- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie pogoda piękna, słońce swieci, tylko trochę zimno, ale do zniesienia, także tam gdzie brzydko, zapraszam do Warszawy i okolic. Jak się mały obudzi jedziemy na działkę - dzisiaj robotnicy wydało strop w naszym domu, wiec musimy to zobaczyc
Aggi kupiłam coś takiego - to jest model meski ale ta dziecięca jest identyczna. Byliśmy w outlecie pod Warszawa i dorwalam ja za 130 zeta, a jest naprawdę ciepła i porządna. Potem będzie dla Eryka www.pasaz.v10.pl/img/zdjecia/p/ef/0f/ef0...13f08a14b75a9b5d.jpg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U nas piękne słońce , szkoda tylko że zimno dość
Paula ja tam widzę drugą kreskę więc gratuluję
Ale się teraz pozytywów posypało, fajnie Tak po cichu zazdroszczę No nic, może nam w końcu też się uda.
Nefri budujecie domek? Pochwal się My też się przymierzamy Fajna ta kurtka, ja muszę dla siebie znaleźć coś ciepłego na zimę i dla małej oczywiście też. W sobotę byliśmy w Poznaniu na zakupach, ale nic w oko mi nie wpadło. Widziałyście może coś fajnego?
A na paznokciach robiłam ostatnio hybrydy i chyba przesadziłam trochę, bo teraz mam takie miękkie, że aż się podwijają jak coś robię Teraz tylko odżywka i mam nadzieję, że uda się je trochę podratować.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
A ja tak się zastanawiam emilia co u Ciebie???
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Zrobiłam szybko obiad, bo nie mam sił stać przy garach dziś
Jeszcze szwagierka poprosiła mnnie o przypilnowanie 2 godziny jej córek . To będzie wesoło. Dobrze, że mój M szybciej dziś wraca i mówił że się zajmie nimi a ja będę mogła leżeć
U nas pogoda straszna, wieje, leje, zimno. W nocy termometr pokazywał 3 stopnie .
O! nie! a mi się rzucił mój suwaczek dopiero , jutro @ już A My sobie zaplanowaliśmy weekend, bo mały jedzie do dziadków na noc .
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Aklim-gratuluje szybkiego,i w miare spoko porodu no i piękny Robercik!
Weronika-gratulacje pozytywu super!
Paula-również gratki! czekamy na wyniki bety!
Majka- tym bardziej gratki!
ale dałyście czadu przez te kilka dni jak mnie nie było
tak tylko na chwilkę nie nadrobie i tak was za dużo tego
Ja spaceruje,zdobywam wodospady,nawet Praga nie była mi straszna tylko straszny był deszcz Czuje sie w miare oki oprócz kilku i czasami nie zjedzenia jakiegoś obiadku albo śniadania
Choć dzis jest gorzej nie dobrze mi od rana..
Dobra uciekam wpadne może jeszcze w którymś dniu albo po powrocie Będę czytać cały czas
To czuja teraz kolej? Cooo.. Milunia jeszcze tylko 2-3 miesiące i już koniec zdecydowanie za szybko ten czas leci dopiero co był początek!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
teraz tylko wpadam zdać relację z wizyty... między ciastem a chili con carne :PP
Szwy ściągnięte... wszystko sie ładnie goi. Wczoraj miałam 17dc, owulki brak. Lekarz stwierdził, że tak się może zdarzyć zaraz w pierwszym cyklu po zabiegu. Pobadał mnie ładnie i powiedział, że mogę wrócić do lekarza prowadzącego. Ja grzecznie zapytałam czy mogę kontynuować leczenie u niego - oczywiście się zgodził.
Pytał czy byłam już stymulowana jakimiś lekami.... Najpierw powiedział, że odczekamy chwile, zobaczymy jak sam pójdzie następny cykl... chwilkę to przemyslał i sam stwierdził, ze szkoda czasu i działamy od razu.
Przepisał mi clostilbegyt - w pierwszym cyklu mam brać po 1 tabletce od 3 do 7 dnia, w drugim cyklu po 2 tabletki. Natomiast od 18 dc przez 8 dni mam brać lutenyl.
Powiedział, że ma nadzieję, że do drugiego cyklu już nie dojdzie.
Mam robić testy owulacyjne. Jak tylko wyjdą dwie kreski od razu do niego dzwonić i najprawdopodobniej w ten sam dzień mam się u niego pokazać na USG. Jeżeli po tych lekach nic nie będzie się działo - tzn będzie brak owulacji to mam się zgłosić ponownie do niego i on przepisze inne leki. Jeżeli dalej nie będzie owulacji to powoli mamy zacząć myśleć o klinice niepłodności i komórkach.....
Wiem, że niektóre z Was pisały o zaleceniach co do przytulania :PPP
Mój lekarz powiedział tak: gdzies najpóżniej do 11 dnia mozemy się kochać jak nam się podoba :PP później przerwa.... jak będzie owulacja (albo będe pewna, że np w nastepnyd zien bedzie) to wtedy przez 4 - 5 dni kochać się raz dziennie, najlepiej wieczorem. Pozycja - łokciowo - kolanowa czyli tzw od tyłu. Po tym się położyć - zakaz mycia się.
I tyle z mojej wizyty w sumie.... Nic tylko czekać na rozwój sytuacji
Do okresu jeszcze trochę mi zostało.... muszę wykupić leki i uzbroić się w cierpliwość
Do potem!!!
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Widzisz co się dzieje na forum , także zarażać się wszystkie
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
aggi uff to czyli jeszcze nefri przede mna :D
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ja jeszcze jakieś 2 tygodnie - pi razy oko - muszę poczekać
Co do pończoch.... to koleżanka, która mi je pożyczyłą, mówiła, że ona musiała w nich rodzić.... cesarka to pikuś wiadomo - ale ona rodziła (wcześniej) SN i mówi, ze mąż to co chwile jej je zakładał.... i ściągał oczywiście - a bo to szła pod prysznic, a bo to kazali ściągnąć, pózniej znowu zakładać..... mówi, że takie cyrki byłyz tym, że szok.... hahah....
Muszę specjalnie dla Was poszukać tego zdjęcia w tych pończochach..... tylko, że na zdjęciu są same nogi
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354