- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w rodzinach bliźniaków brak
ziaa a ta twoja @ już jest?
pumcia temat rodziny od s to temat rzeka... niestety ale Maks w swój roczek zamiast przyjmować u siebie gości to był z nami tam a wogóle masakra mógł się urodzić 5 albo 7 ...
pumcia tamtum verde można w ciąży, prenalen to też specjalnie dla ciężarnych seria jest. Zdrówka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Aggi - oooo dzięki. Właśnie tak myślałam, ze jak mi się jeszcze pogorszy to musiałabym coś wziąć żeby nie doprowadzić się do jakiegoś stanu zapalnego. Wiem, ze przez klimę bo u mnie dwie już na antybiotyku - muszę pomajstrować przy niej i zmienić temperaturę bo jak mi się cała załoga rozchoruje to dopiero będzie problem ;/ No właśnie o to mi chodzi - dlatego wolałabym urodzić w żadnym z terminów kogoś " ważnego " w rodzinie ( zamotanie zdanie - ale wiem, ze rozumiesz co autor miał na mysli )
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aklim też bym chętnie taki dzień z mężem spędziła, zazdraszczam
Miśka ja witaminy łykam dopiero od 14 tygodnia, tak mi zaleciła moja gin. Omegamed Optima dha. W poprzedniej ciąży mija gin nie pracowała w szpitalu, w którym rodziłam, ale nie miało to żadnego znaczenia, bo opiekę miałam rewelacyjną i prawdą jest, co pisze Aggi, że podczas porodu są przy Tobie i tak głównie położne. Moja poród po 16 godzinach skończył się cesarką, bo nie miałam już siły a młody wystawiał głowę i chował. Teraz prowadzę ciążę i tej samej gin, ale ona od niedawna pracuje w tym szpitalu, w którym rodziłam Tymka i teraz też zamierzam, więc ona będzie mi robić cc.
Emilia ja mam pakiet Luxmed z pracy, więc za badania nie płacę w ogóle. Do gin chodzę prywatnie, bo ona niestety już nie pracuje w Luxmedzie ( w poprzedniej ciąży jeszcze pracowała) i mam dwie karty ciąży, jedną od mojej gin a drugą z Luxmedu i dzięki temu mogę robić w Luxmedzie bezpłatne badania na podstawie skierować od prywatnych lekarzy nie związanych z Luxmedem.
Brown czekaj więc cierpliwie do środy, może jednak ta małpa nie przyjdzie. A jak nawet przyjdzie, to głowa do góry, miałaś się nie nakręcać, w końcu się uda. ja w miesącu, w ktorym się udało, stwierdziłam, że na bank się nie uda i tak, nie byłam zrezygnowana tylko postanowiłam przebadać sobie hormony i byłam pełna nadziei, że jak coś nie tak jest z hormonami, to dostane od mojej gin jakiś magiczny lek i napewno w kolejnym miesiącu sie uda. No i może też dzięki temu nastawieniu się udało. Dodatkowo naprawdę uwierzyłam, że ten Castagnus pomoże. Nie spodziewałam się tylko, że tak szybko, czyli już w pierwszym cyklu.
Ziaa zajebisty awatar
Pumcia śmiało możesz pić syrop Prenalen, nawet bez konsultacji z lekarzem. Piłam na początku ciąży i teraz ostatnio, jak byłam przeziębiona.
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie, że ja mam protetyczne wykształcenie? A tu mi Szatan Pumcia takiego szczerbola pięknego z dedykacją stworzyła muszę odpalić program i sobie uśmiech sprotezować
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
A z bliźniakami to co 2 pokolenie niby słyszałam , tak? Mojego M tata ma rodzeństwo bliźniaków , czyli nas się nie tyczy tylko ich dzieci tak?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
nefri kulig? Za miesiąc qle ze po trawie ;P.. My jedziemy do Karpacza w styczniu, jeszcze w trójkę, ale juz w czwórkę heh
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
sandruśka - no niby teoretycznie Was to nie dotyczy. Ale kto wie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153