BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1011719 przez Sandruska1995
brown oo ! Twój awatar odrazu rzucił mi się w oczy. :D te nogi :silly:

agii usmiechanelam się dziś do M może mi kupi :)

My dziś od rana latalismy. Byłam z M u lekarza , ma wysokie ciśnienie. A cały czas mu słabo było. Teraz wiemy czemu. U niego w rodzinie prawie każdy ma problemy z cisnieniem. W czwartek termin do następnego lekarza. Dostał też antybiotyk bo chory i zwolnienie do 1 listopada z pracy, ale oczywiście on idzie pracować. :angry: i mnie wkurzyl.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1011730 przez Miluniaa
Zia no i jak ja mam sie pokazac jak brown w kompleksy wpedza tymi nogami swymi :evil: :evil: :evil:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011732 przez Pumcia

Ziajek - a ja się czuję super :P dziękuję, a jak u Ciebie ? z dedykacją dla Ciebie :evil:

Aggi - ja zawsze mówię poważnie :woohoo:

Brown - ha ha ha Mała Mi jest najlepsza :evil: współczuję - ja chwilowo mam wolne od @ i kur.... dobrze mi z tym :laugh:

Milunia - jaz zrobisz listę, co trzeba ze sobą mieć to podeślij mi co ? :whistle: po co mam się wysilać jak mogę mieć gotowca :evil:
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1011734 przez ziaa
Milunia, nogi brown są cudne, ale wiesz....... jak i tak marzę o Twoim brzuszku!! :woohoo: :silly:

Pumcia
, kochana jesteś! Dziękuję za kotka na dziś! Odliczam jeszcze 75 minut by rozpocząć weekend! Ten tydzień jakoś wybitnie dał mi się we znaki bo było mnóstwo pracy, późne powroty i jeszcze późniejsze chodzenie spać, więc czekam na wolne niemiłosiernie :)
U mnie spoko, winclo zakończone, czy owu było nie wiem, ale śluz sugeruje, ze nie, wiec jeszcze mam nadzieję, ze pęchol rośnie i coś się z tego zdarzy ;)
Przed Tobą wolny weekend na odpoczywanie? :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011738 przez Nefri
Brown poszalałaś z tym avatarkiem ;) wredna ta Twoja małpa, w tym cyklu musisz jej skopać dupsko, niech sobie nie myśli, że może się tak zjawiać nieproszona ;) Mam nadzieję, że się tym nie dołujesz, pamiętaj pozycja kolana łokcie, wino na rozluźnienie, a po przytulankach odpoczynek przez kilkadziesiąt minut bez ruchu, będzie dobrze :cheer:
Aggi ja też taka panikara a w szpitali faktycznie było strasznie gorąco, ale ja szlafrok i tak zakładałam, jak chodziłam np. z małym po korytarzu albo w pokoju laktacyjnym, bo na swojej sali to głównie z gołymi cycami siedziałam, bo przecież ciągle karmiłam ;)
Ziaa no poprosiłam dziś męża, żeby mi tę fotę cyknął i mam więc postaram się wrzucić, ale z telefonu, więc pewnie będzie bokiem.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011740 przez Miluniaa
Zia namowilas mnie wrzuce wieczorem musze tylko zrobic ;p;p
pumcia ja po 30 tygodniu pojde do nich zeby mi jakas liste dali co zapewniaja, a co trzeba miec takze spokojnie jak zrobie liste to wysle, bo pewnie w tych prywatnych to bardzo podobne wymogi ;)
aggi nie ma spiny jest ok :D nawet jak mnie nastraszylas to juz nie mam wyjscia musze urodzic :evil: :evil:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011745 przez Nefri
proszę, oto mój bebzun. Mąż nie umie robić w ogóle takich zdjęć i zawsze robi mi te zdjęcia z góry (ma 2m wzrostu, może to dlatego :laugh: ) i przez to zawsze wychodzi jakbym miała mega krótkie nogi i wielki tyłek, normalnie wyglądam trochę lepiej :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: ziaa

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011746 przez Pumcia
Ziajek nie ma sprawy :D jeszcze 15 min temu miałam miec wolny weekend, mąż przyjeżdza, mieliśmy plany, Ale jedna z wylatujacych pracownic zadzwoniłą do mnie, że od dziś ma zwonienie i do konca miesiąca jej nie będzie ;/ jak kogos nie ściagne na weekend to sama będę musiała iść ;/ szkoda gadać . . . 3 mam kciuki za pęchol, życzę Ci pózniej tych mdłści, zmęczenia, sennosci - a to wsio z miłości :evil: haaaaaaaaaaaaaa ale się rymowało :P

Milunia to spoko, będę czaekać na więści - mi pewnie też dadzą taką listę bo wiem że dla dziecka wszystko zapewniają, chce tylko porównać czy n apewno mi niczego nie zabraknie. A ile u Ciebie poród naturalny a ile cesarka ? Wiesz już ?

Nefri - wow ale fajny brzuszek :woohoo: to mąż na wszystkich z góry patrzy ? :evil: przy moim wzroście to mogłabym mu pod nogami przejść :woohoo: śmiesznie wyglądam przy wysokich osobach ale nie mam z tym problemu :P aTy ile mierzysz ?
Podziękowania: ziaa

9 lata 6 miesiąc temu #1011747 przez Nefri
Pumcia, Milunia a na stronie Waszych szpitali nie ma cennika i listy rzeczy potrzebnych do szpitala? Ja rodziłam w państwowym szpitalu św. Zofii w Warszawie i na ich stronie była lista. Oczywiście też zapewniali wszystko dla dziecka, typu kosmetyki, waciki, mleko modyfikowane, jakby któraś nie miała pokarmu. Ja nie jem mięsa, a w tym szpitalu, choć państwowy, mogłam sobie wybrać menu wegetariańskie, więc ogolnie bardzo spoko :)
ale dzisiaj dodupna pogoda, nic tylko spać

9 lata 6 miesiąc temu #1011748 przez Miluniaa
Pumcia naturalny koło 2 tys , a cesarka 2,5
nefri ale zgrabny brzuszek , u mnie chyba nie ma takiej listy :D chociaz nie wiem tak doglebnie strony nie ogladalam :D cennik jest

9 lata 6 miesiąc temu #1011753 przez Nefri
Pumcia to Ty taki kurdupelek jesteś ?:laugh: ja mam 176cm, więc spod pachy mu wystaję ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011754 przez brown24
Dziękuje , dziękuje dziewczyny za tyle komplementów, dawno się nie czułam tak dowartosciowana :laugh: B)
Nefri nie przejmuje się, i nie dołuje. Mam troszke inne podejście niż pare miesięcy temu.Wiem że w którymś cyklu w końcu się uda. A co do pozycji i leżakowania po :laugh: -dzięki za sugestie , ale myśle że teraz najważniejszy spontan ;) p.s. świetny brzucholek :kiss:
Sandruska to Twój uparciuch taki czy pracocholik? zdrówka dla niego ;)
Milunia pokazuj bebolek, czekamy :)
Pumcia ściągnij Ziajke na weekend, ona podobno bez pracy zyc nie może to Ci chętnie potowarzyszy :P
Nat co z Toba???

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011757 przez Pumcia
Nefri - cennik u mnie jest na stronie ale co trzeba miec to dają Panie w recepcji taką listę :) jeszcze jej nie pobrałam mam czas :woohoo: ja z tych niskopiennych 160 powinnam mieć :whistle: tak w dowodzie podałam :evil:

Milunia - to u mnie tyle samo kosztuje :lol: chociaż tez strony dokładnie nie przejrzałam - a nóż widelec gdzieś jest :evil:

Brown- he he ale jak dwie takie przekupy by stały na jednej zmianie to klienci nie mieli by nic do powiedzenie tylko płacili zbliżeniowo, za towar (jak by nam się zdawało) - idealny dla nich :evil: :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #1011758 przez Sandruska1995
Nie wiem jakby to ująć brown. Stwierdził , że musi iść ten tydzień do pracy. Bo od 2 szkoła , i będzie pracował tylko po 5 godzin a chce odłożyć kase na prezent dla mnie jakiś pod choinke - ciekawe co :laugh: :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1011759 przez ziaa
Hola, hola żadnych takich, widzę brown, ze juz się lepiej czujesz bo Ci się dowcip wyostrzył :D :evil: :whistle:
Ja w ten weekend wypoczywam, to znaczy wypoczywam dopóki mnie robota nei złapie;p :whistle: i prasowanie, ale to jak nie robota :D

Pumcia niskopienna... Hm, interesujące określenie :) Trzymam kciuki zebyś mogła z mezem czas w weekend spędzić a nie w robocie :( tyle na niego czekałaś..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hahahah! W sumie pumcia racja! Miały byśmy szanse zrobić Ci utarg miesieczy w dzień i jeszcze klienci by się prosili o chwilę ciszy :D

Nerfi
śliczny brzuszek! :) Milunia - czekam :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka