- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MIŚkA super wieści! no teraz to będziesz spokojniejsza :*
ALKIM trzymaj kciuki cały czas :* hi w tym cyklu zauważyłam że mam dużo tego śluzu płodnego..hmmm chyba jak nigdy..do tego ten ból owulacyjny w dalszym ciągu.. Może to będzie ten cykl Nawet moja kierowniczka dała mi rywalkę o posadę zastępcy bo boi się że zajdę w ciążę i ją zostawię (dodam że moja obecna jeszcze zastępczyni tydzień temu dowiedziała się że jest w ciąży więc tamta się martwi), A co do wyjścia z mężem to zrobiłabym to samo co PUMCIA napisała, też lubie takie romantyczne kolacje, spacery, chociaż tak żeby spędzić wspólnie dzień tak sam na sam
MAGMUS wyrazy współczucia :* Jejku takich młodych Bóg zabiera.. trzymaj się kochana :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
aklim88 jaki Ty masz maleńki brzuszek Na suwaczku widzę, że zostały Ci nieco ponad trzy tygodnie, ja taki brzuch to chyba w trzecim miesiącu miałam
natB gin może Ci coś przepisać na te nudności, zapytaj go jak będziesz na wizycie. Chyba nawet dziewczyny na wrześniówkach brały coś na mdłości
magmus współczuję... musi Ci być ciężko
My przy pierwszej ciąży też musieliśmy odpuścić i dopiero wtedy się udało Ja bardzo chciałam, bardzo, bardzo, bardzo, ale się nie udawało. W końcu wspólnie stwierdziliśmy, że jak teraz nie wychodzi, to trudno, poczekamy do przyszłego roku i zaczniemy starania na nowo, a tu psikus, jeden maleńki seksik i jest
Teraz też staram się odpuścić, ale to nie jest takie łatwe.
Dzisiaj rano już chciałam zrobić test, bo nie lubię żyć w niepewności, chciałabym już wiedzieć czy udało się, czy nie, jestem niecierpliwa, ale..... nie mogłam go znaleźć hahaha
No nic trzeba czekać, może @ tym razem nie przyjdzie
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Niagara - wszyscy mi to mówią, ze nie wyglądam jakbym miała zaraz rodzic. W pierwszej ciazy miałam o wiele większy brzuch. Aż zaczełam sie martwic, ale mierzą mi ten brzuch i niby wszystko idealnie. Oni tu nie biorą pod uwagę mojej wagi tylko odległość od kości łonowej do zagięcia brzucha i za każdym razem zgadza sie z tygodniami - tak jak należy. Juz bym chciała urodzić i wiedzieć ze wszystko w porządku.
Hehe to Ci test psikusa zrobił
Emilia - niestety nie widzę juz fotki. Idziesz na betę?
Joanna,Pumcia - pewnie pójdziemy gdzieś na żarcie i jakiś krotki spacer. Bo długiego nie dam rady. No chyba, ze ma byc wieczór z porodem w tle heh
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Miska wspaniale że wszystko ok, i dzidzia rośnie
Dziewczyny powiedzcie mi czy w 10 dni po owuloacji moge iść na bete i czy może juz cos wykazać?
Piersi mnie tak bolą że budze sie kilkanaście razy w nocy, są tak nabrzmiałe i gorące że już mam dość zawsze mnie bolały ale nie do tego stopnia.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra takie też mogą być ja nie wyciskałam kapsułek, zrób zdjęcie dokładnie jakie masz i pokaż nam być może masz ciut inne. Ale takie zwykłe półokrągłe miękkie kapsułki z płynem w środku to łykałam
nat jak się czujesz??? jak władek?
Iwson ale zobacz sobie ile mg ma jedna kapsułka bo dawka dobowa to 1500-3000mg ja też brałam rano i wieczorem ale tak żeby się zmieścić w przedziale.
ziaa czasem trzeba sobie ponarzekać
pumcia masakra jakaś ja to zawsze pytałam ile to wyjdzie żeby wiedzieć ile mieć przy sobie kasy ale 300 nigdy nie zapłaciłam najwięcej sto coś...
miśka piękne wieści, aż się gęba śmieje super ! pokaż zdjęcie jakieś
aklim ja to bym męża byle gdzie wzięła, serio na zachód słońca w pola nawet od roku nie wychodziliśmy...... także ja za bardzo wiarygodna w takim doradzaniu w tej kwestii nie jestem
magmus ogólne wyluzowanie powiadasz.. nie znam nie miałam hehe zawsze coś tam po głowie chodzi jak się człowiek stara to bardzo trudno odłączyć myślenie kochana a co do podopiecznego.... przykro mi
joanna zaciskam kciuki może to będzie ostatnia wizyta
niagara kopę... postów Cię tu nie było kiedy masz termin @?
brown eeeeeeeeee czekaj grzecznie ze mną do terminu @
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Podczytuje Was kobietki, ale sama nie mam weny do pisania.
Wielkimi krokami idzie jesień do Anglii i chyba dlatego to osłabienie org. i lenistwo
Ja obecnie mam 10dc i w tym miesiącu testuje z testami owu ale bez napięcia, bo ostatnio były ładne maliny i nic z tego nie wyszło trochę odpuściłam co ma być to będzie
Jestem ze wszystkimi które się starają i mam nadzieje ze Wasze obecne czy tez przyszłe cykle bedą owocne
Oczywiście tym co zaszły dużo zdrówka
Podczytuje Was codziennie co poprawia mi samopoczucie ze ja sama nie walczę o potomka
A mówią ze w druga ciąże zachodzi się łatwiej ?
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
niagara haha to chyba był znak, żebyś się wstrzymała kiedy masz mieć @?
brown wyjść wyjdzie.. Ale ja bym poczekaLa..no właśnie miałaś czekać za aggi nie wylamywac się przed szereg
aklim ja też przed porodem miałam plany, żeby coś,, ekstra,, zrobić i skończyło się cudownym spacerem (jesiennym) po parki, gdzie każda ławka była moja a później wjechała pizza mniam.. Q potem umieralam, bo tak się zapchalam heh ... A co do staników ja miałam 2, ale spałam w sumie bez z tego, co pamiętam chyba, że już nie pamiętam yhhg
aggi a dziękuję, że pytasz :* powiem tak, co do mojego samopoczucia wczoraj było super , ale dziś od rana znowu masakra no nic..jakoś przeżyje £;)ogólnie wiecznie jest mi niedobrze.. A Władek tez super, dziecko do ramy przyłoż w żłobku świetnie się sprawuje, wczoraj spał 3 h mieli jesienny spacer po parku, zbierali liście, a później przyklejali na kartki bardzo był w to zaangażowany jak ściągnę foty to wrzucę Wam kilka
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Nat mi lekarz powiedział że na nudności najlepszy jest imbir. Można kilka plasterków dodać np do herbaty.
A Twój synek na zdjęciu gdzie śpi wygląda na takiego aniołka
No i niezły z niego przystojniak
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Wiem że miałam się nie wyłamywać, i czekac spokojnie ale dzis rano tak mnie przymdliło że prawie i chciałabym już wiedzieć czy to na @ . Ehh może wytrzymam jeszcze te kilka dni, ale szczerze mówiąć wole iść na krew niż robić testy bo one mnie bardziej stresują.