BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006638 przez Pumcia
A to ciekawe ! :evil: ziaa pisze do ziaai :woohoo:

Nat - no właśnie mój tez mówił, ze pewnie ostro się na nim bedę wyżywać i wyzywać za razem :woohoo: w sumie ma racje :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006639 przez Pumcia
2347

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006642 przez aggi
brown ja też jestem/byłam:P drobna i babki się dziwiły że takiego wielkiego bobasa urodziłam. A na myśl o cc to aż mi gęsia skórka się pojawia. brrrrr. ja jestem anty-cc ;) a co do wzroku to okulistka powiedziała mi że cc robi się tylko gdy wada jest naprawdę poważna :) mówiła mi że jedna pani miała 6.0 wadę w obu oczach i rodzi naturalnie bo nie jest to jeszcze wskazanie.

ale moim zdaniem każda kobieta powinna mieć prawo wyboru.

pumcia dokładnie to samo poczułam jak wywaliłam S z porodówki... że bardziej bym na nim skupiona była.

nat ja nacinana nie byłam, ale brakło minimalnie i pękłam. Niestety Maks miał przy główce rączkę - nie wiedzieliśmy o tym. Jakby wychodził normalnie samą główką to by nie było nawet śladu. ja na porodówkę przyjechałam o 21 5.08, położyli mnie do spania z wodami odchodzącymi, a od 9 rano do 21 na porodówce byłam. o 21 urodził się Maks

ziaa no przedyskutuj każdą możliwość, co dla organizmu jest lepsze :)

pumcia ty nam tu numery do losowania lotka podajesz czy swój numer telefonu? :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006649 przez brown24
Aggi bo sma wada nie jest wskazaniem, tylko stan siatkówki.
Mogłabym juz dostac @ bo chyba mnie zaraz od srodka rozerwie takiego mam nerwa, na przemian z dołem :(

9 lata 6 miesiąc temu #1006660 przez aggi
brown a u ciebie który dc? U mnie 27.

9 lata 6 miesiąc temu #1006662 przez niagara
Witam się poniedziałkowo :)

Trochę postów z weekendu już nadrobiłam, ale resztę zostawię sobie na wieczór ;)

NatB śliczna kruszynka i już taka duża :) A wiesz, że jak spojrzałam na fotkę, to moja pierwsza myśl, ale duża dziewczynka :P

A my spędziliśmy cudowny weekend z wrześniowymi mamuśkami i dzieciaczkami. W lesie, nad jeziorkiem, piękna okolica, cisza spokój :) Dzieciaki się wyszalały, my odpoczęliśmy, rewelacja :) Zregenerowani, odstresowani i z naładowanymi bateriami mogliśmy zacząć nowy tydzień :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006667 przez aggi
niagara pewnie fajny taki wypad :-) co słychać poza tym?

Wybaczcie że wiecznie pytam która jaki ma dc ale ostatnio nas tu tak dużo że mam problem z zapamietaniem :p

9 lata 6 miesiąc temu #1006668 przez ziaa
aggi u mnie 44 dc, zapamiętasz? ;p :silly:
Pumcia grzecznie przypominam, że miałaś być grzeczna! :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1006669 przez Emilia92
beta 614

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006672 przez Pumcia
Aggi - to mój nr buta :woohoo: :woohoo: :woohoo: - no plisssssssss przeciez popychałam stronę :evil:

Ziaa - już za długo byłam miła a poza tym od razu mówiłam, ze nie wytrzymam :evil: Kurde do Poznania mam aż 500 km :angry: :sick: :P a Ty znów w pracy z nami zamiast paczki wysyłasz ? I ciszej trochę bo Grey czytam :whistle:

Emilia - no to beta jak na początek spoko :D ja jak się dowiedziam o swojej to betę miałam prawie 3 tys :D kiedy masz wizytę ?

Niagara - nie dręcz mnie - u nas lało i było zimno cały weekend ;/ ZAZDRASZCZAM :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1006673 przez Emilia92
dzisiaj o 19

9 lata 6 miesiąc temu #1006676 przez ziaa
Emilia no to gratulacje! :)Odezwij się po wizycie :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006684 przez niagara
U nas też za ciepło nie było, zwłaszcza wieczorami i całą niedzielę, ale i tak przesympatycznie :)

A co poza tym... hmmm 25dc z 28, @ ma przyjść w czwartek, ale mam nadzieję, że spóźni się z 9 m-cy :P

Ja miałam swojego lekarza prowadzącego przy porodzie i nie żałuję. Dzięki niemu wzięli mnie na porodówkę, bo na ktg przez cały poród nie zapisał mi się ani jeden skurcz porodowy, a bolało jak jasna ch****a Przyspieszył mi rozwarcie, z 3 cm zrobił mi 7, a później to już 10. A na końcu zadecydował zrobić vacum o=i tylko dzięki temu urodziłam. Wiele mu zawdzięczamy, gdyby nie on nie wiem co by było... W sumie rodziłam 8h w tym 1,5h parcia :/

Mój mąż był cały czas ze mną i oboje nie żałujemy. On, że widział jak rodzi się jego córka, a ja że był przy mnie, trzymał za rękę, ocierał pot, podawał wodę, kontrolował sytuację kiedy mi się film urywał, po wszystkim zdał mi relację z tego co się działo i nagrał pierwszy płacz naszego dziecka :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006688 przez niagara
Oooo ja też kupiłam nowego Greya, czeka w kolejce, bo muszę poprzednią książkę skończyć ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1006696 przez aggi
ziaa wręcz przeciwnie haha :p chwała bogu swoje dc mam zapisane w zeszycie bo podejrzewam że też nawet u siebie bym się nie doliczyla :D :evil:

emilia no super beta! Melduj się po wizycie co i jak ;)

pumcia hahah dobra 1:0 dla ciebie za moja niedomyślność :p

niagara to czekamy razem, moja @ ma być w piątek :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka