BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1022488 przez natB
Dzięki dziewczyny...

Staram się myśleć racjonalnie, żyć tym, co jest... szczerze jak wczoraj zaczęliśmy z S. rozmyślać, co może nas czekać to głowa pełna samych niewiadomych...
Czekają nas zmiany w życiu... przede wszystkim my, jako rodzinami się zmienimy, bo już nigdy nie będzie tak samo, ale kto powiedział, że będzie gorzej? nikt, dlatego ja myślę, że mimo tego, co nas jeszcze spotka życie będzie piękniejsze, bo my nauczymy w sumie już się nauczyliśmy cieszyć chwilą... na prawdę, to takie głupie, proste, ale i prawdziwe...

Zostanę z Wami, chociaż internet mam w tel i nie wiem jak długo mi w tej Łodzi wystarczy heh :P.. w razie wu naciągnę męża na tableta :P z internetem :D...

miśka u naszej małej też było podejrzenie wady serduszka i to bardzo rzadkiej, brak łuku aorty, ale na razie pfu pfu nic się nie potwierdza...3mam kciuki za Twoją córeczkę, a postępowanie lekarza prowadzącego BEZNADZIEJNE :/.. gratuluję...

Wład dziś śpi w swoim nowym pokoiku i w nowym łóżeczku :D jak trochę ogarnę jego siedzibę wrzucę zdjęcie... sami nie wiedzieliśmy, czy uda nam się dokończyć remont, ale dla Władka musieliśmy to zrobić....

Muszę trochę odpocząć, spałam dziś 5 h, z Łodzi wróciliśmy przed 24, a od 3-4 miałam przerwę we śnie :D...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022489 przez natB

8 lata 11 miesiąc temu #1022490 przez Miluniaa
I jeszcze Wam coś pokaże, bo tu Pumy sie doprosić nie można :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1022493 przez aggi
sandra a już nabralam nadziei że serio ładnie u ciebie :-) u mnie 3st, słońce i śnieg zaczyna topniec. Bleeee

miśka dziękuję <3 :-) od następnego cyklu je uskutecznie. A ty pilas cały cykl czy do owu!? I czy alkohol ma wpływ na działanie? Bo wiesz czasem piwko czy winko wieczorem pijemy z S

milunia szalona kobieto hehe ! :-) siostra nie z tej ziemi :-)

julka śląsk ;) a odkąd jestem na forum, zaraz 3 lata będzie to planowanie płci skutecznie zostało tu obalone. Wszystkie mity nt kiedy się kochać na syna a kiedy na córkę itd.

8 lata 11 miesiąc temu #1022495 przez aggi
milunia grubasku :-) :-) :-) super brzuszek! Dużo przytylas w ciąży??

nat wiara czyni cuda. I masz rację trzeba się cieszyć z małych rzeczy i szukać wszędzie pozytywów. :* koniecznie pokaz pokój włada :-)

8 lata 11 miesiąc temu #1022501 przez miśka23
Nat podziwiam Cie. Ty to naprawdę jesteś silną babką :kiss: I tak trzymaj.

Aggi ja piłam przez cały czas bo nie wiedziałam kiedy mam owu. A w cyklu którym się udało piłam ziółka i brałam jeszcze castagnus. Ale ja to łączyłam na swoją odpowiedzialność. A alkohol też przy tym piłam

Milunia brzuszek śliczny :kiss: Ile przytyłaś?

8 lata 11 miesiąc temu #1022502 przez aggi
miśka dzięki :-) a zaparza sie jedna lyzeczke? Muszę sobie to popisać bo przyjdzie co do czego i znów będę pytać hehe:-)

8 lata 11 miesiąc temu #1022504 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na noc tez mam go tam zamiar wpakować :D
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1022507 przez natB
miska uwierzcie mi, że każda z Was musiałaby być na moim miejscu twarda, na prawdę.. Wczoraj jeszcze sobie chwile popłakałam, ale co to da..nic..Mała jest wtedy też nerwowa także matka nie chce jej stresować :P

A jak są brzuszki to i ja wstawię, bo Milunia Twój się pięknie prezentuje :D

Ja z kg dalej ciężko, waga stoi w miejscu, ale na szczęście mała waży juz prawie 1200 gr :D a ja dalej swoje marne niecałe 60 kg, gdzie z Wladem na tym etapie było już ok 63-64 kg...
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022513 przez miśka23
Aggi zaparza się płaską łyżeczkę, nie więcej.

NatB śliczny pokoik :) A łóżko boskie. A Twój brzuszek też ślicznie wygląda :kiss:
Dobrze że wywarli na Tobie takie wrażenie. Będziesz się tam na pewno dobrze czuć, a to też ważne. Więc czasem są w szpitalach ludzie z powołania :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022515 przez Gosia 2712
Hejka :)
Sorrka, ze sie tak wtrace :P

NatB
a w ogole to slicznie chudzielcu wygladasz :P :kiss: i Wlad ma sliczny pokoik :)

Milunia slicznego masz brzusia :)

Aggi a moze pokazala bys synusia? ;) :P

Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: aggi

8 lata 11 miesiąc temu #1022517 przez nati.olsztyn
Milunia Ty Szczęściaro!;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022519 przez ziaa
Nat fajny pokoik, no mapa świetna! No i brzuszek juz taki spory, super! :)

Aggi, Miśka dobrze, ze o tych ziółkach przypomniałyście, bo ja zamówiłam i nawet nie miałam okazji spróbować bo dostałam clo. W następnym cyklu ruszam z nimi z przyjemnością i będą jedyne czego będę używała. Chyba, że łączyłaś je Miśka z wiesiołkiem lub inofemem? Bo nie wiem czy te dwa zostawiać czy tylko wziąć zwykły folik? Nie mogę się doczekać odstawienia tych wszystkich tabletek.
Kurcze mnie boli brzuch nie po tej stronie co był dominujący pęcherzyk. W sumie teraz na usg obejrzał ten jajnik na którym poprzednio była torbiel i tylko stwierdził "tu pusto". Chociaż nei powinnam się zdziwić jak ta torbiel tam jeszcze jest i wlaśnie boli, a on to olał. No nie mogę się wprost doczekać @ i nowego cyklu na ziółkach, bo dziś jeszcze poczytałam te ochy i achy na ich temat :)
UUU Milunia! Jaki piękny brzuszek! :woohoo: No ślicznozja i pęknozja razem wzięte!
Pumcia, mozesz wrócić do nas nawet bez zdjęcia, bo jednak juz tęsknię! :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022520 przez nati.olsztyn
nat Zgrabny brzusio:) Pokoik prześliczny! Ta mapa rewelacyjna!:)

8 lata 11 miesiąc temu #1022524 przez miśka23
ziaa ja brałam inofem razem z ziółkami. Ale tylko jedną saszetkę, bo jak się bierze dwie to już jest traktowane jako leczenie. A jedna tylko jako wspomagacz. O ile dobrze pamiętam to tak mówiła mi lekarka do której wtedy chodziłam.
Podziękowania: ziaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka