- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie powiem, staniki jakieś takie przyciasne się robią mam nadzieję, że po ciąży zostaną zer mną na zawsze
Milunia to trzysutkowiec a na mnie mówi phiiiiiii
Brown aż musiałam sprawdzic gdziesz Ty moje kapcie dojrzała w sumie kawałek widać - takie same mam na sobie skarpetki bo mi wiecznie w stopy zimno - ja to nie Nefrii - podziwiam ją
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A zapomniałam Wam odpisać na pytanie Na dzień dzisiejszy 7,5 kg do przodu
NatB też super brzuszek !!
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra laski spadam bo koleżanki do mnie wpadają na mecz Polska-Niemcy i sushi
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Może najpierw, trochę narcystycznie zacznę od siebie :PP
Byłamw czoraj na wizycie dostałam prezencik ładne foto hahah. W końcu, pierwszy raz mogę się pochwalić
Poza tym widziałam jak mój dzidziuś machał rękami!!!!!!!!!!! I to tak szybko hehehe. Byłam w szoku, ze to naprawdę tak fajnie widać super uczucie.... Jak opowiadałam mężowi to nie umiał mi uwierzyć sam lekarz się śmiał, że mam patrzeć jak wierzga! Następną wizytę mam 4 lutego - w tłusty czwartek Poza tym mam pomyśleć o zmianie witamin.... żeby przejść z kwasu foliowego na dha . Chociaż lekarz powiedział, że zamiast tabletek wszelkiego rodzaju lepszy by był schabowy z kluskami i kapusta hehehe.
Zia - to dobrze! Z tym półmaratonem Tak jak mowisz, zajmiesz głowę czymś innym
Milunia dzięki, że pytasz powiem Ci, że przyszedł chyba taki moment, ze przechodzę ciąże bezobjawowo tak jak wcześniej miałam problem z jedzeniem i wieczną sennością tak teraz..... (odpukać) ręką odjął..... Co prawda jem tylko wybrane rzeczy bo na inne nie mam ochoty ale nie mam tak jak na początku, ze w żołądku mnie skręcałoz głodu a ja na nic nie miałam ochoty....
Sandruska co za test hehehe pierwsze słysze
aggi - to skąd Ty jesteś... bo nie pamiętam a widzę, ze tradycyjny śłąski obiad uwielbiacie :PP a co do Katowic... to faktycznie pięnie oświetlone... lecz i tak jest już mniej niż przed świętami bo przed świętami było tam więcej tych straganów świątecznych... a etraz licho. O, widzę, że Maks już lepiej. Ciekawe jak po kontroli??
Sandruska - bardzo mi przykro z powodu kolegi... wiaodmo już coś więcej?
Pumcia - dzięki również, ze pytasz chwilke wcześniej pisałam jak się czuje co do osób.... w sumie dalej tylko najbliższa rodzina ehhehe. Przyjaciółce chciałam powiedzieć osobiście ale nie umiemy się spotkać... dziś jej podałam 3 daty w przyszłym tygodniu , kiedy mogłybyśmy się zobaczyć ale w każdy dzień coś ma.... Ale ciesze się, że będę już po prenatalnych.... mam nadzieję, że mnie uspokoją
Natka jejku faktycznie... już końcóweczka! Pochwal sie zakupami co tam pokupowała?? Kurczę... jeszcze mdłości??? Ja mam nadzieję, ze ciąże przejdę tak jak siostra - czyli bezobjawowo...
Nat! Ciepło o was myślę! Trzymam kciuki, żeby wszystko się skońćzyło jak najlepiej tylko może! Helenko, słuchaj się mamy czekamy na wieści od Was.
Jak słodko Władziu śpi... Fajne łóżeczko i ta mapa super No i piękny DOMEK
Miśka no właśnie! Zaraz dostaniesz po 4 literach! Co tak rzadko do nas zaglądasz? Gratuluje córci!
Milunia... a czy Twoja siostra nie chce zaadoptować jeszcze jakiejś siostry??
Puma - jaka ślicznotka fiu fiu Co to piersi.... ja znowu się modle ot o, zeby nic mis ie już nie powiększało... i czekam na cudowny moment... keidy same się ppomniejszą hahaha... chyba tylko pozostaje mi dr. Szczyt
No i moje brzuchatki - powiedzcie jeszcze jak Wasze samopoczucie?? Wszystkie póki co rodzą naturalnie?? Czy któraś już wie napewno o cc??
Moje kochane starające będzie dobrze! Głowa do góry pomyślcie ile Was czeka przyjemności przy tych starankach
No... ktoś coś mówił o poematach??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Zdjęcie śliczniutkie ja z tego okresu nie mam aż takiego ładnego.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajny masz brzuszek jeszcze taki zgrabniutki Ale jaka masz wielką sypialnie !
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magmus - dr. Szczyt to przeżytek teraz jest Ambroziak Swoją droga u Szczyta moja kolezanka wystapiła, ale nie będę tu pisac o kogo chodzi Jaki malutki Croopek - kurde sama pamiętam jak kilka tyg temu takie fotki u siebie widziałam
Milunia - idealnie ! Jutro rano masz petardę Trzeba było mnie nie prowokować
Miśka - ja też Cię chudzielcu widziałam ale teraz nic tu nie ma pojawiasz się i znikasz . . . i znikasz Co do sypalni tez ma sporą i też muszę tu łózeczko wstawić dopiero jak wyjadę do DE to postaramy się o 3 pokojowe mieszkanie
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Witam się i znikam dopadłam tableta z rana ale Maks nie chce już spać, po mleku i akcji z odetkaniem nosa od godziny gada i jęczy choć moja zasada brzmi śpimy conajmniej do 8 to zaraz się chyba zwlekei zacznę dzień wpadne w czasie drzemki z ciepłą kawusia miłego!
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa