BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005885 przez Emilia92
Dzisiaj rano robilam i inny test, bylam na becie ale mnie nie przyjeli bo tylko od rana pobieraja ;/ a od rana ja pracuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005886 przez aggi
no to powtórz znów test za 2 dni z rana :) powinna ciemnieć kreska

9 lata 7 miesiąc temu #1005890 przez majka1987gnoWlkp
Cionsza :-D
Kuwa ale drukujecie!!!!!

[/url [/url]

9 lata 7 miesiąc temu #1005911 przez weronia89
Izabela idziemy łeb w łeb :) u mnie dzisiaj jest 10 dco wiec razem będziemy testować :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005912 przez Sandruska1995
Ale piszecie ;)
Mój mały nosi bluzki i bluzy na 104 , dresy 98 . A kurtkę na zimę mamy z tamtego roku na rozmiar 98 i myślę że teraz w niej pochodzi. Dziwne te rozmiarówki mają . Poszłam mu kupić dziś piżamy wzięłam 2 na 104 , w domu rozpakowuje i co jedna będzie idealna a drugą może za pół roku ubierze i ten sam rozmiar :dry:

9 lata 7 miesiąc temu #1005913 przez aggi
majka godzinę Cię nie ma a już jesteś 5 stron do tyłu :ohmy: :silly:

weronia no widzisz jak się złożyło, masz kompankę do testowania :)

sandra to duży chłopak :) mojej koleżanki syn ma 4lata a nosi ciuchy na 104 :) dlatego ja wszystko wolę sprawdzać, a najgorzej jak właśnie muszę przez neta kupować.... z kurtką nie mam wyboru, raczej w 68 z zeszłego roku nie wejdzie :P

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005922 przez weronia89
aggi moja córka ma 3lata nosi ubrania na 3-4/4-5 w zależności od firmy ale ogólnie na 104/110 cm wszyscy mówią ze nie wyglada na 3 lata tylko na 5 bo jest wysoka :) i wygadana :)

Moje dziecko w przedszkolu :)
Załączniki:
Podziękowania: martussska7

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005929 przez Sandruska1995
aggi duży szatan :side: Ale to jeszcze nic nogę już ma 26 , na zimę pewnie będzie już 27 . ( ale co się dziwić jak tatuś ma 47/48 ) przeraża mnie to! Zawsze mamy problem z butami i latamy po sklepach całe dnie :silly:
Ja to kurdupel 160 i 45 kg :laugh:

Chciałam umilić dziecku czas , kupiłam mu plastelinę i moje kochane dziecko ulepiło mi naszego królika " Pusie " :laugh:
I taka metoda na ugniatanie , po co się męczyć rękoma :silly: :blink: Kocham Go . :kiss:
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1005934 przez aggi

Weronia
no każde dziecko wiadomo jest inne :-) śliczna blondyneczka :-) szczuplutka i wysoka, nie? :-)

sandra no to ten od koleżankiteż ma 27 ;) haha ważne mieć pomysł żeby się nie nameczyc ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005939 przez Pumcia
Aggi ja jestem urodzona na dzień Babci :woohoo: haaaaaaaaaaaa a kiedy to ? :whistle: :evil:

Aggi i Ziaa - szatany Wy nie przezywac mi się już :D Ziaa - a mogę tego z czerwonymi oczkami plissss plissss plissssssssss bo mam tez coś w zanadrzu :D

A teraz trochę poważniej - mama odbrała moje wyniki, skonsultowała sie z lekarzami z pracy i . . . mam anemię - wyniki poniżej normy i coś z nerkami bo badanie moczu słabo wyszło ;/ wizytę mam dopier o 1 pazdziernika i w sumie powinnam na nerki antybiotyk jakiś brac ale lekarka bała się mi to przy ciązy przepisac wię c czekam . . .

Weronia - czytaj . . .pisz nie krępuj się :D

A to mój Kropek :silly:
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1005944 przez miśka23
Śliczny kropek :) na pewno podobny do mamusi :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #1005945 przez ziaa
No pewnie Pumcia czestuj się, dla Ciebie te czerwone oczeta zrobilam :DD będzie mi Milo ;)
Oj ale wyniki to nie dobre, wybierz się do lekarza wcześniej, co?
A kropek to już taki krop :) super niech się pięknie rozwija :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005946 przez Pumcia
Miśka Dzięki :* w sumie jeszcze podobieństwa nie widze ale musi byc w mamusie :D Twoje maleństwo było podobne do mojego przy piwrszym usg :) fajnie patrzeć jak się Kropki rozwijają :) A kazał Ci lekarz brać jakies witaminy np. prenatal uno czy cos podobnego?

Ziaa - chyba Cropp :evil: :evil: :evil: he he oryginał jak ta Lala :woohoo: ok, zmienię se Avatarka a co :D Dzięki :* Kochany z Ciebie Diabełek :kiss: :evil:
Do lekarza se poczekam :D 2 tyg mnie nie zbawi:)

Awatar nie chce mi się zmienić !!! :blink:

9 lata 7 miesiąc temu #1005952 przez niagara
Aggi ja po prostu nie mogę za Wami nadążyć, choć czytam codziennie hahaha :laugh: To już nałóg ;) Muszę się kryć przed mężem, bo później mnie wyzywa, że wiecznie przed komputerem, a tak naprawdę on siedzi więcej :evil:
W smyku moim zdaniem mają zaniżoną rozmiarówkę więc wzięłabym 92
Termin @ mam na 24, jeszcze tydzień....

miska piękna fasolinka :)

NatB Wład nosi 92? Julce w zeszłym roku kupiłam wiosenną kurtkę ze Smyka właśnie 98, była jej trochę większa, a w tym na jesień musiałam kupić nową.
Bluzy, czy bluzki to Ja kupuję już na 98/104. Spodnie jedynie na 92, bo ona w pasie chudzina, ale nogawki i tak wiecznie ma za krótkie :P W Zarze to już w ogóle dziwna ta rozmiarówka. Spodnie Julce w pasie są za duże, a nogawki ma za krótkie, a góry bardzo małe wypadają.

W ogóle kupiłam właśnie małej buty jesienne w rozmiarze uwaga 26!!! :ohmy: :ohmy: Numer mniejszy od kajaka :laugh:

Pumcia] śliczny kropek :)

A ja jestem z sierpnia, jak moja córa :) A z maja jest moja siostra :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005956 przez Sandruska1995
Niagara - a ile twoja mala ma? Bo na tel nie widzę suwaczka :P mój za miesiąc kończy 3 lata i też ma 26 :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka