BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005981 przez Sandruska1995
magmus Z tyłu na opakowaniu piszę u mnie . Bo ulotki w środku nie było , czyżby teściowa mi walnęła i będzie studiowała? :evil:

Na szczęście nie mam w domu dywanów, chciałam kupić ale mój M nie chciał i chyba dobrze. :lol: Jedyny błąd jaki zrobiłam i już go nie popełnie to kupiłam sobie białą sofę za 600 euro, nie cały rok temu no i przy moim dziecku dziś jest żółta i do wyrzucenia :evil: :( Teraz muszę czekać , aż kupię nową . :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005982 przez ziaa
Pumcia ją polecam:
Porządna garść liści szpinaku :evil:
1 japko :D
Ćwierć lub pół świeżego ananasa
dla hard cora jeszcze pół pęczka pietruszki :D
Miks jabłko, szpinak, ananas smakuje wybitnie, jak popularny sok o smaku kaktusa! :D
Ah, ją to pije jako koktal a nie wyciskany sok, ale może i tak będzie pyszne ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005983 przez Nefri
Pumcia polecam koktajl z kiwi, sokiem z jabłka, tylko takim prawdziwym, przecierowym, banan, jarmuz (bardzo bogate źródło żelaza) - pycha.
Magmus88 to zespol,mw ktorym gra maz www.facebook.com/whitecrossesmusic?ref=ts&fref=ts , na perkusji. Chyba dobrze, że zdecydowała się na sprawdzenie drożności. Też słyszałam o dziewczynach, które nie mogły zajść, a po sprawdzeniu drożności i udroznieniu zaszły błyskawicznie.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005984 przez Sandruska1995
A ja się dowiedziałam w 13 tyg że chłopak . Potem na 3D się potwierdziło mój M mało pod sufit na wieść o synku , nie skoczył a moja mama tak bardzo chciała wnuczkę , że wyszła z gabinetu haha :silly:

9 lata 7 miesiąc temu #1005985 przez Izabela
Pumcia - ja nie nastawiam się na bomby żelazne bo też mam odruch zwrotny jakbym miała pić te typowe soki z mega ilością żelaza. zrób sobie sok owocowy jako bazowy z takiego owocu jaki najbardziej lubisz. Może czarna porzeczka, aronia, może brzoskwinia. i dajmy na to do pół litra takiego soku dodaj jakieś warzywo zielone lub czerwone, po podobno takie kolory zawierają tego dużo. i dodaj w małej ilości żeby nie było wyczuwalne za bardzo. może być brokuł, seler czy nawet pół buraczka. jak mimo wszystko dodasz za dużo to wciśnij pół cytryny i będzie dobrze.i zawsze jak wyciśniesz sok wsadź go na trochę do lodówki. wtedy się lepiej pije. mniej się czuje smak. A z pietruszką łączyłam ostatnio kiwi i ogórki. to wyszło nawet dobre.
Ja należe do tych osób które często oceniają jedzenie po wyglądzie i takie soki w dziwnym kolorze nigdy nie były dla mnie apetyczne.
A z jabłkami polecam się polubić bo jako ta baza są naprawdę spoko. tylko te kwaśne.

9 lata 7 miesiąc temu #1005987 przez Izabela
ooo dziewczyny ciekawe połączenie z tym ananasem. muszę spróbować. z jarmużem poleciałam po hardcorze i wycisnelam sok tylko z niego i dodałam kiwi. kuźwa, pół dnia mi się to odbijało. a jak wypiłam i zostały mi te wąsy nad ustami z soku, to poszłam je umyć bo już nie dałam rady :blink: :S może jako dodatek ujdzie. chociaż sałatkę z jarmużem bardzo lubię.

9 lata 7 miesiąc temu #1005988 przez Pumcia
Milunia - tak ona ma już córkę, 6 letnia i wiem ze od jakiegos czasu starała się o dziecko, Jak się dowiedziałą ze ja jestem to powiedziała tez o swoim, tydzien roznicy :) no ale niestety dziś potkałam jej męża i mi powiedział ze jedzie po nią do szpitala . . . nie pytałam co i jak . . .

Ziaa - przeciez ja takich programów Never nie oglądam :evil: maluj mnie maleńka maluj B) Nie ma @ jest nadzieja ! - wczoraj się tego nauxczyłam od dziewczyn i spodobało mi się :woohoo: a z tym sokiem to rozumiem, ze chcesz mnie załatwić ? przeciez to po samej nazwie wskazuje, ze bedzie " jaaaaah " " fuuuuuuuuuuuuu " " bleeeeeeeeeeeee " aaaaaaaaa japko ? nie znam Pana :evil: łoooo Jezu i ten smierdzący ananas. Ty naprawdę wybrałaś wszystko czego nie cierpię :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Nefri - już Ty lepiej gadasz z tym przepisem - bo ten diabełek powyżej mnie na minę wpuścił :evil: :woohoo:

Izabela - o jarmużu też myslałam ale kurde to naprawde do wypicia? Surowe warzywa uwielbiam ale gotowane czy przecierowe ? o nie nie nieeeeeeee

9 lata 7 miesiąc temu #1005991 przez magmus88
Izabela - jeżeli chodzi o badania z krwi to wszytsko książkowo.....
A na USG wyszły policystyczne jajniki.... tzn jajniki o charakterze PCO - tak dokładnie powiedział.

9 lata 7 miesiąc temu #1005992 przez magmus88
Sandra - ulotki w środku chyba nie ma, bo też nie miałam.... prześłij mi proszę zdjęcie gdzie masz napisane, że to się wyciska na łyżeczkę :D bo przestudiowałam pobieżnie co prawda ale cały karton... i nic takiego nie wpadło mi w oko :PP

9 lata 7 miesiąc temu #1005994 przez Pumcia
Boszzzzzzzze widzisz i nie grzmisz - kapsułki się wyciska ? Serio ?! Sandrusia skad Ty to wytrzasnęłaś ?

9 lata 7 miesiąc temu #1005995 przez Izabela
Pumcia - jarmuż w dużej ilości jest dla mnie nie do przejścia. ale mężowi nawet smakowało więc..... kwestia smaku. ale obstawiam że w wyczuwalnej ilości ci nie posmakuje i podobnie jak ja się zrazisz.
Próbuj miksować to co lubisz albo jesteś w stanie się pprzemóc :P I tak z takich soków są witaminy i te sprawy dużo bardziej przyswajalne więc nawet jeśli wypijesz pół szkalnki takiego soku to jest to odpowiednikiem solidnej ilości warzyw i owoców. podobno 800g warzyw czy owoców to szklanka soku. to weź tu jedz prawie kilo czegokolwiek. pęknąć można :laugh:

magmus - to wybacz, źle w takim razie zrozumiałam. myślałam że z usg też było wszystko spoko.

dziewczyny mam prezentację do zrobienia, tak mi się nie chce i co chwila odświeżam forum. Bo przecież muszę być na bieżąco i swoje trzy grosze wtrącić :laugh: :P

9 lata 7 miesiąc temu #1005997 przez joanna1991
WERONIA razem zawsze lepiej :) dobrze wiedzieć że jest ktoś kto wie co się przeżywa :* uda się nam każdej!

MARTUSKA o widzę że u ciebie też w 12dc maliny :D owocnych staranek :*

NAT cudo masz synka, że taki grzeczniutki :* powiem ci że ten bociek aż zachęca do "roboty " :D

MISIA piękny groszek! <3 internetowa ciociulka doczekać się nie może aż zobaczy zdjęcie maluszka ! :*

AGGI ja obstawiam że u MISI to będzie groszek :D no niech w końcu będzie jakiś chłopiec :p ostatnimi czasy same dziewczynki hi hi :) a tak ogólnie to mogłabym w końcu zafasolkować to mężowi na 2 rocznicę ślubu prezent bym podarowała :* :)

PUMCIA avatarek ekstra :D Ale już duży twój groszek :)

MAGMUS najważniejsze że jest jakieś wyjście z tej sytuacji! kochana głowa do góry! :* musi być dobrze! trzymam kciuki za was :*

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005999 przez Pumcia
IZabelko - dziekuję za podpowiedz :) na pewno skorzystam :) cały czas piłam owocowe bo do głowy mi ni eprzyszło ze mogę pomieszać to z warzywkiem :) No wiesz - blondynka :D a prezentacja nie Pumcia - nie ucieknie :evil:

Joanna - no to już Byk :D a ja niespodziankę zrobiłam męzowi na 30 urodziny - chociaż wygadałam sie kilka dni wczesniej ;/ ale powiedziął, ,żę od dziś ma wczesniej urodziny :evil: a za Avatarka Dziekujemy razem z Ziaaja bo ona całą noc nad tym siedział, zamiast mieć stosunkowo udaną noc a dziś w nocy tez nici ze starań bo usta bedzie mi malować :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu #1006002 przez Pinezka
Ale skrobiecie, nie nadazam :side:

Misia - u mnie w 13 tyg bylo u dziecia ogonek widac ;) Zreszta do samego konca malo wstydliwy byl i siusiaka na kazdym usg bylo widac, a twarz zawsze raczkami zaslanial ;)

Izabela - co to jest jarmuz? Da sie do czegos porownac?

Magmus - opcje sa :kiss: wykorzystaj, ze gin cie na badanie droznosci wyslac chce, zawsze to o jedna niewiadoma mniej. Potem ja bym poprobowala na twoim miejscu tych lekow na pobudzenie owu i zobaczysz, ze fasolinka wychodujesz :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1006003 przez Pumcia
Pinezka - jarmuż to taka sałata :) albo kapusta :D

Izabela - propouję na jutro taką koszulkę jak w załaczniku :evil: :evil: :evil: :evil:
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka