- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Staram się myśleć racjonalnie, żyć tym, co jest... szczerze jak wczoraj zaczęliśmy z S. rozmyślać, co może nas czekać to głowa pełna samych niewiadomych...
Czekają nas zmiany w życiu... przede wszystkim my, jako rodzinami się zmienimy, bo już nigdy nie będzie tak samo, ale kto powiedział, że będzie gorzej? nikt, dlatego ja myślę, że mimo tego, co nas jeszcze spotka życie będzie piękniejsze, bo my nauczymy w sumie już się nauczyliśmy cieszyć chwilą... na prawdę, to takie głupie, proste, ale i prawdziwe...
Zostanę z Wami, chociaż internet mam w tel i nie wiem jak długo mi w tej Łodzi wystarczy heh .. w razie wu naciągnę męża na tableta z internetem ...
miśka u naszej małej też było podejrzenie wady serduszka i to bardzo rzadkiej, brak łuku aorty, ale na razie pfu pfu nic się nie potwierdza...3mam kciuki za Twoją córeczkę, a postępowanie lekarza prowadzącego BEZNADZIEJNE :/.. gratuluję...
Wład dziś śpi w swoim nowym pokoiku i w nowym łóżeczku jak trochę ogarnę jego siedzibę wrzucę zdjęcie... sami nie wiedzieliśmy, czy uda nam się dokończyć remont, ale dla Władka musieliśmy to zrobić....
Muszę trochę odpocząć, spałam dziś 5 h, z Łodzi wróciliśmy przed 24, a od 3-4 miałam przerwę we śnie ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
miśka dziękuję <3 od następnego cyklu je uskutecznie. A ty pilas cały cykl czy do owu!? I czy alkohol ma wpływ na działanie? Bo wiesz czasem piwko czy winko wieczorem pijemy z S
milunia szalona kobieto hehe ! siostra nie z tej ziemi
julka śląsk a odkąd jestem na forum, zaraz 3 lata będzie to planowanie płci skutecznie zostało tu obalone. Wszystkie mity nt kiedy się kochać na syna a kiedy na córkę itd.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat wiara czyni cuda. I masz rację trzeba się cieszyć z małych rzeczy i szukać wszędzie pozytywów. :* koniecznie pokaz pokój włada
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Aggi ja piłam przez cały czas bo nie wiedziałam kiedy mam owu. A w cyklu którym się udało piłam ziółka i brałam jeszcze castagnus. Ale ja to łączyłam na swoją odpowiedzialność. A alkohol też przy tym piłam
Milunia brzuszek śliczny Ile przytyłaś?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na noc tez mam go tam zamiar wpakować
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak są brzuszki to i ja wstawię, bo Milunia Twój się pięknie prezentuje
Ja z kg dalej ciężko, waga stoi w miejscu, ale na szczęście mała waży juz prawie 1200 gr a ja dalej swoje marne niecałe 60 kg, gdzie z Wladem na tym etapie było już ok 63-64 kg...
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
NatB śliczny pokoik A łóżko boskie. A Twój brzuszek też ślicznie wygląda
Dobrze że wywarli na Tobie takie wrażenie. Będziesz się tam na pewno dobrze czuć, a to też ważne. Więc czasem są w szpitalach ludzie z powołania
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Sorrka, ze sie tak wtrace
NatB
a w ogole to slicznie chudzielcu wygladasz i Wlad ma sliczny pokoik
Milunia slicznego masz brzusia
Aggi a moze pokazala bys synusia?
Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Aggi, Miśka dobrze, ze o tych ziółkach przypomniałyście, bo ja zamówiłam i nawet nie miałam okazji spróbować bo dostałam clo. W następnym cyklu ruszam z nimi z przyjemnością i będą jedyne czego będę używała. Chyba, że łączyłaś je Miśka z wiesiołkiem lub inofemem? Bo nie wiem czy te dwa zostawiać czy tylko wziąć zwykły folik? Nie mogę się doczekać odstawienia tych wszystkich tabletek.
Kurcze mnie boli brzuch nie po tej stronie co był dominujący pęcherzyk. W sumie teraz na usg obejrzał ten jajnik na którym poprzednio była torbiel i tylko stwierdził "tu pusto". Chociaż nei powinnam się zdziwić jak ta torbiel tam jeszcze jest i wlaśnie boli, a on to olał. No nie mogę się wprost doczekać @ i nowego cyklu na ziółkach, bo dziś jeszcze poczytałam te ochy i achy na ich temat
UUU Milunia! Jaki piękny brzuszek! No ślicznozja i pęknozja razem wzięte!
Pumcia, mozesz wrócić do nas nawet bez zdjęcia, bo jednak juz tęsknię!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa