BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005859 przez natB
aggi zmusiłaś mnie, żebym się ruszyła z łóżka i poszła do Władka szafy kuknąć hah :P...
Z h&m nosi na 92, z Zary rozmiarówka 2-3 latka (czyli 98)... spodnie to już inna sprawa, bo te nosi dalej na 12-18 miesięcy (czyli 86), bo większe mu baaardzo spadają z dupki :P tym bardziej, że nie nosi pieluchy :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005860 przez natB
ziaa mega avatar :D :evil: :evil: :evil:

9 lata 7 miesiąc temu #1005861 przez Izabela
O matko dziewczyny nie nadążam :silly:

NatB - super synek ! Też bym chciała mieć synka. chociaż najpierw to ja w ogóle ciążę bym chciała :P Fajnie że troszkę Ci lepiej

Chudzinka moja koleżanka była w takiej weekendowej szkole rodzenia. Bardzo zadowolona była. Jej mąż trochę mniej ;) Wynudził się biedak hehe

Aklim także polecam jakiś plener. najlepiej miejsce w którym jeszcze nie byliści. nie musi być daleko

A u mnie na razie lh nic nie wykazuje, ale to chyba wcześnie jeszcze. My na ten weekend mamy gości. Na szczęście takich "samoobsługowych" więc nie napracuję się :P W przyszłym tygodniu chcemy złapać jeszcze troszkę urlop i gdzieś pojechać sobie na 2-3 dni. a w przyszły weekend parapetówka u rodzinki. I zaczyna już mi się praca - na razie etap burzliwych dyskusji z szefem :P Tak więc głowa zajęta innymi sprawami - nię będę Wam marudzić w najbliższym czasie że się nie udało (jeśli się nie uda)

Nie pamiętam już która z Was napisała, że na śmierć zawsze jest za wcześnie ale zgadzam się. Przykre to jest. I naprawdę bardziej boli jak umiera osoba która ma jeszcze dużo przed sobą.
Dlatego my z mężem od jego choroby inaczej patrzymy na wiele spraw. Trzeba z życia na maxa korzystać bo nie wiadomo co komu pisane. I doceniać wszystko co nas spotyka i to dobre i złe.

Ale żeby na koniec było optymistycznie to super że co chwila nowa fasolka się zapowiada ! Cieszę się razem z Wami. No i dobrze by jeszcze było jakby co niektóre nie miały tych przykrych objawów ciąży.

Miłego dnia :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #1005865 przez aggi
ziaa no elegansio avatarek idealnie pasuje do Ciebie :evil:

pumcia powinnaś strzelić coś podobnego :evil: :evil:

nat Maks w zeszłym roku miał z nexta kurtki ale jakieś takie maławe się wydawały rozmiarówki. teraz ma jesienną z george i ma 86. a zimową mam upatrzone z cool club ale no nie wiem muszę to obgadać z S - pomierzyć dokładnie może i wtedy zadecydować... najwyżej spowrotem wystawię na sprzedaż, teraz sezon to jest szansa że ktoś kupi..

izabelaa marudź kobieto kiedy chcesz :D który masz dc? :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005866 przez Nefri
Aggi Tymon w zeszła zimę, a miał wtedy rok, nosił 92, teraz pewnie będzie miał na zimę kurtkę 104 rozm, bo teraz nosi 98. Ja bym kupiła jednak rozmiar 92 na Twoim miejscu.
A i jeszcze też chciałam obalić mit, że jak są wymioty i nudności w ciąży to będzie dziewczynka. Ja do 14 tyg się meczylam z wymiotami a ku naszej uciesze, będzie chłopak, także to żadna reguła.
Aklim a ja bym poszła na jakis koncert rockowy, spotkała się ze znajomymi, bo po porodzie długo się pewnie z nimi nie spotkam i na taka imprezę nie pójdę. Ja na koncert wybieram się w listopadzie, bo moj mąż bedzie gral, także jakieś 1,5 miesiąca przed porodem.
Nat spodnie też Tymek nosi mniejsze niż górę, głownie 92 ale i zdarzają się 86 jak maja regulowany pas.

9 lata 7 miesiąc temu #1005869 przez aggi
Nefri czyli lepiej te 92? ufff dobrze poznać opinie innych.. tak mi się jakoś głupio wydawało właśnie że skoro bluzy swetry nosi 86 to gdzie ja na to wcisnę kurtkę 86?

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005870 przez ziaa
NatB Dziękuję! :evil:
O Pumci, Szatanie też pomyślałam :D ;p

9 lata 7 miesiąc temu #1005872 przez aggi
ooooo pumcia to z czerwonymi oczami mega :P przemyśl to :evil: :evil: :evil:

9 lata 7 miesiąc temu #1005873 przez Izabela
aggi - u mnie 11dc.
Podziękowania: aggi

9 lata 7 miesiąc temu #1005875 przez natB
o kutwa Nefri 104! wow :P nieźle... no to u nas będzie 98 z Zary, bo mam już upatrzoną :).. w dodatku muszę wykombinować jakiś kombinezon do żłobka taki jednoczęściowy, ale to postaram się znaleźć jakiś używany... my na jesień mamy kurteczkę z next rozmiar 92, ale taka duża mu jakaś jest...

Co do spodenek my mamy 86-92 wszystkie z regulowanym pasem, ale śmiesznie wygląda w tych większych :P dupka taka szeeeroka :P... a dresowe też mamy z Zary 92 :)... tak jakoś przekonana jestem głównie do tych dwóch marek, bo rzeczy w ogóle się nie niszczą, po praniu wyglądają jak nowe... a jakoś Wład nie oszczędza tych rzeczy, zwłaszcza, że je sam od dawien dawna :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005879 przez aggi
nat a ja ulubionej marki nie mam :) co ładne to kupuję :) jak już jakieś bardzo markowe to staram się szukać używek bo masz rację - nie są zniszczone szczególnie te po maluszkach a o wiele tańsze :)

Maks wszystko nosi 86 teraz :) pojedyncze sztuki 80tek ale to raczej h&m'owskie. a buty ma 21, ale już tuż tuż ku 22 - jesienne napewno 22 będzie miał

9 lata 7 miesiąc temu #1005880 przez natB
aggi wiesz, co ja staram się zawsze kupować na wyprzedaży, albo z kolekcji basic, gdzie bluzeczki są po 14,90-19,90, a ciężko potem mi za grosze komuś odsprzedać te ciuszki :P...

Dobra dziewczyny ja kończę, muszę odpocząć uff... Włada za godzinę wraca :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005881 przez Emilia92
Moj dzisiejszy test czy to ciaza??

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005882 przez aggi
emilia a to nie jest to samo zdjęcie co dałaś już.?? bo wygląda identycznie, i identycznie zrobione ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005883 przez aggi
drugą kreskę widać, dokładnie tak samo jak poprzednio ;) także no może na tę betę idź i za dwa dni powtórz czy przyrasta?? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka