BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1009425 przez niagara
kakasia masz "ponad 20 lat" a piszesz, jakbys miala 16! hahahaha :laugh: :laugh: :laugh:
Podziękowania: aggi, Miluniaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1009426 przez miśka23
Milunia ślicznie wyglądacie :) Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę taki miała :P
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 2 miesiąc temu #1009427 przez niagara
Nowa strona B)

milunia jaki ladny brzusio :) wiesz juz kto tam sie kryje? ;)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009428 przez Miluniaa

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009430 przez natB
Ja znam same Zuzki z charakterkiem :) :D... brzusio super, rośniecie zdrowo :)...

Ale mnie dziś zamuuuula :blink: :dry: zaraz padnę, a Wład się obudzi... przez te choróbska to wszystko ma rozregulowane euh... dundle dalej zielone i modlę się, żeby do pon. mu przeszło, bo musiałabym wziąć jeszcze opiekę, a roboty full w biurze...

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009431 przez Miluniaa

9 lata 2 miesiąc temu #1009435 przez brown24
Aklim jest cudny, słodko sobie spiocha, Ala pewnie dumna :)
Milunia super sobie wyglądacie :)
Kakasia miałaś 2 ciąże, wiesz jak było , to po co piszesz takie głupoty i to nie tylko na tym wątku.. już widziałam Twoje posty gdzie pytałaś czy jesteś w ciąży, albo że na 80% jesteś, ale nie wiesz czy w ogóle doszło do wytrysku, albo że nasienie wylądowało na Twojej dłoni, za chwile znów nie jesteś bo temp. spada, i za chwile znów jesteś bo masz c..pke czerwoną :laugh: ,kutwa sorry za wulgarność ale nie mogłam sie opanować.. nie wiadomo czy smiać się czy płakać :sick:
Podziękowania: niagara, aggi, Miluniaa

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009436 przez aklim88
Miluniaa - sama nie wiem. Chyba, ze położna nie dala rady dokładnie sprawdzić, bo strasznie bolało jak mnie badała i sie troche wyrywalam. Ale chyba wiedziała co robi.
Pięknie rosniecie

Mały na razie spokojny.

Dziekuje ciotki za komplenty.

Edit: urodził sie 3400 a ile cm to nawet nie wiem. Ale 55 jest mu przyduże

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 2 miesiąc temu #1009441 przez Izabela
Majka - gratulacje ! Zaskoczyłaś mnie, oczywiście miło :)
Aklim - naprawdę fajniutki synciu. Nie pisałam wcześniej ale imię też wybraliście ładne.
Milunia - brzuszko pierwsza klasa ;)

Kakasia - dziewczyny w dosadny sposób ci to napisały ale mają rację. Musisz wyluzowac.
Z tego co wiem, to nawet jeśli jesteś w ciąży to twój organizm nawet nie miał czasu na to zareagowac. Ja jestem przed @ (powinna przyjść około piątku), mam obolałe piersi (co raczej mi sie nie zdarzało), dziś byłam taka zmęczona ze położyłam sie na drzemkę przed 12 a wstałam o 15 i dalej jestem padnięta. Na dole się z lusterkiem nie oglądam ale nawet jakby było tam czerwono to może być przecież jakieś podrażnienie czy coś. No i wyjątkowo mdli mnie na widok słodyczy a tych nigdy nie odmawiam. Plecy tez mnie bolą.Tak więc takie objawy tez mogą być objawami przed @. Aha i dla ścisłości w ciąży nie jestem na pewno. Wczoraj robiłam test. A swoją drogą wiek tu nie ma nic do rzeczy. Znam 20 latki bardziej ogarnięte ode mnie i 35 łatki bez pojęcia o życiu. Dlatego warto czerpać wiedzę i doświadczenie od innych. Nie obrażaj się, tylko weź do serca opinie innych dziewczyn. Nie zawsze ma się racje a krytyka czasem sie przydaje każdemu.

9 lata 2 miesiąc temu #1009458 przez Chudzinka
Aklim, Kochana, synusia masz boskiego :-* Niedługo mu koleżankę ciocia Chudzinka urodzi ;-) Zazdroszcze, że bez szwów się obyło. Zobaczymy jak będzie u mnie, bo mała też na około 3400 póki co wyceniona... Kurde, mówisz, że bez znieczulenia lepiej nie próbować? Bo ja to tak chciałam, zupełnie naturalnie, bez niczego...

9 lata 2 miesiąc temu #1009459 przez natB
chudzinka z tym znieczuleniem to.wiesz są różne opcje także warto na ten temat pogadać jeszcze z gin albo z.Położna ;).. Ja zaznaczyłam we wywiadzie jakie mnie interesuje, czyli leki Przeciwbólowe, gaz, kąpiel.w wannie :).. Ja nie miałam epiduralu i dałam rade, inaczej nawet sobie nie myślałam, że nie dam :D
aklim wielki szacunek, że nie peklas :) a z Ala.jak było?

9 lata 2 miesiąc temu #1009464 przez martyna_z
Aklim gratuluję :-) muszę Twoje rady przekazać dalej. Moja koleżanka na dniach się rozpakowuje.

Majka gratki. Trzymam kciuki żeby był chłopak. Zdrowy i silny :-)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009471 przez Pumcia
Helloł :whistle:

Oj ja to Was dziewczęta nie nadrobie :blink: :evil: :evil:

Aklim - cudooooooo Kruszynka :woohoo: fajnie, ze Ci szybko posżło :silly:

Milunia - fajny brzuszek, a muszę Ci powiedzieć że też u siebie widzę okrąglejszy kształt :woohoo: Mimo, ze dopiero 12 tydz :lol: aaaaaaaa i patrze, ze chodzisz w jeansach - ja nie mam pojęcia czemu ale denerwują mnie, mam wrażenie jakbym spuchła ( nie raz tak miałam przed okresem :) i czuję dyskomfort. Więc staram się ich nie nosić :P

Magmus - jak po wizycie ? :) aaaaaaaaa i rzeczywiście myślisz Diablice z Szatanicą :evil: :evil: :evil:

Majka - Gratulacje :kiss: ale nam niespodziankę zrobiłaś :woohoo:

Aggi - spoko już już melduję się - nie krzycz tak :P

Ziajek - cholero jak tam @ ? dotarła w końcu ? i jak się czujesz ? Oko dało se siana ? :woohoo:

9 lata 2 miesiąc temu #1009478 przez aklim88
Robert czysty tata. Czarne włosy i bardzo ciemno brązowe oczy. Ala przeszczęśliwa. Głaskała małego, całowała, śpiewała mu piosenki, musiałam dac jej go na ręce (oczywiscie na siedząco) bo strasznie chciała. Przywiozła prezenty dla brata zapakowane do swojego plecaka. Przekochana. Bardzo była wszystkiego ciekawa. Wycierała mu buzie tetra jak sie opluł. Niestety płakała mocno jak wychodzili, ze ja zostaje.

Chudzinka. Trzymam kciuki zeby gładko poszło. Ja po tym porodzie jestem pewna, ze to ostatnia ciaza i wiecej dzieci nie chce. A gas, to nie znieczulenie. Pozwala jedynie skupić sie bardziej na oddechu, uspokaja, otumania, ale nic mniej nie boli. Co do wanny to nie wiem czy sprawdziłaby sie w moim przypadku. Bo mnie tak strasznie bolało, ze położna ciagle na mnie krzyczała, ze mam wziąć szerzej nogi, bo dziecko nie moze wyjsć a ja z tego bólu zaciskałam. P mnie tak musiał mocno trzymać, ze dziś ma zakwasy od tego. Dobrze, ze przeszedł juz ze mną jeden poród, to nie było to dla niego takim szokiem. spisal sie swietnie. Tymbardziej, ze przy porodzie była tylko jedna położna. Mozna powiedziec, ze robił za druga. Jeszcze co ciekawe to nie maja tu typowych łóżek do porodu i rodziłam na takim zwykłym szpitalnym wiec wszystko widział. Podziwiam go, ze dał rade.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 2 miesiąc temu #1009480 przez majka1987gnoWlkp
Chudzinka ja oba bez znieczulenia i uważam że nie było źle.. Ale moje nastawienie było że idę na rzeźnie :-D

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka