BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1011628 przez Pumcia
Aggi - przeciez już z tydzień temu napisałam moje dane nie widziałaś ? :woohoo: to dziś wysłałam drugi raz :evil: dobra żart - zapomniałam ! :whistle:

Milunia - tak dobrze pamiętasz, ze rodzę prywatnie. Co do ubioru to nie pytałam bo . . . szczerze mówiąc mam wyj.... na to jak będę wyglądać. Jak ktokolwiek przyjdzie to tylko najbliżsi a oni nie będą mnie osądzać jak wyglądam bo będą znając życie mnie żałować - jak to sie bidula wymęczyła. Wszystkim i tak powiem żeby nie przychodzili, no poza mężem i mamą oczywiście :) siostry, bracia i teściowa sobie poczekają :whistle:
Milunia fajne są długie nocne koszule z Małą Mi, Minionkami :woohoo: ja sobie taką sprawie :evil: ma być mi wygodnie, i tak jak dziewczyny piszą z " szybkim dostępem ". Nie przejmuj się takimi rzeczami - to jest zbędne :silly:

Lena - możesz przetłumaczyć poprzedni swój post ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1011630 przez Pumcia
Magmus do dna :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1011631 przez Pumcia

lena20 napisał: no hej ja mam andzieje ze wsz db bd i wgl..dzis cos mi sie odbija i mnie lekko piecze,,ale da sie wytrzymac,,no ja jestem z woj swietokrzyskiego, rok temu jakos stracilam w 4-5 tyg jakos,obecnie teraz jestem juz prawie w 15 tyg i mam andzieje ze wsz db bd i wgl,,,
dzis zr straszna glupote i kiedys i bd zalwoac tego i wiecej juz tak nie zrobie,,,,,NO mi narazie brzuch zbytnio nie rosnie hehe pozdrawiam

Rozszyfrowałam : :laugh: Sory nie mogłam się powstrzymać :evil:

No hej. Ja mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i w ogóle . . . dziś coś mi się odbija i mnie lekko piecze, ale da się wytrzymać, no ja jestem z woj. świętokrzyskiego, rok temu jakoś straciłam w 4-5 tyg jakoś, obecnie teraz jestem już prawie w 15 tyg i mam nadzieję że wszystko dobrze będzie i w ogóle . . . dziś straszną głupotę i kiedyś i będę żałować tego i więcej już tak nie zrobie . . . no mi na razie brzuch zbytnio nie rośnie hehe pozdrawiam
Podziękowania: martyna_z

9 lata 5 miesiąc temu #1011632 przez niagara

9 lata 5 miesiąc temu #1011635 przez Miluniaa
A moze to sa jakies prowokacje ? Bo serio ostatnio coraz wiecej te hormony moje buzują już w 3 przypadkach :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #1011636 przez Pumcia
Ha ha ha ha ha haha Milunia ja tez tak myślę !!! :laugh: nie wierze, w to co widzę :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #1011637 przez magmus88
Milunia, nie tylko Twoje hormony... uwierz mi....

9 lata 5 miesiąc temu #1011642 przez Nefri
rzeczywiście coś te hormony buzują, mam to samo :laugh: też nie wierze co ja "pacze"
Milunia cieszę się, że pomogłam ;) ja już mam szlafrok zakupiony, i koszule do szpitala też, majtki też. W niedzielę chyba pakuję walizkę do szpitala, tak wstępnie. Ja miałam takie ch..we majty poporodowe poprzednim razem, strasznie luźne i faktycznie, takie jak jednorazowe, teraz kupiłam jakieś inne, ale ich nie jeszcze nie sprawdzałam, mam nadzieję, że będą lepsze.
Magmus zdrówko B) Niech kuracja zdziała cuda ;)
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 5 miesiąc temu #1011660 przez ziaa
Uhuhu, ale burza hormonów zaczęła sie wieczorem ;p No nie dziwię się, nie dziwię ;)

Jak nastroje "z rana" Kobiety?

Magmus pewnie na kacu ;)
Aggi, Brown jak wasze @ wieści? :D
Pumcia, szatanie, co u Ciebie? :evil:
NatB daj jakiś znaczek, że wszystko u Ciebie wporzadku! :(
Nerfi jakiś brzuszek miałaś nam pokazać, motywuję Cię bo zdjęć z ciąży nie będziesz miała ;)
Milunia tez sie pokaż :)

No nic, dobrego dnia! :)

9 lata 5 miesiąc temu #1011663 przez aggi
Witam :-) jak Maksa położę koło 12 to wpadnę z kawka poczytać i nadrobić :-)

milunia ja broń boże nie chciałam cię nastraszyć tylko trochę pomóc 'zejść na ziemię' :-) nie miej mi za złe

brown gdzie test? Jest @? :-)

ziaa ja mam mieć @ jutro lub pojutrze ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1011668 przez brown24
Ja właśnie dostałam @, leze nafaszerowana ibupromem i z termoforem na brzuchu :side: Później sie odezwe.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1011688 przez ziaa
Brown :woohoo: Pięknozja! Awatarek pierwsza klasa :D Nogi do nieba, buty poezja :D

Ojoj, to odpoczywaj w takim razie :(
Podziękowania: brown24

9 lata 5 miesiąc temu #1011693 przez aggi
brown buziaki współczuję, a ten avatar przepraszam co to :blink: fiu fiu :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

chyba mnie coś ominęło, idę nadrabiać trzy strony :silly:

9 lata 5 miesiąc temu #1011696 przez brown24
Aggi to moje drugie, bardziej drapieżne oblicze :laugh: Kur.. zaraz chyba będe :sick: :blink:

9 lata 5 miesiąc temu #1011697 przez aggi
milunia pewnie że życie zweryfikuje ale uwierz lepiej się nastawić na masakrę i najwyżej miło rozczarować :) Koszulę nocną możesz mieć ubraną a nawet musisz ;) No i do wstawania to bierzesz majty siatkowe zakładasz, podpaska do środka i wstajesz ;)

sandra ja właśnie jesienną w podobnych kolorach znalazłam z brązowymi wstawkami i tak się wahałam czy kupować i do czego to pasować będzie :silly: krzesełko fajne, my mamy drewniane

nefri do mnie tak samo dostęp miał tylko S i moja mama, nikogo więcej nie chciałam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do szlafroka to ja nie miałam, w ogóle miałam koszulę na ramiączkach bo ja panikara i w szpitalu nie dość że gorąco to jeszcze ja sama potęguję uczucie gorąca paniką :D i dobrze zrobiłam.

magmus
ja na all sprzedaję a na olx to za darmo wystawiam co mi zostanie :) ej ej czemu mi piszesz o drożności?????why???? aż się wystraszyłam :whistle: no no ja z S też wczoraj piliśmy z Tobą :silly: :silly: :silly: tylko my mieliśmy różowe winko :silly: :silly:

lena weź pisz normalnie po polsku pełnymi słowami bo nic nie wiadomo o co Ci chodzi....

martyna nic się nie bój magmus drożność przeżyła i idzie dalej to i z Tobą tak będzie :kiss: :kiss: :kiss:

ej laski moje hormony też buzują i to jeszcze jak :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

pumcia czytając co do mnie piszesz przez chwilę ci uwierzyłam :P hahah. dobra mam dane, czekam na paczuchę i będę się rozliczać $$$ :) kurka jesteś kobieto niesamowita umiesz tłumaczyć z ichniego na nasze? :D hahahah dzięki uratowałaś to :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka