- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Niagara - to dawaj - bocian czeka jak chcesz to ja mogę olać Ci test ciepłym moczem zobaczysz tłuściutkie maliny
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Pumcia Bez męża bym sobie nie poradziła i fakt, że on bardzo też to przeżywał, że nie może mi pomóc w tym cierpieniu, ale też myślę, że dzięki temu, że widział jaka to jest męczarnia, ma do mnie ogromny szacunek, że to przeszłam, bo wie, że on by nie dał rady. Ja naprawdę myślałam, że umrę, tak bardzo mnie bolało dodam, że jak było daleko do porodu, to nie chciałam, żeby przy mnie był, ale im było bliżej, tym bardziej razem się przekonaliśmy, że nie chcemy, abym to przeżywała sama i nie żałuję tego.
Emilia a co Ty taka mało wylewna? Mam nadzieję, że po wizycie zdasz nam relację.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Nie pamiętam komu ale będę odpisywać :-D
Moje dwa porody sn w obu od wejścia na porodowke był ze mną mąż i gdyby nie on Tosia by się urodziła przy pustej sali... Wszystkie położne zwołał... Bo akurat żeśmy we 3 rodziły a jedna miała kleszcze... To wszystkie były u niej....
A z Misia to był półtora godziny i było po wszystkim
Tak był bezsilny zwłaszcza przy pierwszym porodzie ale i pomocny.. Masowal krzyże, podawał wodę... Pomagał trzymać równowagę na piłce... Przy partych dociskal mi głowę... A jego łzy gdy się Tosia urodziła.... Bezcenne...
No i jeszcze jedno... Facet który widział jak jego kobieta walczy z bólem, skurczami.... Ma większy szacunek niż ten który tego nie zobaczy... Porównuje mojego męża do mężów moich koleżanek.... I tak jest....
Emilia- Gratuluję!!! A możesz napisać który masz dc?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Fajne z Was klachule.....
Może mi się uda wszystko przeczytać.....
oooo nat szybki powrót do pracy hehe to dobrze, że lekarka się naprawiła :PP
Pumcia - prenatal uno i duo widziałam ostatnio na plakacie w gabinecie u gina
Ziaa - pochwal się paznokciami!!! Robisz tylko dobie hybrydy czy ubijasz interes?? u mnie sytuacja z okresem była taka.... że od zawsze miałam nieregularne cykle.... i jak wszystkie koleżanki były załamane że ten miesiąć tak szybko minął tak ja skakałam ze szczęścia jak do mnie ta małpa przychodziła hehehe
Izabela - bliźniki są również marzeniem mojego męża hahahha.... i szczerze powiem wiszą gdzieś w powietrzu..... siostry mojego taty są z bliźniaków, brat mojej mamy ma bliźniaki, moja kuzynka (w mojej lini, również od strony mamy) ma bliźniaki, dziadek mojego meża jest z bliźniaków i kuzyk w lini mojego męża miał mieć bliźniaki ..... chyba o nikim nie zapomniałam ) ehhe także jak same widzicie..... gdzieś te bliźńiaki czyhają
Dziewczyny? Wy czytacie te pierdy?? :PP sama fantastyka ahahaha. Przeczytałam kawałek peirwszej czesci Greya i olalam to... ale moja psiapsióła to też czyta z wypiekami na twarzy...
Powiem Wam, ze fajnie się czyta te Wasze historie z porodóki hehehe
Emilia! Gratuluję! i pozytywnie zazdraszczam
Kobiety.... dążyłam do tego, żeby opisać Wam moją dzisiejszą wizytę... ale jest już taka godzina, że poprostu nie mam siły.....
Naklepałyście tyle stron jak przekupki :PPP
Odezwę się jutro, obiecuję! DO usłyszenia!
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Wpadłam się pochwalić że dzis miałam wizytę wszystko oki,dostałam badań dużo,kartę ciąży ale serduszka nie widziiałam brakło mi dwóch dni,ale ale rekompensata jest w wtorek 29.września mam przyjść na USG i mi pokaże serducho u łobuza!
A teraz przedstawiam wam Kropka Kierc Juniora kochane cioteczki
oczywiście bede was teraz regularnie podczytywać tylko gorzej z odpowiadaniem gdyż mam dużo pracy przed urlopem ale jestem z wami cały czas diablice obiecuje się odezwać niebawem
Amen
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi ja łykałam Castagnus jakiś czas temu ale później robiłam prolaktyne i miałam wysoką. Lekarz podejrzewa ze to przez niedoczynność. Teraz czekam na @ i w 4 dniu cyklu mam zrobić badanie z obciążeniem i wtedy zobaczymy czy jest ok czy trzeba to leczyć.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Pumcia toż taaaak i jeszcze ten Croop jest Reserved dla Ciebie Zdrówka
Emilia gratulacje
Patikierc 29 jest już niedługo i zobaczycie lokomotywę u Waszego kropka
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
NatB, no corcia jak ta lala :-*
Emilia, Gratulacje!
Podczytalam, co u kogo, ale faktycznie ciężko Was nadrobić i być na bieżąco...
W środę mam wizytę, ciekawe co lekarz powie, bo w sumie niedługo ciaza donoszona... Ale czuje, że co najmniej z miesiąc się jeszcze "poturlam"
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny fajnie poczytać wasze przeżycia z porodówek - chce jeszcze i jeszcze piszcie . . .
A ja niestety miała dziś iść do pracy . . . nie poszłam, wczoraj wieczorem tak mnie rozłożyło. Najpierw gardło, teraz katar - ale czuje ze to zatoki no i nie wiem czy nie mam temperatury ;/ czuję się tragicznie i jest mi strasznie zimno mimo, ze leżę w łóżku w szlafroku i z gorącą herbata. Na wieczór zrobię sobie inhalację . . .
Magmus - widzisz to przeznaczenie - teraz będziesz o mnie myśleć przy każdej wizycie
Emilia - może podzielisz sie z nami przezyciami z wizyty ?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
patikierc ale piękny kropek taki ksztaltny bardzo wie ciesze, ze wszystko ok no i za tydzień juz będzie serducho cudownie
niagara nie wiem czy doczytalas, ale walka jest o bociana heh także jak chcesz testuj. Ciocia Natalia funduje bocka :.. Ja zachęcam dziewczyny.. Bociek czekaaaa
Asiaa a powiedz mi u Was są jakieś problemy z zajściem? Co lekarz mówi.. Tule mocno..
chudzinka tak szczerze to już się oswoilam, że to może być córa kurcze gdyby był synek to byłabym lekko zawiedziona haha a Ty już zaraz przytulisz maleństwo euh super
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
magmus czekamy na relacje z wizyty..
martyna przepraszam, że Cb tak spytam ale ostatnio bardzo mnie to interesuje, co Ty masz w avatarze za zdjęcie jeża ?
A tak w ogóle miałam znowu okropny wieczór, walczyłem, żeby nie , ale poleglam i o 22 miałam na dobranoc tulenie z toaleta ;/ kiedy to się skończy?! Grrrr
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak martynka ma jeża domowego
Wkurzyła mnie wczoraj kobieta w autobusie - aż dziwne, że nie zwróciłam jej uwagi ziaa kazała mi być miła - siedziała kolo mnie i cały czas kichała. kasłała i nie zakrywała przy tym buzi - kobieta do uśpienia, żebym wiedziała, że przyczyniła się do mojego dzisiejszego stanu to była bym ją odnalazła
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Widzialam że było o porodach - mój był wywoływany oksy. Podlaczyli pompę o 8 rano, 3h skurczy i 10 minut partych i Zośka była już z nami połowę porodu spędziłam w wannie mąż był ze mną cały czas, masowal przytrzymywal przypominal o oddechach. Nie wyobrazam sobie rodzić bez niego a on nie wyobraża sobie nie wspierac mnie w takim wydarzeniu. A łzy jak pojawia sie dziecko sa bezcenne dużo nauczylismy sie ma szkole rodzenia, polecam sie wybrać.
Aaa i mój lekarz prowadzący pracuje w szpitalu gdzie rodzilam a szkołę rodzenia prowadziła położna z tego szpitala - podczas porodu miałam fest obstawe i wcale nie przeszkadzalo mi ze tyle osob gapi sie jak rodze :