BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1006053 przez aggi
Iwson ale taki jednoczęściowy nie krępuje ruchów przy chodzeniu?? o to mi w sumie chodzi też ;) bo wiadomo że do taplania w śniegu lepszy bo nigdzie śnieg nie wejdzie ;) choć ciekawe swoją drogą czy Maks w ogóle na śnieg pójdzie bo on taki bojączka wszystkiego się boi ;) nad morzem byliśmy to nie było mowy by nogi na piasek dał :P

ziaa mi by się najbardziej podobała wersja czerwone oczy + rogi :D bez ust hahaha :P ja się na śluzach nie znam :P rozróżniam tylko ten przed owu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1006055 przez Iwson
ziaa oba są boskie no ale ten z rogami jest mega :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1006057 przez Iwson
aggino mój chyba był młodszy zima parę dni od twojego i super sobie dawał radę :-) tylko mój zaczął chodzić na tydzień przed roczkiem tzn postawił pierwsze kroki bo do chodzenia to było dalekie, ale wtedy akurat mieszkaliśmy w Gdańsku rok i szłam z nim na plażę i na piachu tak się wyrobił ze hoho nawet jak się wywalił to i tak nic mu nie było ;-)

9 lata 3 miesiąc temu #1006058 przez ziaa
Aggi Voilà! :D

9 lata 3 miesiąc temu #1006059 przez aggi
iwson Maks sierpniowy jest :) widzisz a Maks tylko chodzi za ręce i przy meblach.. no na zimę myślę że już będzie chodził sam ;)

ziaa no elegansio :laugh: to ja głosuję na wersję trzecią :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 3 miesiąc temu #1006063 przez brown24
Ziaa Ja po @ mam jakieś 2 dni suszy a później śluz białawy, lepki, im bliżej do owulacji tym śluz staje się w bardziej rozciągliwy i przejrzysty.Po owu znów gorszej jakości(lepki białawy, z grudkami) i tak do @.Rzadko mam sucho przed @.

Głosuje na avatar nr 3 :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu #1006065 przez aggi
brown i jak sytuacja u Ciebie?? :silly:

9 lata 3 miesiąc temu #1006077 przez Iwson
aggi Iwo tez z 22 sierpnia ;-)

9 lata 3 miesiąc temu #1006078 przez brown24
Aggi bez zmian , czekam na @, tempke zmierzyłam bo dziwnym trafem znalazłam termometr pod poduszka :P
37,1 w ustach i 37,5 na dole :woohoo: , cycki dalej jak rozgrzane balony :laugh: . Właśnie zjadłam zupe kalafiorową na śniadanie i teraz mnie troche mdli hehe.
Ale wole sie nie nakręcać, bo pewnie jak zwykle sie rozczaruje..
U Ciebie jak tam?

9 lata 3 miesiąc temu #1006083 przez aggi
iwson aaaa :-) Maksiu z 6.08 :-)

brown no no to cię nie nakrecam bo mi bociana zwiniesz od nat :D a u mnie spoko tydzień do @. Wczoraj po przytulanku dwa razy w kibelku plamilam na różowo nie wiem czemu :( echh a wszystko było tak jak zawsze...bez jakichś szaleństw..

9 lata 3 miesiąc temu #1006089 przez Nefri
BROWN to rob tego testa, bo nie wytrzymam ;)
Ziaa ja też głosuje na nr 3 :)
Aggi wg mnie lepszy dwuczęściowy, i tak spodnie od kombinezony są dluzsze i na szelki, wiec nic nie podwiewa. Tymek zaczął chodzić jak miał 11,5 miesiąca i to była zima, bo jest z 20 grudnia, i od razu miał dwuczęściowy.
Iwson Tymek ma teraz rok i 9 miesięcy i mierzy ok 98 cm, wazy 14 kg i nosi but rozm 26 :)

9 lata 3 miesiąc temu #1006090 przez brown24
Aggi a może to było plamienie implantacyjne u Ciebie? ja to ostatnio nie mam ochoty a raczej siły na przytulanki. Wczoraj położyłam się UWAGA ... o 20.38 :laugh: i tak już spałam do rana :)
No zobaczymy , która zgarnie bociana :silly: Ja tam trzymam kciuki za nas wszystkie, jakoś się podzielimy :P

9 lata 3 miesiąc temu #1006092 przez natB
brown, aggi i reszta staraczek 3 mam kciuka, bocian szuka właściciela hah:)

Przepraszam ja dziś z doskoku, bo jestem dziś bardzo słaba, ledwo co wstaje z łóżka, a już mi jest słabo :/ euh... Normalnie brak mi sił, dlatego będę tylko Was ppdczytywac :)..
Podziękowania: aggi, ziaa

9 lata 3 miesiąc temu #1006093 przez brown24
Nefri poczekam do poniedziałku z testowaniem, albo pójde na bete, bo znając siebie jak mi sikaniec wyjdzie negatywny w poniedziałek to będe jeszcze z 2 razy testować w kolejnych dniach. A tak to raz troche krwi i spokój ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1006094 przez aggi
Nasz Maks waży 11kg :-)

nefri chyba po prostu się obkupimy, wyprobujemy różne opcje i niepotrzebne sprzedamy innego wyjścia nie widzę..

brown nie wiem nigdy nie miałam ;) tzn miałam :p al nie plamilam.... ale to by tak po przytulanku? Echh nie wiem sama ale się wystraszylam że @ wcześniej przyszła :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka