BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1009773 przez niagara
Przedluzyla nam sie wizyta u znajomych, dluzej niz przypuszczalam, wiec zakupy byly bardzo okrojone ;)
Ludzi wszedzie pelno, masakra :pinch:
Jednak udalo nam sie kupic dla Julki kurtke na zime, komin, butki ocieplane i sweterek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1009774 przez niagara

9 lata 2 miesiąc temu #1009778 przez paula123
Dziewczyny jutro ide jeszcze raz na bete te skurcze bola troszke ale nie az tak zebym zwijala sie z bolu takie jakbym miala biegunke co jakis czas mnie lapia przez dwa dni duzy stres to moze tez przez to przed chwilka zrobilam test przed praca z pierwszego moczu i wyszlo cos takiego
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu #1009782 przez niagara
Witam się od rana, bo mąż właśnie wybrał się do lasu na grzyby. Ciekawe czy coś przywiozą? :whistle:
A ja mam taki dylemat. Wczoraj wieczorem uderzyłam się w najmniejszy palec od stopy. Myślałam, że do rana mi przejdzie, ale spuchł i zrobił się siny. Boli mnie strasznie, całą noc czułam, teraz ledwo chodzę :unsure: Pomyślałam o tym, żeby pojechać na pogotowie sprawdzić, czy nie jest złamany. Tylko, że będą musieli mi zrobić prześwietlenie. A co jeśli jestem w ciąży? Nie wiem tego. Niby nie podejrzewam, ale w końcu staraliśmy się więc nie wykluczam. Nie wiem, czy lepiej jechać, czy nie? :S

9 lata 2 miesiąc temu #1009783 przez kakasia20
Paula 123-mi to wyglada na ciaze bez dwoch zdan zostaniesz mama.

Niagara-zawsze mozesz powiedziec na pogotowiu ze nie wiesz czy jestes w ciazy ze sgaracie sie . Ja jak szlam z coreczka bo miala zlamany palec u reki to chcieli jej robic zdj ale sie nie dalo i lekarz zbadal ten palec palcami lekko przesowal i powiedzial ze zlamany ma i sie sprawdzilo byl zlamany.
jak trzy msc temu szlam szyc palec w rece to byla pani wlasnie na poczatku ciazy odrazuu powiedziala pielegniarce o tym i lekarz tez jej palec ogladal rekami .wiec wystarczy powiedziec .

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 2 miesiąc temu #1009784 przez kakasia20
Nie chce cie smucic ale znam ten bol jak to boli zlamany palec zawsze sinieje puchnie i noe mozna ruszac nim.
Chyba ze masz szczaskany...i opuchnoety to oklady ci daja specjalne. Ja bym noe zwlekala aprawde .daj znac co i jak .
Pozdrawia.
Sorki za bledy ale pisze z tel i widze ze cos szaleje forum przez tel .... dodaja i ujmuja litery...

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 2 miesiąc temu #1009792 przez aggi
dzień dobry B) u nas był fajny wieczór wczoraj, potem stosunkowo udana noc :P a jajnik mnie tak napitalał że myślałam że zejdę :pinch: tak i nadal nie wiem który mam dc :P ale trudno :) było miło a to najważniejsze. Maks dał popalić trochę 00;15-1 ughhh wył jak tylko powiedziałam 'dobranoc' lub oddaliłam się na 5cm od łóżeczka. Zimno dziś brrr muszę na poważnie kurtki zimowej poszukać. Wasze dzieci już chodzą w zimowych czy jeszcze w przejściowych??

sandra fajowskie bluzy gdzie je kupowałaś? :)

niagara chwal się zakupami :D uwielbiam oglądać :D palec spróbuj altacetem potraktować kilka razy a jak nie przejdzie to faktycznie jedź do lekarza. Jeśli powiesz że podejrzewasz ciążę to prawdopodobnie zbadają Cię ręcznie

paula nospę weź sobie jak naprawdę mocno boli ! w ciąży można.. przynajmniej tu w Polsce można ją brać. Test pozytywny więc ciąża jest :) nic się nie martw bo stres szkodzi :*

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009801 przez aklim88
Sandra - bluzy super

Nefri - do komputera jeszcze nie usiadłam. Pisze cały czas z telefonu. Mały często wisi na cycu to zerkam tu co jakiś czas. Kryzys miałam od razu po porodzie. Wyłam jak bóbr. Byłam spanikowana przez ten ból. Na szczescie P dał rade mnie jakoś uspokoić. A teraz jestem zakochana w małym.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009809 przez niagara

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu #1009811 przez kakasia20
Sliczna tw mala .
Ubrania sweet .bardzo ladne

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 2 miesiąc temu #1009816 przez martyna_z
Niagara kiedyś miałam złamany palec u nogi. Właśnie ten najmniejszy z tym że ja poszłam do lekarza dopiero o trzech tygodniach ;-) jak nie przestało boleć. I wtedy ortopeda mi powiedział że i tak by nic nie zrobił jakbym przyszła wcześniej. Jedynie zalecenie jest żeby chodzić w butach bez obcasu i twardej podeszwie. Nie prześwietlał mi wcale nogi tylko ręcznie" sprawdził. Powiedział że to może długo boleć. Ale przestało niedługo po wizycie. Jak mocno Ci przeszkadza to możesz jechać na pogotowie. Albo sama jakieś okłady zimne robić.

9 lata 2 miesiąc temu #1009818 przez magmus88
hej! Witam się pourodzinowo :)

Paula - gratki!! Ponownie, pozytywnie zazdroszczę!!!

natB - Twój przypadek napawa mnie optymizmem hehehe. Tzn późna owulacja :) myślałam, że przede mną kolejna próba - tzn przesunięcie owulacji na wcześniej, ale jak można i tak późno to luzik :D:D ahhaha

aggi, nefri, aklim - co do lekarza sama jestem pozytywnie zaskoczona nim :) jest taki ciepły, miły no i rzeczowy przede wszystkim.... słuchajcie on nawet mi pomaga zejść z fotela :D pierwszy raz mi sie to zdarzylo :) No i ja się strasznie cieszę z jednego...., że ta operacja naprawdę mi pomogła... Jest owulacja! I to już w tym cyklu w którrym była operacja :)

sandruska - już chciałam znowu pozytywnie zazdrościć..... Twoja fasolinka gdzieś krąży już koło ciebie :) Świetne bluzy :)

Aklim - z Ali będzie przykłądna, starsza siostra :) Już jest na tyle duża, że jest świadoma tego wszytskiego :) A mały jest przecudowny... do wycałowania!!!

nat - co to za syrop z buraka?? o cebuli słyszałam ale o buraku... :D :whistle: :whistle:

niagara - jak tam grzybki?? Mąż uzbierał?? I jak palec? Zdecydowałaś się pojechać na pogotowie?? Twoja córcia to mała modeleczka :)

Po urodzinkach męża super :) dzisiaj pół dnia myliśmy naczynia hahaha teraz biorę się za porządek w mojej szafie :D znając życie połowa pójdzie na OLX ahhaha. No i znając życie okaże się, że nie mam jesienno - zimowych ubrań :D masakraaaa, nie lubię tak zmieniać garderoby :D

Jutro wracam do pracy po L4.... o nie :D Spodobało mi się siedzenie w domu hahahaha

Jak tam Wam mija neidziela?

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009826 przez niagara
Nasza niedziela upływa leniwe :P
magmus mąż przyjechał z pustym koszem, mówi, że nawet trujaków nie było :P
W końcu nie pojechałam na to pogotowie. Posmarowałam maścią przeciwbólową i poczekam, zobaczę może samo przejdzie. Ruszać trochę mogę wiec chyba nie jest tak źle ;)

9 lata 2 miesiąc temu #1009831 przez Sandruska1995
U nas niedzielna na nudę . Rano wstaliśmy, pojechaliśmy na flohmarkt , wróciliśmy zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do teściów po małego. Nie chciał z Nami do domu jechać :blink: . Niedawno wróciliśmy. Ja odrazu wskoczyłam do łóżka , głowa mi pęka. Mały śpi. A M gra sobie na playstation. Może potem wybierzemy się na kebaba , bo dziś obiadu nawet nie zrobiłam :P

9 lata 2 miesiąc temu #1009845 przez kakasia20
To takie sa nudne niedziele .bo znow trzeba isc do pracy czekac na piatek weccend i zax takie kolo..
Moja mala miala wczoraj 3urodzinki byla zachwycona prezentami wniebowzieta .
za to jej brat wczoraj zrobil sie zly zazdrosny .mimo ze wiedzial ze ma siostra urodziny .jemu tez dalismy slodkosci bo zal mu noe bylo ale pokazywal swoje .ale za 3tyg on ma urki 5latek .
u mnie ogolnke ok z tym ze mam takie sutki wrazliwe jak nosze stanik ze szok . I krzyz jakos mnie lobolewa moze na @@@@@ jeszcze do soboty....zobaczymy .
zawsze mnie tak max 3dni przed @@boli ..nie zapeszam .co bedzie to bedzie .nie bedzie dzidzi to sie w owulacje posstaramyi kupie testy owulkowe .
Ps. Moj partner ma nasienie dobre .ale one biegaly az sie usmialismy z przyszlym mezem tam heee na badaniu prywatnym.

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka