- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
hahahahaha dobre dobre. zapamiętam. masz rację a jak zapytają gdzie prezentacja to powiem że nie wiem, nie znam się zarobiona (czytaniem) jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Pinezka w smaku to raczej z niczym się tego nie da porównać. przynajmniej ja nic takiego nie znam.
Pumcia - padłam i chyba nie wstanę ze śmiechu hahahahahahaha

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Izabelko spoko - pomóc Ci ? No to Ci pomogę

Dobra dobra . . . już mnie nie zagadujcie bo muszę sie wyspać

A i takie szybkie pytanie - dlaczego czasem lekarze zlecają oznaczyc grupę krwi także ojcom a niektórym nie ? to zależy od grupy krwi matki ?
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
coś takiego jeśli nic nie zamotałam
- joanna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 83

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

ziaa jesteś jak halny

Baaaaaj gud najt

- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165

Aggi, czuje się dobrze, choć męczące dla mnie było po 7 godz dziennie siedzieć na tej szkole, musialam w pon ostro odpocząć. Ale poza tym super wszystko

NatB, imie wybrane,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chipsy to rzeczywiście jedyna forma, w jakiej da się zjeść jarmuż, poza tym ble...
Miska, u mnie płeć jakos tak w 18 tc stwierdzono.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pumcia no piękny avatar spisałaś się na medal wymieniąjąc go

niagara ja zaglądam jak mąż w pracy

miśka ja bym jednak słuchała lekarza a witaminy z nim skonsultowała jak tak bardzo chcesz kupić

magmus ja miałam inny tylko zdjęcie z neta wkleiłam jak wyglądać mają te kapsułki

izabela się śmiej ale moja koleżanka miała przez dwóch lekarzy potwierdzoną córkę.... na 3d była i też niby dziewczynka... na porodówce leżała i smsy pisała ze mną

milunia to ważne że ok jest

ziaa nie ma @ - jest nadzieja

sandra spoko my sobie śliczne meble biało czarne kupiliśmy

laski jedyne kapsułki jakie wyciskałam to witamina k i d dla mojego Maksa. Ale one były z taką końcówką którą się urywało i wyciskało płyn

joanna eeee no co Ty chłopców też dość trochę się porodziło

chudzinka no to już bliżej niż dalej

LASKI przebrnęłam ufffffffffff a Wy teraz macie lekturę

standardowo stwierdzam że pewnie i tak do końca nikt nie przeczyta

ha. miłego dnia

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

Zalecane spożycie
" Dorośli i młodzież: 1-2 kapsułki 3 razy dziennie.
Dzieci powyżej 6 roku życia: 1 kapsułka dziennie.
Dzieci od 3 roku życia: 1 kapsułka dziennie.
Zawartość kapsułki wycisnąć na łyżeczkę. Zaleca się stosować min. przez okres 30 dni. "

Ale skoro się łyka , to dobrze

aggi My planowaliśmy teraz zakupić sobie białe komody na wysoki połysk, ale zrezygnowałam po tym jaką mam sofę i kupiłam w kolorze sosna.

- Iwson
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
OMG nie było mnie pół dnia i własnym oczom nie wierzę chyba godzinę będę czytała

aggi natB kurcze to duże te wasze chłopaki mój skończył 3 latka 22 sierpnia i teraz nosi 98/104 juz częściej 104, ale spodnie np 92/98 z h&m spodnie ma 92 i jeszcze spokojnie ponosi a z zary i rezerved 98, a dresów do przedszkola do ciorania dziadek mu nakupił w lidl na 98/104 i są rewelacyjne nic się z nimi nie dzieje nie komacą się nie fabułą, a cena atrakcyjna. A ile chłopaki mają wzrostu bo mój jak tak go mierzylam przy ścianie na 3 latka miał 97 cm ważył 14 kg jedyne co stopę ma wielką 27

a odnośnie kombinezonów to najlepiej znajdź taka aukcje gdzie możesz odesłać bo mój np miał kombinezon na 86 i przechodził w nim 2 zimy, w pierwszą miał rok i 3/7 miesięcy, a w druga dwa latka i 2/7 miesięcy, na ta zimę ma już kombinezon na 98 i jest idealny.
Chudzinkapiękne imiona

Pumcia tak jak pisała wcześniej Izabela chodzi o konflikt i jak matka ma + to ojca nie męczą badaniami, ale nawet jak wyjdzie konflikt w naszych czasach nie ma się co martwić bo podobno są juz jakieś leki na to, ale trzeba sprawdzić zaraz na początku ciąży, żeby je zastosować w odpowiednim momencie
Izabelajak lubisz arbuza a chcesz zrzucić wagę to te 100/150 gram spokojnie możesz zjeść lub wypić jako koktajl ja jestem z mężem właśnie na diecie od dietetyka i często mamy z owoców arbuza, grejpfruta podobno najlepszy spalać tłuszczu, jabłka, mandarynki i winogron
magmusi Sandruska tez zakupiłam wiesiołek i nie ma w nim ulotki, a na opakowaniu, tez nie ma nic o wyciskaniu kapsułek
przykro mi bardzo z powodu podopiecznego, trzymaj się jakoś ;-(
co do badania drożności to znajomi starali się 6 lat, po czym miała to badanie i pół roku po tym zaszła, podobno miała drozne tylko posklejane,a ten płyn je rozkleil
miśka ja mimo wszystko brałam witaminy jakie polecił mi mój gin Femibion natal 1 w pierwszym trymestrze, a potem Femibion natal 2 do końca, oczywiście kwas foliowy i od 27 tyg jeszcze magnez z witB, bo zaczął mi się brzuch stawiać aaaaa i powie żebym magnez popijala sokiem pomarańczowym bo tak się lepiej
wchłania
co do płci ja się dowiedziałam na usg polowkowym w 20 tyg ciąży
ziaa ja w pierwszej ciąży tez nie mogłam uwierzyć zwala łam brak@ na stres potem na przeziębienie i generalnie test zrobiłam dopiero jak spóźnia la się już 8 dni potem jeszcze zrobiłam betę kilka dni później,a jakposzlam do gina to już był 6 tyd.
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

Nic mi się nie chce, a muszę zrobić koledze internet bo sobie kupił modem i nie wie jak , iść wysłać pieniądze i jakieś małe zakupy

Miłego Dnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Iwson uwielbiam ciuchy z lidla

- Iwson
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137

Sprawdzałam Was czy beze mnie też sobie poradzicie żeby utrzymać rozmowę i... brawa dla Was!

Pumcia mimo aktywnej nocy, znalazłam czas na dwa kliknięcia dla Ciebie

Ustka inspirowane oczywiście Twoją ulubioną Dżoną

Ej a te które mają takie piękne cykle i śluzy ;p to mi wiedzą - jak teraz mam tak więcej śluzu niż zazwyczaj, biały, lepki to znaczy, że druga faza cyklu ma się ku końcowi i @ się zbliża czy co?
No zrobię kolejny test tak może koło niedzieli jak łaskawa @ nie przyjdzie, a w poniedziałek będę atakowała gina.
Dziś i dla mnie pani miała przygotowaną igłę, bo w końcu ile mogłam odwlekać to badanie tsh ;p
Co tam u Was z rana? Jak humorki Szatanki?
Oficjalnie ogłaszam głosowanie na nowy avatar dla Szatana Pumci!