- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Ej bardziej doświadczone, co powiecie????
Ale wiesz, ten szatan z czerwonymi oczami to ponoć nigdy nie miał pozytywnego owu, a ma fasolke więc jak macie chęć to zalecam przytulanki
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale byś zainwestowala w bambino :-D :-P
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
PUMCIA wiadomo kropek najważniejszy! :* A ten avatar dla ZIAA byłby idealny bo jak na niego patrze to aż uśmiech pojawia się na mojej twarzy No i po jej komentarzach też widać że zwariowana z niej kobitka tak jak z ciebie :*
MARTUSKA jak na moje oko widać że jest jakiś skok hormonu ale to nie wygląda na maliny, choć wiem że dziewczyny takie miewały i okazało się być owulką..a czujesz jakieś inne dolegliwości owulacyjne?
ZIAA ja uwielbiam kolorować. Jak byłam młodsza to posiadałam sterte kolorowanek. Czasami jedną miałam na raz
- martussska7
- Wylogowany
- gaworzenie
Joanna nie mam innych objawów, przynajmniej ich nie wyczuwam jak inne dziewczyny... Ehhh
To czekam na jutrzejszy wynik :-o
A teraz dobranoc dziewczyny B-) do jutra!!!
- Iwson
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
- Iwson
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 3
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
aggi faktycznie to może inplantacja
NatB odpoczywaj siły sa Ci teraz potrzebne. Kiedy masz jakąś wizytę?
Joanna ja biorę luteinę od 16 dnia. A do kiedy masz brać? Ja do 25 dnia. I mam podjęzykową.... a Ty jaka?
Emilia - poszukaj inne labolatorium
ziaa -zmieniaj awatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pumcia, z Ciebie też grafik pierwsza klasa :PP
Pumcia a na jakie stanowisko szukasz kogoś??
zia - widziałam ostatnio te kolorowanki w biedro! chciałam kupić, przydadzą mi się do pracy ale jakoś później o tym zpaomniałam... ciekawe czy jeszcze są.... No i potwierdzam.... BAMBINO RUEZ!!
Przepraszam, że tak pobieżnie... ale tyle produkujecie, ze godzinami bym musiała siedzieć przed kompem i ładnie każdemu odpowiadać heheh
Kochane... idę jutro na pogrzeb.... dzisiaj byliśmy na pożegnaniu.... masakra.... chodzę zdołowana i jakaś taka humorzasta.... mąż mnie chyba z domu wyrzuci ehhe
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ziaaa dawaj te kolorowanki,ja uwielbiam malować i nie tylko na papierze
Pumcia szuka kogoś na stanowisko: Pomocnik szatana
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
joanna Ty ten cyklowy suwaczek masz dobry?? dobrze pokazuje? bo pisałaś że @ wypada Ci tak jak i mnie, a ja mam mieć 25.09 co do boćka to mogę oddać walkowerem, jesteś w pierwszeństwie jakby nie było
Emilia to już poczekaj do tego poniedziałku, już niedaleko a testy dla sprawdzenia możesz robić czy kreska druga jest, jak tak się martwisz jest kreska-jest ciąża.
pumcia Emilia nie musi mieć bety przy wizycie u lekarza. Ja też nie miałam zbadał mnie na fotelu, potem usg przez brzuch (tak nie miałam nigdy dopochwowo, ciekawe czemu? a i tak wszystko było ładnie widać ) a o betę nie pytał. z tych wyników nie masz jakiejś tabelki z normami? ja zawsze miałam obok normy wypisane i wtedy mogłam odczytać czy jest dobrze czy nie. W moczy bakterie Ci wyszły, pewnie coś na to dostaniesz - pij duuuużo wody. z laską współczuję :/ może mnie zatrudnisz? przyda mi się $$$$. a masz wyniki z toxo? to prawda koty przenoszą toxo i jeszcze jest np w surowym mięsie więc nie zaleca się w surowym mięsie grzebać paluchami ani jeść na surowo np tatara.
co Wy od mojego kotka chcecie, nie znacie jego prawdziwej natury laski więc się bójcie !! jestem tu od ponad 2 lat także hola hola
brown mózg Ci już paruje a tak serio... jeszcze kilka dni poczekaj zaciskam kciuki
martussska no kreska ciemnieje, testuj jeszcze wszystko przed tobą jak na moje oko. ale przytulać sie już możecie
ziaa świetna kolorowanka, ja jednak wolę wracać do dzieciństwa i nie mogę doczekać się jak Maks będzie chciał kolorować póki co układamy klocki
iwson najśmieszniejsze jest to że my mamy kota w domu wychodzącego, lekarz o tym wie, ale toxo mi nie zlecił no ale już 'po ptakach' bo Maks cały i zdrowy
magmus kochana trzymaj się, silna z ciebie babka
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Iwson - na toxo igM i IgG mam wyniki ujemne, na różyczkę IgG mam dodatni. Czyli toxo nie przechodziłam ? Właśnie w większości badań sa zakresy czy jest ok czy nie ale w moczu nie mam wytłumaczeń - sama się domyśliłam, ze jest nie ok
Magmus - stanowisko doradca klienta i ja tez uważam, ze Ziaa gardzi moją praca i nie chce zmienić Avatara.
Brown - pomocników szatana to ja sobie juz na forum znalazłam - dobry będzie z nas team
jOANNA - dzieki za poparcie W Kupie siła
Aggi - to wysłać juz umowę do podpisu ? tylko nie wczytuj się za bardzo podpisz odeślij i widzimy się w poniedziałek w pracy i tak dla wiadomości to ni ebedzie CYROGRAF PODPISANY Z DIABŁEM surowe mięcho - o nie nie nie mi to nie grozi - ja tylko z patelni jadam bo muszę mieć pewność, że mi się już nic nie poruszy
Ziaa - jak napisałaś, że kupiłaś kolorowankę dla dorosłych - jak nic pomyślałam " ten szaleniec kupił Kamasutrę do malowania " ale nieeeeeee pomyliłam się jednak jeszcze nie jest z Tobą tak źle BOJKOT - ZMIENIAJ AVATARA - Naród się tego domaga jak nie . . . TO MÓW DO RĘKI - BO TWARZ CIĘ NIE SŁUCHA
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pumcia nie zawiodlaś mnie! Wiedzialam, że tak pomyslisz!! Ale takich kolorowanke nie było
Dziewczyny mam Bambino, spokojna glowa dostalam od chrzesniakow
Ale zabawę kredkami akwarelowymi też polecam!
NatB odbiór!?
Miłego dnia, panie i panienki z piekła radem!!!
PS: zamyslilam się chwilę nad kamasutrą-kolorowanka i stwierdzam, że byłaby nudną!! Tylko kredką w cielistym kolorze i heja!