud" :angry: mnie zezłościła żeby tak z zaskoczenia mnie wziąć i to tyle wcześniej bo miała przyjść nieprzyjść 22 maja najwcześniej. i to bez psm ,bez bólu cyca i żadnych innych objawów. jak się przez noc rozkręci to jej walnę powaga się nie powstrzymam :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 miesiąc temu #657143 przez moofka
Ferri a może to nie @ tylko coś się zagniezdza cooo? :) pasuje Ci terminowo?

11 lata 7 miesiąc temu #657151 przez ferritka
mama moofka ja to nie wiem już jak mam sobie liczyć bo ciągle jakieś niespodzianki mam i nie wiem już co i kiedy było wiem że od 22 dc mam 4 kreski na teście owu. Nie nakręcam się po prostu @ przyszła znowu pomyliła sobie adres. no cóż. bywa i tak, już się przyzwyczaiłam że ciągle jest moim gościem :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 miesiąc temu #657162 przez mloda
Dagnes napisał:

mloda napisał:

Która z Was wie jakie mogą być konsekwencje zrobienia testu owu po wypiciu jakiegoś napoju?

Mi się wydaje, że napoje rozcieńczają mocz i malina może nie być tak intensywna jak powinna być w dniu owu, a co za tym idzie można otrzymać błędny wynik testu. Ja nie piłam 2 godziny przed testem.

no to ja nie wiem z moich testów nic bo w ogóle nie pamietam czy coś piłam czy nie, nie zwracałam na to uwagi

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657174 przez moofka
Ferri to git że Ci się poje.alo z liczeniem, na spontanie masz wszystko, czyli tak jak najlepiej :woohoo: a może i w końcu niespodzianka będzie groszkowa. O!

a strzaskalas się już na heban?

11 lata 7 miesiąc temu #657182 przez mloda
dzisiaj kuzynka mnie poinformowała że będę matką chrzestną :)
synek ma się urodzić 3 czerwca :)
w lutym kuzynka urodziła pierwszego chłopca i chcieli drugie
skończyła karmić dostała pierwsza @ i koniec
zaszła
tacy to mają szczęście :)

11 lata 7 miesiąc temu #657185 przez ferritka
moofka kochana ja to dzisiaj nie miałam jak z kuchni wyjśc ale to co wczoraj przypiekła dzisiaj zbrązowiało i mam ramiona jakbym brudna była :S :blink:

pożyjemy zobaczymy co też się u mnie podzieje :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 miesiąc temu #657194 przez moofka
eeee Ferri to jak Ty masz taki ruch to wrócisz jako milionerka :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #657232 przez Agnilla
podczytywałam Was u taty, teraz jestem juz w domu i czuje sie prawie rewelacyjnie
gile zeszły mi z czoła :P choć jak wycierałam nos mała mówi, ze gluty wychodza i sprawdzala mi nos, czy mam czysty :D gardlo boli, wysuszone na maxa. ale na noc bromergonu nie biore, bo chce sie wyspac.
zrobiłam z ciekawości test owu i w sumie wygląda jak każdy mój test. kreska kontrolna mocna ofc, a testowa blada. i bądź tu człowieku mądry.
także lece spac, bo jutro do znajomych, jak dobrze pojdzie obudzie sie przed 8 to moze paznokcie zdaze zrobic.
do jutra dziewczeta, musze niestety przyznac, ze moj dobry humor zaczyna mnie opuszczac, bo nie wiem co sie dzieje :(

11 lata 7 miesiąc temu #657242 przez moofka
Agi może jednak zmień ten lek jak się tak meczysz po tym bronku. Ja bym wolała wydać ta stowke niż mieć takie dolegliwosci.... A jak się nic nie wyjaśni to może skocz do ginki w pon? I nie smutaj się kochana, będzie dobrze :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657259 przez Agnilla
Bejbe jedyny problem jest w tym, że ona jest raz w tyg bo to dr hab z Gdańska i tu do nas przyjeżdża. Ja mam brom.od siostry i zastanawiam się jakbym poszła z moją recepta do apteki i poprosiła o ten droższy zamiennik czy by mi sprzedali to bym sobie sama zmieniła:P dziś nie poszłam to moze sie do niej dostanę w nast sob tymczasem sama sobie zmniejsza dawkę. A co do testu owu to kreska testowa jest dość wyraźna ale malin nie ma tak jakby owu była w drodze. Dobrej nocy Wam :*

11 lata 7 miesiąc temu #657267 przez moofka
Agi to zapisz się na następną sobotę i wypytaj o te zamienniki, bo pewnie jest więcej niż jeden. i co Ty mi tu gadasz o tych kreskach zamiast foto wrzucić :P

idę ja też spać, dzisiaj poszalałam z siedzeniem do późna :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #657403 przez julka
.

11 lata 7 miesiąc temu #657423 przez moofka
ale niedzielny zastój się tu zrobił! korzystacie z pięknej pogody? ja właśnie wróciłam z dłuuugiego spaceru z mężem po ogrodzie botanicznym :)

julka nie smutaj się, najważniejsze że wiesz już na czym stoisz i za 2 cykle będziesz działać. to naprawdę niedużo czasu! tylko kurka kolejna się będzie męczyć z tym bronkiem.... a ciasto mega! aż mi ślinka pociekła :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka