BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1009849 przez weronia89
Niagara gdzie kupiłaś kurtkę ? Bo mojej młodej muszę kupić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1009874 przez kakasia20
Cos mi sie wydaje ze ten temat o testach ma za duzo wpisow bo od weroni nie ma wpisu ... lub sie psuje forum.i ucina watki ... :dry:

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 6 miesiąc temu #1009876 przez magmus88
Aaaaaaaaaaaaa u mnie pruszy śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie chceeeeeeeeee :(

Ps. Kasia - wszystko doskonale działa. Zawsze tak jest z pierwszym postem na stronie, nigdy go nie widać :) muszą być następne :)

9 lata 6 miesiąc temu #1009879 przez kakasia20
Magmus88-.wlasnie widze juz weszlo mam kolejne posty . Ja z tel pisze wieczorami wiec nie wiem czemu ale nie pokazywalo mi nic wczorej....dopiero dzis mam kolejne watki .magmus a skad jestes?

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 6 miesiąc temu #1009881 przez natB
Kutwa dziewczyny to przeziębienie bardziej mnie rozbija na łopatki niż te :sick: UMIERAM :/ myślicie, że to może być niebezpieczne dla dzidziusia :/ faszeruje się zdrowymi lekami, mam jakiś syrop dla kobiet w ciąży, pastylki do ssania, syrop z buraka i nic nie przechodzi.. Ból głowy jest okropny :/ w dodatku musiałam is Cb dziś do pracy :(.. Włada dałam do żłobka, ale daje mi pokasluje do dupy to wszystko za przeproszeniem :/.. Złapał mnie jakiś kryzys..

niagara Julia jaka modnisia piękna:) my wczoraj byliśmy na szybko w Poz, musiałam małemu kupić kurtkę bo pizdzi jak w kieleckim :/.. Chciałam płaszczyk, stanęło na kurtce, bo nie chciało mi się jeździć i szukać rozmiarów do tego kominek kupiłam śliczny z Zary taki cieplutki i bluze.. A ja sobie kupiłam marynarko - sweterek chociaż coś heh :P najwięcej jednak znowu dostał Wład :P

niagara a może na przyszłą sobotę umówimy się gdzieś na salę zabaw z.maluchami po Waszym basenie? :) ja będę w Poz u fryzjera, bo wyglądam jak siedem nieszczęśc heh :)

magmus tak się ciesze Twoim szczęsciem wiesz, te Twoje posty są ostatnio napelnione mega nadzieja :) i przeżywam wszystko razem z Tobą heh :)
A.co do syropu z buraka, burak ma właściwości zdrowotne, dobry jest na kaszel i przeziębienie, pokroilam większego buraka w koskostkę, zasypalam łyżka cukru trzCinowy ..

Paula daj koniecznie znać jak po becie, a o bólu nie myśl, chyba, se faktycznie będzie mocny to weź no spe, albo idź do gin.. Pociesze Cb bo w tej ciąży długo odczuwalam bóle, ciągnięcia, ale wszystko przeszło juz :)

Dziewczynki chce się pochwalić, bo powoli moja kruszynka daje o sobie znacznie :) zwłaszcza wieczorami :) zupełnie inaczej odczuwam teraz te ruchy, ale powtarzają się dlatego wiem, że to ona <3

9 lata 6 miesiąc temu #1009882 przez natB
aklim piękne zdjęcie :) ciesze się, że masz wspracie w mężu :) mam nadzieje, ze mój S. Tez stanie na wysokości zadania.. Najbardziej będę potrzebowała jego psychicznego wsparcia w karmieniu, bo chce wytrwać dłużej, tez ze względu na wygodę i oszczędności co do kupowania mlekmleka.. Przy dwójce dzieci trzeba wszystko porządnie rozplanować heh :)

weronia a Ty mi wysłałaś swój adres? Ja jestem słowna i bociek jest Twój :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1009887 przez brown24
:huh:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1009888 przez brown24
Nat a kropelki olbas oil? Ja nimi smaruje skronie jak mi leb pęka a niw chce brać tabletek. Magmus fajnie ze wszystko tak szybko się goi i juz owulka :woohoo: Takie posty naprawde czyta się z zapartym tchem. U mnie wczoraj taki bol jajnika jak na owu a przeciez owu juz byla 6 dni temu hmmm, a tak poza tym to przesyłam Wam zdj z zimowej krainy :laugh:
eee nie wczytało z tel ale już nadrabiam :evil:

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1009889 przez weronia89
Pytanie do kobietek którym już urósł brzuszek :) co stosujecie aby nie mieć rozstępów ?

9 lata 6 miesiąc temu #1009890 przez natB
brown musze poczytać, czy mogę w ciąży, ale kumpela mi też poleciła.. A gdzie to foto :D?

9 lata 6 miesiąc temu #1009891 przez weronia89
natB wysłałam Ci wiadomość na priv

9 lata 6 miesiąc temu #1009894 przez aggi
witam śniegowo poniedziałkowo ! u mnie sypie za oknem :huh:

aklim mały ma brązowe oczka? cudowny jest, napatrzeć się nie umiem :silly: :kiss:

niagara piękna ta kurteczka :) i w ogóle modnisia z Twojej córci :* śliczna jest :)

magmus widać że Twoja radość nie ma końca narazie :) jakby nowe życie w Ciebie wstąpiło :) Widać to po wpisach :) :kiss: ja też wystawiłam na all już kilka sztuk moich ubrań.. tak bardzo mi ich żal :( ale przytyłam, nie mieszczę się w nic.. i nie widzę nadziei by na akord zrzucić z 10kg... a szafa się nie domyka :(

nat
zazdroszczę ruchów :) !

brown powiem Ci że u mnie chyba owulka była w sobotę w nocy bo ból jajnika był nie do zniesienia. Dziś zajrzałam do zeszytu i wiem który mam dc :P taakże @ powinna być u mnie 24/25.10

weronia ja nie stosowałam nic, bo to genetyczne ;) Nawet gin mi powiedział że jak matka miała to córka na 90% będzie mieć. W 38tc czyli już na ostatniej prostej wyszły mi trzy kreski.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1009895 przez brown24
Aggi haha czytam tak o tych trzech kreskach i se myśle trzy kreski na tescie?? :laugh: nie doczytałam o rozstepach :P
Dawaj linka do ubrań swoich wystywionych, ja lubie kupować na aukcjach, może cos mi wpadnie w oko :)
Ja mam mieć @ 21 ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1009900 przez natB
weronia dzięki dzięki :) juz zamawiam :D i wysyłamy :) oczywiście musisz się potem pochwalić zdjęcie żeby nie było że jestem nieslowna :P heh :)..

brown wow wow :D ale widoki :D ooooosz kurde śnieg?! Haha nieźle :D

aggi na razie to są wiesz tańce, wyGibance :P na razie czuje tak jakby się wypinala :) heh :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1009902 przez Pumcia
Witam że słonecznego . . . mroźnego . . . City

Brown - zabieraj ten śnieg :woohoo: fajnie popatrzeć ale może jeszcze nie teraz :P U mnie pewnie dopiero na wigilię spadnie :woohoo:

Brown i Aggi - oj Ciotki Wy chyba chcecie wojny na zdjęcia :evil:

Dziewczynki wybaczcie ale nie nadrobię Was, nie było mnie kilka dni a tu tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle naskrobałyście :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka