- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miśka dzięki wielkie za wszystkie rady zapisane, w nowym cyklu piję, nie mam nic do stracenia powiedz jeszcze czy te 3msce to 3 cykle czy 90 dni?
nat super, że są jeszcze ludzie którzy wywołują uśmiech na twarzy i wewnętrzne poczucie spokoju. Napewno trafiłaś na ludzi z powołania ! piękna ta mapa wydawała się większa trochę na tym zdjęciu co kiedyś dawałaś Ale super jest A Wład kochany, słodko śpi i ma piękną pościel !!! no i brzuszek do pozazdroszczenia
Gosiu kochana fajnie że wpadłaś Ja Cię śledzę na marcówkach Bo ciekawa jestem zawsze jak u Ciebie no i modlę się i trzymam kciuki za Piotrka po sierpniówkach jesteś głęboko w moim sercu i wierzę że tym razem będzie wszystko w najlepszym porządku a gęba mi się uśmiecha jak czytam na marcówkach co u Ciebie Widziałam piękne łóżeczko i pościel buziaki
ziaa no to będziemy chlały razem
pumcia absolutnie kochana, masz ciążową sklerozę ot co Nie miałam zaszczytu pić ziółek dostałam od miśki, schowałam do szafy i zapomniałam znalazłam je teraz przy porządkach hehe śliczny Szymkowy domek
martyna też miałam @ na urodziny
julka święte słowa dziecko to dar, cud i płeć raczej jest kwestią 'daru' właśnie takie mam zdanie, nie należy 'wybierać'
brown u mnie 14dc dziś, kiedy @ to nie wiem zależy kiedy owu będzie ja tylko tak umiem wyliczyć termin @ hehehe
milunia 7,5kg to super wynik ja na porodówce 8,5 na + miałam teraz dla porównania mam +15 do wagi sprzed ciąży
magmus ale mój lekarz to samo mówił zamiast suplementować żelazo mam jeść porządną porcję mięcha śmiał się przy tym bo i tak mi tabletki zapisał, ale naprawdę o wiele lepiej naturalnie wspomagać organizm kochana ja ze śląska przecież pisałam kiedyś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Aggi a jak u Was po kontroli? Chyba wczoraj byliscie, prawda?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Chodziło o 3 cykle. Ale ty chyba wiesz kiedy masz owu.
Ja zabieram się za sprzątanie bo dziś wizytacja księdza- kolęda.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Aggi - ale śliczny chłopak wszystkie laski będą jego :PP hehe Ach no moze faktycznie mówiłaś skąd jesteś... tzn jestem pewna, ze mówiłaś ale ja nie mam aż tak dobrej pamięci, zeby pamiętać kto skąd.... wybaczcie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mały oskrzela ma czyste już, ale wyżej mu nadal siedzi jakiś gęsty katar. mam nadal inhalować i dawać syropy jak do tej pory. do 11tego i jeden do 14tego. Do dzieci jeszcze nie moze chodzić bo nadal zarazki roznosi, mogę go brać na 15min na ogród jak jest bezwietrzna pogoda. no i po 20.01 mamy na szczepienie przyjść wtedy go zbada czy już jest w porządku i jeśli tak to zaszczepi
miśka taaak ale jakoś długoterminowe branie mnie nie uszczęśliwi. chciałam wziąć te 3msce tylko że cykle mam ok 29-34 dni.. i dlatego pytam czy 90dni jak castagnus czy 3 cykle
magmus wybaczam sklerotyczko :* hehe
Maksiu dziękuje za komplementy
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jak przystojniak bedzie miał na imię ?? Może z moja w klasie sie bedzie uczył
aggi Maksiu do schrupania ! Ale słodki jest
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Magmus - śliczne foto ja muszę przejść na komórkę żeby powrzucać zdjęcia, ale obiecuję, że skończę pisać posta i was zaleję ubrankami Tośki
kJa się z moim J. śmieje, że jestem "wyjątkowo" pod względem liczby i nasilenia objawów Tobie życzę żeby wszystko było w porządku i ciążą była dla ciebie przyjemnością
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pumcia masakra z tym meczem, jak nie ta drużyna i nie wiem co to dzisiaj będzie z Francją :| no i gratulacje dla siostry chłopiec czy dziewczynka?
Milunia 7,5 kg wowo, jestem pod wrażeniem niestety ja już utyłam 10+
aggi
piękny Maks, ale taki poważny i duży
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
natka no już niemal 1,5 roku to musi być poważny
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
aggi cóż za przystojniak
pumcia świetne informacje Gratulacje dla siostry
natkka Ja miałam pierwsza CC. I cieszę się faktem , że u nas w De można wybierać sobie jak chce się rodzic . Oczywiście idę na CC. Fakt, dłużej leży się w szpitalu . Boli kilka dni. Ale wolę tak.
Ja dziś mogłam pospac do 10:00 bo M w domu. Wstalismy , śniadanie i pojechaliśmy do kulkolandi. Mały szalał prawie 3h. Wróciliśmy o 16. Mój M ugotować dziś obiad a ja leżę w łóżku
Trochę pobolewa mnie brzuch . Oby przeszło. Ogólnie czuje się dobrze w miare.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Jutro ruszamy do Poz zawieźć małego do mojej mamy i kierunek Łódź... przygotowałam sobie teczkę ze wszystkimi badaniami, wynikami itp...
Eh okropne jest poczucie, że od jutra zmieni się nasze życie już na zawsze, ale co nas nie zabije to nas wzmocni... jest ciężko...
W miarę możliwości będę pisać do Was... proszę Was o modlitwę za Małą, żeby miała siły do walki!...
3majcie się
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Aggi ależ masz przystojniaka blondaska, rozkoszny z tą kaczuszką
Milunia no to spinaj się, trzymamy kciukasy coby szybko poszło
Sandruska co to kulkolandia ? Odpoczywaj póki mozesz;)
Nat modlimy się dużo siły wojowniczki