- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Gosia kochana wiesz jak to mówią... co się odwlecze to nie uciecze.... Piotruś jest silnym facetem i niedługo będzie przy Tobie :* patrz w przód, szukaj pozytywów. Jesteś mega silną kobietą. BUZIAKI
pumcia najważniejsze że postąpiłaś uczciwie. będzie dobrze, a ty się nie denerwuj !!
majka trzecia córcia to trzecia królewna do kochania imiona piękne
nefri ojjjjjjjjjj Tymuś słodziak !!!! oj tam oj tam no ale masz rację Maks lubi jeść i to z każdym do ostatniego okruszka choć ostatnio zmienił się coś i zaczyna wydziwiać w jedzeniu. Odwraca głowę i się krzywi jak mu coś nie pasuje, a zawsze pochłaniał wszystko Eryk przecudowny
nat zaciskam bardzo mocno kciuki za Was :*
sandra weź 6 sierpień no weeeeeeeeeeeź będzie bobo miało z Maksem urodziny
MILUNIA gratulacje ! kruszynka z małej musi być jak w 38tc urodzona zdróweczka dla Was :*
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
Gratulacje, dużo zdrówka dla Was
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nat nefri aklim i inne mamy co poradzicie??
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Milunia wielkie gratulacje! Tez z niecierpliwością czekam na fotkę i wieści jak się spisały Twoje wypróbowane nowości techniczne
Pumcia Szatanku tule mocno i mi się tu nie stresuj Zdarza się najlepszym przytrzeć auto My mamy tez nieszczęście parkingowe, tylko, że to średnio raz w roku nas ktoś przytrze ;p
Majka tekst Twojego męża jest świetny! No uśmiałam się jak nie wiem! Niech się trzecia córcia pięknie rozwija
Aggi Kurcze ale lipa ;/ zdrówka dla Maksia!
NatB no to super, że pobyt napawa Cię spokojem! Z pewnoscia wiedzą tam co robią, więc musi być dobrze! Trzymam kciuki nieustannie!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dnia!
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Ziaa Zdrowia dla męża i wytrwałości dla Ciebie!
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Milunia - gratki. Czekam z niecierpliwoscią na relacje i zdjecia
Nat - bedzie dobrze. Często o Tobie myśle.
U nas Ala chora. Miała antybiotyk. Skończony tydzien temu śle nadal mocno kaszle. Dziś lub jutro ma byc wynik wymazu z gardła bo byłam z nia w czwartek u lekarza i zobaczymy co dalej.
P od wczoraj ponad 40st gorączki.
A ja mam chyba anginę i tez w nocy miałam goraczke tylko nie wiem ile, bo nie chciało mi sie isc po termometr.
Ala w szkole a my we dwójkę zdychamy w domu.
Robert jeszcze sie trzyma pfu pfu.
Nam nadzieje, ze mleko z piersi go uchroni.
P był u osteopaty i okazało sie ze mu pękł dysk jakoś w środku. Wylał sie z niego płyn i uciska na nerw przez co ma niesprawna jedna stopę. Czeka na papierologie i pójdzie na rezonans a potem jakieś leczenie.
Przepraszam ze tak tylko o sobie i jeszcze narzekam. Padam na twarz.
A gdzie Joanna,Pati???
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a i wlasnie maz dzwonil ze moj zel przyszedl dzisiaj z gemini ... ciekawe czy sa zwroty ....
pumcia dobra rada starej ciotki dam Ci jak wyjde haslo do neta bo dopiero dostalam wczoraj a na porodowce musialam laczyc sie z komorki, a tam sie przyda ja ogladalam mecz i szukalam tam naszego DOKTORKA ! a dzisiaj wrocil i mowic nie moze chyba kibicowal glosno , takze nie przyjmowal mojego porodu .
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Aggi i Aklim zdrówka, z tymi chorobami to tak jest, jak spokój to spokój,a jak juz są to falami.
Ziaa również zdrowka dla biedroneczki tylko się nie zaraź!
Nefri Twoi synkowi są przecudni:)
U mnie @ lada dzień w natarciu A która teraz testuje? Choćby owulacyjnymi?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nati daję mucofluid, cebion, clemastinum, flavamed, neosine. i tantum verde. i 2x inhalacje z soli. Na szczęście dodzwoniłam się do przychodni i lekarka kazała tylko clemastinum odstawić a resztę nadal dawać jak wcześniej.
aklim kurka zdrówka dla Was. !!!! i oby Robert się nie zaraził niczym. Zaciskam kciuki za Was !
milunia Maks miał żółtaczkę nasiloną przez co dłużej byliśmy w szpitalu - ryczałam jak bóbr bo ciągle wmawiałam sobie że to moja wina. A przecież tak na chłopski rozum to każde dziecko ma żółtaczkę bo to fizjologia. Także nic się nie martw napewno małej spadnie billirubina i będzie OK Maksa mi też naświetlali. Naświetlają ją??
nefri mój Maks właśnie był naświetlany, ale szybko pomogło bo po 3 czy 4 seansach.
brown no Maks dawno chory nie był i takie badziewie się przyplątało do nas. ughh.. ja może niedługo zatestuję owulacyjnym jeszcze się zastanawiam hehe.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
milunia gratuluję kochana :* mnie deprecha nie lapala, ale automatycznie robiłam wszystko przy Władku, macierzyństwo zaczęło mnie w pełni cieszyć po pół roku, a teraz jest cudownie dziecko daje mi codziennie tyle uśmiechu i radości, że hej .. Będzie co raz lepiej zobaczysz... Dużo przytulaj, nie płacz, 3maj się wierzę, że zaraz hormony odpuszcza..
aggi aklim łącze się w bólu z chorobami maluchów, Wład tez chory.. Dziś mąż był z nim u lekarza i dostał leki eh no nic oby szybko zeszło..ale daje mój mąż rade, jest bardzo dzielny
A u nas same dobre informacje, lewe pluco to w połowie jest zajęte, prawe funkcjonuje w miarę dobrze, serduszko ma małą pod paszka dosłownie prawa, ale jak wytna po urodzeniu zmiany na tamtym plucu powinno zmienić swoje położenie.. Zresztą dostane sterydy na rozwój płuc, zmiany powinny się zmniejszyć.. Jestem dobrej myśli, miałam dziś 2 razy usg konsultacje, echo serduszka, wiec na prawdę powiem Wam, że wierzę głęboko w to, że mała na pewno będzie z nami )