BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1022451 przez Pumcia
Nat - ja już Ci dziś pisałam . . . Jesteś wielka . . .

Ziajek
- akurat to zrozumiałam ! :evil: chodzi o te wszystkie dziwne nazwy, musiałabym kopiować zeby powtórzyć :whistle: To Ty Brutusie przeciwko mnie ? !!! Miluni zdrajco pomagasz ? ok same tego chciałyście !!! :woohoo:

Aggi - no właśnie przekazałam siostrez to co mi mówiłaś i jej ulżyło :) dzienks stara :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022453 przez Pumcia
up

8 lata 11 miesiąc temu #1022456 przez niagara
NatB podziwiam Was, za tą odwagę i siłę do walki o zdrowie i życie Helenki. Życzę Wam jak najlepiej. Mam nadzieję, że za kilka miesięcy będziecie szczęśliwą czteroosobową rodzinką, że będziesz nam tu wrzucała rozkoszne zdjęcia rodzeństwa i będziesz żaliła się na nieprzespane noce ;) Cały czas bardzo mocno trzymam za Was kciuki! :kiss: :kiss:

8 lata 11 miesiąc temu #1022457 przez ziaa
Pumcia, szatanku Kochany! Przecież Ty wiesz, że w słusznej sprawie to za Tobą w ogień pójdę :D Toz to będzie przyjemność! :D :evil: :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022459 przez brown24
Nat trzymamy kciuki aby leczenie przynioslo rezultaty, bądźcie silni i nie poddawajcie się :kiss:
Miska gratuluje córeczki, mam nadzieje z serduszkiem będzie wszystko ok.
Ja ostatnio w rozjazdach, miałam kilka spraw do załatwienia, teraz znajomi przyjechali z Anglii i chce spędzić z nimi troche czasu
A poza tym @ u mnie powinna być ok 13-14.
Podczytuje Was prawie codziennie,ale nie chciałam pisać bo wtedy za bardzo się nakręcam i myślę tylko o ewentualnej ciąży. Także u mnie wszystko ok, CiziuPumciu i PieronieZiajku dzieki za troskę :blush: .Odezwe się za jakiś czas:D

8 lata 11 miesiąc temu #1022460 przez Pumcia
Taaaaaaaaaa ogień taki w sensie z zapałki ? :whistle: :evil:
Katarzynko Czy Ty widzisz co Brown robi ? wpada - przezywa się i wypada . . . nie no tego już za wiele ! :whistle: spalmy jej pończoszki :woohoo: a co niech marznie :P

Miska
- 3 mam kciuki za serduszko, pamiętaj że połówkowe jest bardzo szczegółowe więc jak tam nic nie wykazało to nie martw się na zapas :side:

8 lata 11 miesiąc temu #1022462 przez Miluniaa
Blondasku bo to wszystko dla Twego dobra !! :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022465 przez nati.olsztyn
aggi Dzieki za odpowiedz. :) Juz myslalam ze moj post gdzies przepadl w internetowej czeluści.

natB Ciesze sie ze trafiliscie na specjaliste z ogromna wiedza i doświadczeniem. To niesamowicie wazne! Tulę Was mocno!

Milunia Testuj wszystko co sie da! Ja jestem zdania ze jesli cos nie zaszkodzi a moze pomoc to jak najbardziej warto spróbowac. Tez zastanawialam sie przed drugim porodem nad tym zelem, w koncu zastanawialam sie za dlugo i nie zdazylam kupic bo Młoda wyskoczyla w 37t i 4d. hehe Tez jestem z tych co probuja czego sie da jesli chodzi o ulatwienie sobie porodu i dojscia do siebie po;) p.s. Wlasnie kurier przywiozl pake z gemini:)

8 lata 11 miesiąc temu #1022466 przez brown24
Ciziu teraz pończoszki zamieniłam na reformy plus kalesony :laugh: , także nici z Twojego chytrego planu :evil:
Lepiej nam tu pokaż bebzolka swego, bo obiecanki cacanki a glupiemu radosc :evil:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022468 przez ziaa
No sorry Marzenko, ale Brown dobrze gada - GDZIE TEN BRZUSZEK JA SIĘ PYTAM!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Natychmiast, proszę ;)

BROWN wpadaj się tu poprzezywać chociaż :D No chyba cizia pończoszanka, szatanica i pieron Ci się z ciążą nie kojarzą, co? :D

fajnie, że nas odwiedziłaś :) na pewno wszystko jest w takim razie dobrze z serduszkiem, pamiętaj tylko żebyś się nie martwiła na zapas :)
Podziękowania: brown24

8 lata 11 miesiąc temu #1022472 przez aggi
miśka dobrze że jesteś! Napisz mi jeszcze raz jak te zioła parzyc i pić :-) bo zapomniałam na śmierć że je mam :-) one są na..? Niepekajace pecherzyki? Gratulacje córeczki :-)

pumcia nie no lekarzem nie jestem ale znając to co wprawiają to pewnie do tych 10dni będzie leżeć

brown pamiętaj o jednym wątku :kiss:

nati no co ty ja zawsze wszystko czytam, odpisuje , a potem poematy macie :whistle:
Podziękowania: brown24

8 lata 11 miesiąc temu #1022477 przez Sandruska1995
natb
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U mnie pogoda swietna. Leży śnieg, wiatr wieje mało co głowy nie urwie,leje deszcz. Siedzimy w domu . :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022479 przez miśka23
aggi zaparzasz przez 30 min, pijesz powoli bo wtedy podobno lepiej działają. No i oczywiście przed snem. Jeśli wiesz kiedy masz owu, to pijesz od pierwszego dnia cyklu do owu i możesz pić przez kilka miesięcy. Jeśli nie wiesz kiedy masz, wtedy pijesz przez cały cykl ale tylko przez 3 miesiące i miesiąc przerwy. Zioła są na niepękające pęcherzyki. Przy piciu ziół ważna jest systematyczność.

8 lata 11 miesiąc temu #1022480 przez Miluniaa
Dziewczynki ja tak na chwile bo mam gościa ale musze Wam sie pochwalić :D:D Mówiłam Wam, że kupiłam na promocji źel Natalis powiedziałam siostrze, a ona co zrobiła ? Dokupiła mi do żelu cały zestaw czyli jeszcze dodatkowo Natalis żel przed porodem i drugi po porodzie :woohoo: W życiu bym sama tego nie kupiła bo cena zestawu 313 plus koszt wysyłki :whistle:
Ale mi humor poprawiła takze no wiec chyba jeszcze wiecej wytestuje :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
To by bylo na tyle lece pa !

8 lata 11 miesiąc temu #1022486 przez Julka1987
w ogóle z jakich miejscowości dziewczyny jesteście? albo województwa chociaż ;)

i jeszcze jedno pytanko, jak to jest z tymi staraniami o dziecko żeby konkretna płeć była? którejś z Was się sprawdziło?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka