BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006546 przez ziaa
Oto jestem, dzień dobry! :D

Alkim, Pumcia moje nowe oblicze stało się faktem :D

NatB ale tan czas szybko minął, widzisz, widzisz już teraz wszystko jest na dobrej drodze, tylko rzecz jasna - nie przemęczaj się! :D Mam nadzieję, że ciocie wróżki dobrze wywróżą i będziesz miała córcie do pary :D

A ja mam pytanie do Dziewczyn które wcześniej brały dłuższy czas tabletki antykoncepcyjne. Jak było z Waszym powrotem "do formy"? @ naturalne powracały Wam tak samoistnie czy gin Was jakoś regulował? Jakieś zalecenia macie może? :)

I co ogólnie co tam u Was Pierniki? :)
Ja po całym tygodniu w biurze miałam prawie cały weekend poza domem, w większości na świeżym powietrzu więc była czad :D Niedzielny wieczór już był w domu i standardowy - gotowanie pojemniczków z obiadami na najbliższe trzy dni, a później malowałam sobie paznokcie :) Musze Wam się przyznać, ze pazkocie to taka moja słabość ;p zawsze mam pomalowane, ozdobione itp ;) robię sobie hybrydy, więc nie poświęcam na to zbyt dużo czasu, ale to dla mnie jak mycie zębów :D

No nic, miłego dnia i tygodnia!! :D

Och i jeszcze nowa strona dla osłody, ołłł jeee! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006549 przez brown24
Eee aggi nie pije juz, porozsyłam zapasy. @ w środę , zreszta czort wie kiedy byla owu :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1006550 przez aggi
ziaa pomalowane paznokcie powiadasz... nie pamiętam kiedy miałam :D w ciąży malowałam, potem jakoś nie miałam kiedy. i nie mam czasu na malowanie do dziś dnia :P

brown a czemu nie pijesz już? ja mam w piątek termin @ ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1006553 przez brown24
Bo nie widziałam żadnych efektów.Śluz zawsze miałam i bez ziółek, takze stwierdziłam ze jak ma się udac ti się uda i bez żadnych wspomagaczy.
Piersi mnie bola juz 14 dzień , myślicie ze to normalne?

9 lata 6 miesiąc temu #1006556 przez aggi
brown niestety po samym bólu cyców ciąży nie stwierdzisz bo i przed @ bolą też :) i hormony szaleją i różne cuda się dzieją :evil: ale trzeba być dobrej myśli no... B) ja przed Maksem to się wszystkiego chwytałam a co zaowocowało to nie mam pojęcia :whistle: :evil: a mnie za to podbrzusze pobolewa i mam śluz takie nitki ciągnące, no ale też się nie nakręcam bo różne cuda już widziałam u siebie przez ten czas kiedy się staraliśmy

9 lata 6 miesiąc temu #1006559 przez natB
emilia a Ty u gin byłaś? Nie zauważyłam wpisu..

ziaa kurde szalony wknd miałaś, bo widzę zeby pogubilas :D SZAAALONA :D
Jery paznokcie kiedy ja malowalam hmm niepamietam :P korzystaj z takich chwil póki dziec przy nodze nie wisi :P
A tak w ogóle nie chciałabyś widzieć moich paznokci, a raczej jego braku euh..

brown póki nie ma @ jest nadzieja.. Ja dalej czekam, w sumie bociek czeka na Was kochane :D

9 lata 6 miesiąc temu #1006560 przez brown24
Aggi ja wiem że po bólu piersi ciązy sie nie stwierdza, tylko mnie to dziwi ze juz tak długo bolą, i juz mnie to wkurza bo nawet sie wsypać nie moge i do męża normalnie przytulić.. kutwa w ogole mam zły dzień dziś :(

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006561 przez natB
pumcia co do pracy mam Siły w miarę :) jakoś ogarniam, ale pogadamy pod koniec tygodnia hah :P

brown wizytę mam 16 października..

A Wy kochane jak wizyty? miskapumcia Kiedy..

9 lata 6 miesiąc temu #1006562 przez aggi
nat emilia ma chyba dziś wizytę bo tak pisała ostatnio.. ;)

brown no cóż ja mogę doradzić hmm.. może w środę test lub beta?

9 lata 6 miesiąc temu #1006566 przez Izabela
Hej witam po weekendzie !

Miśka - bliźniaki powiadasz hehehehe marzenie mojego męża, moje niekoniecznie :P Podobno prawdopodobieńsktwo bliźniaków jest w drugim pokoleniu. Mam kuzyna którego mama jest z bliźniaków, a jego dziewczyny tata też bliźniak. Hardcorowa perspektywa hahaha

Joanna, Aggi - mój mąż też często wyjeżdza. Co prawda na 2-3 dni maksymalnie. Też często tęsknię i nie lubię jak go nie ma zwłaszcza w nocy, bo wtedy zawsze mam wkrętkę, że ktoś mi się do domu włamuje :P ale czasem lubię bo nie muszę obiadu robić :laugh:

ziaa - awatar rewelka hehehe. W temacie paznokci mam podobnie. Hybrydy robię też od jakiegoś czasu i bardzo to lubię. maluje się szybko jeśli jest już wprawa i spokó na nawet 2 tygodnie. Ja to ogólnie miłośniczka kosmetyki jestem :) Co do tabletek anty mnie było tak ze brałam je żeby nie skłamać chyba około 8 lat. po odstawieniu pierwsza @ po 52 dniach. kolejny cykl to 38 dni. Teraz mam 15 dzień kolejnego. Wszystko wróciło samo. Brałam najpierw Minulet (przez około 4 lata. Później Logest.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006567 przez ziaa
Izabela brałam podobnie, tylko u mnie @ nie pojawiła sie przez 3 miesiące, później brałam estrofem i dupka na pobudzenie, ale taki suchar z tabletek w tabletki, więc teraz grzecznie czekam :( chociaż czasem tak źle się czuje, że marzę o @.. Oj te tablety anty to jest coś czego oboje z mężem żałujemy niemiłosiernie, no ale jak byliśmy młodsi to priorytetem było nie zajść na studiach, nie zajść jak sytuacja z pracą nie pewna itp. No a teraz to człowiek myśli, ze jakby tak wpadł to może by był z nami jakiś 4, 3 czy dwulatek ;) marze by dojść już po nich do siebie :(

U mnie w rodzinie też się czają bliźniaki :D mój tata miał wśród braci bliźniaków, a ze strony mamy są w moim wieku :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006568 przez Pumcia
Aggi - ale wiadomo, że dziecko ważniejsze niż siostra S :evil:

Ziaa - po Twoim uzębieniu nie widać żadnego faktu :evil:

NatB - wizyty jeszcze nie umowiłam ale na pewno bede chciała 30 lub 1.10. Bo własnei wtedy minie 3 tyg - po takim czasie miałam się zgłosić z wynikami.

Trochę się przeziębiłam przez ta piepszoną klimę w pracy ;/ gardło zawalone i ten katar . . . leczyć się bedę domowymi sposobami bo boję się cokolwiek brać ;/

buahahahahahahhaahhahahhahhahhahhahhaahah Ziaa teraz to jesteś śliszna, masz osobowość . . . buahahhahhaahhahahahahhahahahahahha :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1006569 przez Izabela
ziaa - no tak z tym masz rację. człowiek jak jest młody to tej ciąży boi się jak diabeł święconej wody. Ja choruję na epilepsję i na lekach które brałam nie mogłam zajść w ciążę. zbyt duże było ryzyko wad u dziecka. ryzyko było też zmieniać leki przeciwpadaczkowe, żeby napady nie wróciły. Trochę chyba też człowiek wygodny był. A to praca, a to dom, a to auto, a jak już się zdecydowaliśmy to rak jądra u męża. A gdyby dziecko było wcześniej to świat by się nie zawalił, dalibyśmy radę. A teraz tylko stres jest i dodatkowe wydatki. Jeszcze o tyle dobrze, że u męża już raczej wszystko spoko i najprawdopodobniej obejdzie się bez chemii, że mi @ wróciła więc też jest nadzieja że może uda się zajść bez wspomagania ale to nigdy nic nie wiadomo. A tak jak piszesz, latał by już jakiś 3-4 latek i też człowiek byłby szczęśliwy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006571 przez natB
pumcia no to kochana i Ty niedługo podejrzysz fasolkę :)..

9 lata 6 miesiąc temu #1006572 przez natB
izabela no Was szczególnie los doświadczył, ale ja wierzę, że nic się nie dzieje bez przyczyny.. Teraz juz nie ma co myślę o tym, że dziecko mogło mieć 3-4 latka.. Najpiękniejsze chwile przed Wami kochane :* zobaczycie same..:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka