BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1006186 przez Pumcia
Aggi - tak :D " . . . kto urodzony w styczniu - powstań powstań powstań . . . " cholerka nigdy nie zdąrzam bo jestem pierwsza :D odbijam sobie w ten sposób, ze za karę wstaje co miesiąc :D zart zart zart ! :evil: :whistle: jeśli chodzi o witaminy to te co ja biorę mają w sobie kwas foliowy, imbir, jod, witaminy b i d :woohoo: zelaza nie znalazłam :P

Izabela i Iwson - co do konfliktu to już odnalazłam o co chodzi :silly: Ja mam grupę Krwi 0DRh- a mąż ma 0Rh+ . Musze teraz pogrzebać co to znaczy - znalazłam tylko, z emojakrew jest bardzo zadka bo ja mogę oddać swoją dla kazdej zerówki a ja muszę mieć dawcę z taką samą krwią :) Ależ jestem szlachetna :P

Joanna - ziaa ma się męczyć ze mna a co ? tylko ja mam byś w tym samotna ? A czuję się hmmmmm słabo, mdląco :D ale dla Croppka wytrzymam :P Dziękuję ze pytasz :*

NatB - zbieraj siły, odpoczywaj kiedy tylko możesz i niestety ale musisz jeść ! musisz nabrać sił - wiem, ze łatwo mi mówić ale dziś znów rano biegunka i wymioty mnie dopadły ;/ myslałam, zeby się pogłodzić ale nie dam już rady tak osłabiac organizmu i wmuszam w siebie jedzenie.

Ziaa - a Ciebie Szatanico zostawiłam sobie na deser :evil: Ha ha ha Pumcia z ustami wygląda jakby chciała komuś loda zrobić weeeeeeeee nie nie nie chce takiego Avatarka :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale opcja nr 3 Bajka pobieram :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006187 przez Emilia92
Hey od sr robie test coazowy i codziennie wychodzi slaba kreska kiedy zciemnieje??

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006189 przez Pumcia
Emilia - idz na betę ! To będzie najpewniejsze :)

Ziaa - ja tez mam dla Ciebie Avatarka :P

Kupiłam dziś w Empiku książkę - " ciąza - poradnik dla rodziców " ale będe czytać :D dzięki Bogu jest tu tez dużo obrazków :) jak coś ciekawego wyczytam to oczywiście podzielę się wiedzą :silly: a tak na marginesie - jest nowa Cześć Greya :whistle:
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1006191 przez aggi
pumcia hahahah a ja wiecznie ostatnia to przy stoliku nadrabiam :whistle: żelazo lekarz na receptę wypisuje :-) super że mój pomysł avatara ci przypadł do gustu :evil:

emilia kup sobie inny test z innej firmy albo idź na bete to jest najpewniejsze! Ale skoro miałas już termin @ to znaczy że się udało ;)

ziaa zmieniaj avatar!!! Ten od pumci pomysł jest rewelacyjny :D

9 lata 6 miesiąc temu #1006192 przez Emilia92
Aggi bylam na becie ale mnie nie przyjeli, bo robia bete tylko od 7 do 10:/
No robilam ten paskowy i plytkowy i oba pokazuja cienka kreske

9 lata 6 miesiąc temu #1006193 przez aggi
emilia dziwne z tego co wiem to bete można robić o obojętnie której godzinie, być może laboratorium ma swoje wytyczne. W każdym razie to umów się do gina?? Ja byłam w 5tygodniu 5 dniu i pecherzyk był więc spokojnie możesz za kilka dni iść mi się wydaje. Skoro kreska jest to ciąża też jest

9 lata 6 miesiąc temu #1006195 przez Emilia92
Aggi no tak mi w laboratorium powiedzieli:/
Ide w pon na 19 do lekarza

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006198 przez ziaa
Pumcia opanowałaś painta do perfekcji! :D GRATULACJE!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ale skoro wary obiągary Ci nie przypadły do gustu to ja Pana szczerbola też nie chcę ;p Ząbki mam wszystkie,jak perełki :D
Czujesz się już lepiej Zbóju? Poprawiło się po porannych ekscesach? Mamy jakąś ładną pracownice która zna sie na dietetyce? ;p

Emilia nie mam doświadczenia, nie pomogę :(

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006215 przez Pumcia
Emilia - ja tez uważam, ze jak kreska jest to i ciąża jest. Na szczescie dowiesz się wszystkiego w poniedziałek ale szczerze to powinnaś rano zrobić betę, żeby mieć z czym iśc do Gina :) Moje zdanie :D i pochwal się koniecznie jak już bedziesz coś wiedziec :D

Ziaa - Paint to moje drugie imię :woohoo: :woohoo: :woohoo: czuję się lepiej, rano mnie tylko sponiewierało :sick: :silly: SzczerbulQ myślisz, że zatrudnie ładniejszą od siebie ? NEVER ! :lol: przestań takie tępe dzidy, ze głowa mała z 4 nie udało się wybrać - szukam dalej :silly:

Aggi - czasem dobrze posłuchać mądrej głowy :evil: zastanawiałam się jak Twojego Avatarka stuningować ale ten Kotek trochę za grzeczny :whistle:

Dziewczynki napiszę Wam moje wyniki badań : pomózcie odczytać . . . bo niektórych nie rozumiem :
Serologia
różyczka IgG 81 U/ml
wynik dodatni >15

Badanie moczu :
Leukocyty 500/ +++
nabłonki płaskie - bardzo liczne
nabłonki okrągle - sporadyczne
Leukocyty 5-11 wpw
erytrocyty swieze - sporadyczne
bakterie dosc liczne

glukoza 78 mg/dl

hematologia
HGB - 11,1
HCT - 34,3

Napisałam Wam to co było podkreślone grubym drukiem :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006218 przez ziaa
Ej Pumcia mam szatański pomysł!!! :evil: jak aggi już zajdzie to dorobimy kotkowi :sick: :DD

Blagam pumcia popraw "u" w Twoim poście! B)

9 lata 6 miesiąc temu #1006219 przez Pumcia
He he :evil: jestem zaaaaaaaaaa :woohoo: albo poszukamy innego Kotka do przerobienia :silly: tylko Ciiiiiiiicho, żeby o niczym nie wiedziała :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006220 przez brown24
Pumcia Twó tekst o ustach i lodzie rozwalił mnie na łopatki :laugh: :laugh: i Ty przeprowadzasz rekrutacje pracowników? strach się bać :laugh: :laugh: :laugh:
Ziaa a mi się ten szczerbulek Twój nawet podoba :lol:, a ten kot Aggi faktycznie jakiś za grzeczny , może by tak chociaż jakiś diabelski ogonek mu machnąć :evil:

Ja dzisiaj będąc w domu poczułam dym papierosowy od sąsiadów mieszkających po drugiej stronie ulicy :laugh: :laugh: i tak się zastanawiam czy mi się już na mózg rzuciło czy faktycznie czułam :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006224 przez Pumcia
Brown24 - he he he a myślisz ze osoby z pozoru na wyższych stanowiskach to same drętwusy ? :whistle: Ok nie odpowiadaj :evil: Tak przeprowadziłam dziś rekrutacje - powiem Wam jeden śmieszny przypadek :
Laska nie dość, ze się spóźniła, musiała poczekać bo już inną " przesłuchiwałam " to jeszcze do mnie z tekstem, że ona się do pracy śpieszy i czy mogłabym się pośpieszyć :D buahahahah ale to dopiero początek - mogłabym już po 2 pierwszych wpadkach z nią skończyć ale nie zrobiłam tego :evil: zaintrygowała mnie i doszłam do wniosku, ze się trochę pobawimy :silly: Na początek na rozruszanie zapytałam jak jej się podoba nasz salon? Laska :. No spoko. Cisza . . . No to ja drugie pytanie . . . W Cv u Pani pisze ( lub jest napisane ) że jest Pani osobą dyspozycyjna i nie pracującą od sierpnia, a mówiła Pani, ze spieszy się do pracy ? Laska : tak jestem dyspozycyjna. Cisza . . . ale się ucze zaocznie czyli co 2 weekend, mam dodatowo 2 razy w tygodniu siłownie no i pracuję na zlecenie w recepcji w jednym z hoteli tez 2 weekendy Ja do Laski : czy czytała Pani ogłoszenie ?! Laska : no ( ROZJ....ŁO MNIE TO : ) Ja : szukamy osoby dyspozycyjnej, bo pracujemy także w weekendy - jak Pani ma zamiar to pogodzić ? Laska : normalnie, będę pracowała w dni wolne czyli w tygodniu, a wtorki i czwartki do max 17 bo nie mogę na słownię nie iść Zastanawiałam się czy nie powiedzieć jej że tak tępej Dzidy dawno nie spotkałam i nie chciało mi się już z nią dyskutować - uwierzcie mi, ze bardzo się hamowałam żeby jej nie odpowiedziec co sobie o niej myślę :pinch: A Laska miała 28 lat !!!

Ziaa - to był wypadek przy pracy :D a tak na prawdę sprawdzałam Waszą czujność i czy mnie słuchacie :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1006225 przez ziaa
Och! Znam te przypadki! Zatrudnilam kiedyś dziewczynę studiującą dziennie, bo akurat potrzenowalam pracownika na weekend, wtem wnet okazało się, że dziewczyna jest również.... fotografem na weselach! :D i nie nie miała dłuższej doby niż standardowa!

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006226 przez Pumcia
Haha ha ha ah ahaha a ostatnio jedna laska też mnie na minę wsadziła, bo mam już 3 uczące się więc 4 chcę już dyspozycyjną. Zatrudniłam ja na koniec sierpnia, podpisałyśmy umowę a ona do mnie po tygodniu, ze ona jednak zapisała się do szkoły - no i co zrobić ? - nie chciałam jej zwalniać ale doprowadziłam do tego, że sama się zwolniła bo nie dostała wolnego na zjazdy - pierwszeństwo miały dziewczyny, które już wcześniej mi o nich powiedziały :D

A teraz takie głupie pytanie co do Kotów w ciąży :P Można się zarazić od nich bakterią? Bo siostra przygarnęła Kropka do rodziców a ponoć jak nie miałam z nimi styczności to mogę załapać toxo . . .cośtam :woohoo: to prawda ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka