- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Ludzi wszedzie pelno, masakra
Jednak udalo nam sie kupic dla Julki kurtke na zime, komin, butki ocieplane i sweterek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam taki dylemat. Wczoraj wieczorem uderzyłam się w najmniejszy palec od stopy. Myślałam, że do rana mi przejdzie, ale spuchł i zrobił się siny. Boli mnie strasznie, całą noc czułam, teraz ledwo chodzę Pomyślałam o tym, żeby pojechać na pogotowie sprawdzić, czy nie jest złamany. Tylko, że będą musieli mi zrobić prześwietlenie. A co jeśli jestem w ciąży? Nie wiem tego. Niby nie podejrzewam, ale w końcu staraliśmy się więc nie wykluczam. Nie wiem, czy lepiej jechać, czy nie?
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niagara-zawsze mozesz powiedziec na pogotowiu ze nie wiesz czy jestes w ciazy ze sgaracie sie . Ja jak szlam z coreczka bo miala zlamany palec u reki to chcieli jej robic zdj ale sie nie dalo i lekarz zbadal ten palec palcami lekko przesowal i powiedzial ze zlamany ma i sie sprawdzilo byl zlamany.
jak trzy msc temu szlam szyc palec w rece to byla pani wlasnie na poczatku ciazy odrazuu powiedziala pielegniarce o tym i lekarz tez jej palec ogladal rekami .wiec wystarczy powiedziec .
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba ze masz szczaskany...i opuchnoety to oklady ci daja specjalne. Ja bym noe zwlekala aprawde .daj znac co i jak .
Pozdrawia.
Sorki za bledy ale pisze z tel i widze ze cos szaleje forum przez tel .... dodaja i ujmuja litery...
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra fajowskie bluzy gdzie je kupowałaś?
niagara chwal się zakupami uwielbiam oglądać palec spróbuj altacetem potraktować kilka razy a jak nie przejdzie to faktycznie jedź do lekarza. Jeśli powiesz że podejrzewasz ciążę to prawdopodobnie zbadają Cię ręcznie
paula nospę weź sobie jak naprawdę mocno boli ! w ciąży można.. przynajmniej tu w Polsce można ją brać. Test pozytywny więc ciąża jest nic się nie martw bo stres szkodzi :*
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Nefri - do komputera jeszcze nie usiadłam. Pisze cały czas z telefonu. Mały często wisi na cycu to zerkam tu co jakiś czas. Kryzys miałam od razu po porodzie. Wyłam jak bóbr. Byłam spanikowana przez ten ból. Na szczescie P dał rade mnie jakoś uspokoić. A teraz jestem zakochana w małym.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ubrania sweet .bardzo ladne
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Paula - gratki!! Ponownie, pozytywnie zazdroszczę!!!
natB - Twój przypadek napawa mnie optymizmem hehehe. Tzn późna owulacja myślałam, że przede mną kolejna próba - tzn przesunięcie owulacji na wcześniej, ale jak można i tak późno to luzik :D ahhaha
aggi, nefri, aklim - co do lekarza sama jestem pozytywnie zaskoczona nim jest taki ciepły, miły no i rzeczowy przede wszystkim.... słuchajcie on nawet mi pomaga zejść z fotela pierwszy raz mi sie to zdarzylo No i ja się strasznie cieszę z jednego...., że ta operacja naprawdę mi pomogła... Jest owulacja! I to już w tym cyklu w którrym była operacja
sandruska - już chciałam znowu pozytywnie zazdrościć..... Twoja fasolinka gdzieś krąży już koło ciebie Świetne bluzy
Aklim - z Ali będzie przykłądna, starsza siostra Już jest na tyle duża, że jest świadoma tego wszytskiego A mały jest przecudowny... do wycałowania!!!
nat - co to za syrop z buraka?? o cebuli słyszałam ale o buraku...
niagara - jak tam grzybki?? Mąż uzbierał?? I jak palec? Zdecydowałaś się pojechać na pogotowie?? Twoja córcia to mała modeleczka
Po urodzinkach męża super dzisiaj pół dnia myliśmy naczynia hahaha teraz biorę się za porządek w mojej szafie znając życie połowa pójdzie na OLX ahhaha. No i znając życie okaże się, że nie mam jesienno - zimowych ubrań masakraaaa, nie lubię tak zmieniać garderoby
Jutro wracam do pracy po L4.... o nie Spodobało mi się siedzenie w domu hahahaha
Jak tam Wam mija neidziela?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus mąż przyjechał z pustym koszem, mówi, że nawet trujaków nie było
W końcu nie pojechałam na to pogotowie. Posmarowałam maścią przeciwbólową i poczekam, zobaczę może samo przejdzie. Ruszać trochę mogę wiec chyba nie jest tak źle
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mala miala wczoraj 3urodzinki byla zachwycona prezentami wniebowzieta .
za to jej brat wczoraj zrobil sie zly zazdrosny .mimo ze wiedzial ze ma siostra urodziny .jemu tez dalismy slodkosci bo zal mu noe bylo ale pokazywal swoje .ale za 3tyg on ma urki 5latek .
u mnie ogolnke ok z tym ze mam takie sutki wrazliwe jak nosze stanik ze szok . I krzyz jakos mnie lobolewa moze na @@@@@ jeszcze do soboty....zobaczymy .
zawsze mnie tak max 3dni przed @@boli ..nie zapeszam .co bedzie to bedzie .nie bedzie dzidzi to sie w owulacje posstaramyi kupie testy owulkowe .
Ps. Moj partner ma nasienie dobre .ale one biegaly az sie usmialismy z przyszlym mezem tam heee na badaniu prywatnym.
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+