BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1022549 przez Pumcia
Nat siostra daje rade, ona nie z tych żeby sie nad sobą użalać, ale wiadomo że chciałaby mieć już to za sobą i wrócić do domu - leży z młodymi laskami ktore od wczoraj jęczą jak im żle i nie dobrze ;/ MArudy -zamiast się cieszyć, ze wszysko ok . . .

Nie powiem, staniki jakieś takie przyciasne się robią :woohoo: mam nadzieję, że po ciąży zostaną zer mną na zawsze :evil:

Milunia to trzysutkowiec :whistle: :woohoo: a na mnie mówi phiiiiiii

Brown aż musiałam sprawdzic gdziesz Ty moje kapcie dojrzała :woohoo: w sumie kawałek widać - takie same mam na sobie skarpetki bo mi wiecznie w stopy zimno - ja to nie Nefrii - podziwiam ją :whistle: :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022550 przez Pumcia
2577

8 lata 11 miesiąc temu #1022552 przez Miluniaa
Hehehe 3 sutkowiec :laugh: :laugh: dobre !

A zapomniałam Wam odpisać na pytanie :) Na dzień dzisiejszy 7,5 kg do przodu :)
NatB też super brzuszek !! :kiss: :kiss:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022553 przez Pumcia
Milunia Ty chcesz mnie w kompleksy wpędzić ? 7,5 kg ? O matko ! To ja mam 5 na plusie a jeszcze ile przede mną :/
Dobra laski spadam bo koleżanki do mnie wpadają na mecz Polska-Niemcy i sushi :pinch: :whistle: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022555 przez ziaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu #1022565 przez magmus88
Kurcze dziewczyny ale naprodukowałyście :)

Może najpierw, trochę narcystycznie zacznę od siebie :PP

Byłamw czoraj na wizycie :D dostałam prezencik :P ładne foto hahah. W końcu, pierwszy raz mogę się pochwalić :D
Poza tym widziałam jak mój dzidziuś machał rękami!!!!!!!!!!! I to tak szybko hehehe. Byłam w szoku, ze to naprawdę tak fajnie widać :) super uczucie.... Jak opowiadałam mężowi to nie umiał mi uwierzyć :D sam lekarz się śmiał, że mam patrzeć jak wierzga! Następną wizytę mam 4 lutego - w tłusty czwartek :) Poza tym mam pomyśleć o zmianie witamin.... żeby przejść z kwasu foliowego na dha . Chociaż lekarz powiedział, że zamiast tabletek wszelkiego rodzaju lepszy by był schabowy z kluskami i kapusta hehehe.

Zia - to dobrze! Z tym półmaratonem :) Tak jak mowisz, zajmiesz głowę czymś innym :)

Milunia dzięki, że pytasz :) powiem Ci, że przyszedł chyba taki moment, ze przechodzę ciąże bezobjawowo :D tak jak wcześniej miałam problem z jedzeniem i wieczną sennością tak teraz..... (odpukać) ręką odjął..... Co prawda jem tylko wybrane rzeczy bo na inne nie mam ochoty ale nie mam tak jak na początku, ze w żołądku mnie skręcałoz głodu a ja na nic nie miałam ochoty....

Sandruska co za test hehehe pierwsze słysze :D

aggi - to skąd Ty jesteś... bo nie pamiętam a widzę, ze tradycyjny śłąski obiad uwielbiacie :PP a co do Katowic... to faktycznie pięnie oświetlone... lecz i tak jest już mniej niż przed świętami :) bo przed świętami było tam więcej tych straganów świątecznych... a etraz licho. O, widzę, że Maks już lepiej. Ciekawe jak po kontroli??

Sandruska - bardzo mi przykro z powodu kolegi... wiaodmo już coś więcej?

Pumcia - dzięki również, ze pytasz :P chwilke wcześniej pisałam jak się czuje :) co do osób.... w sumie dalej tylko najbliższa rodzina ehhehe. Przyjaciółce chciałam powiedzieć osobiście ale nie umiemy się spotkać... dziś jej podałam 3 daty w przyszłym tygodniu , kiedy mogłybyśmy się zobaczyć ale w każdy dzień coś ma.... Ale ciesze się, że będę już po prenatalnych.... mam nadzieję, że mnie uspokoją :)

Natka jejku faktycznie... już końcóweczka! Pochwal sie zakupami :) co tam pokupowała?? Kurczę... jeszcze mdłości??? Ja mam nadzieję, ze ciąże przejdę tak jak siostra - czyli bezobjawowo...

Nat! Ciepło o was myślę! Trzymam kciuki, żeby wszystko się skońćzyło jak najlepiej tylko może! Helenko, słuchaj się mamy :) czekamy na wieści od Was.
Jak słodko Władziu śpi... Fajne łóżeczko i ta mapa super :) No i piękny DOMEK :)

Miśka no właśnie! Zaraz dostaniesz po 4 literach! Co tak rzadko do nas zaglądasz? Gratuluje córci!

Milunia... a czy Twoja siostra nie chce zaadoptować jeszcze jakiejś siostry?? :D

Puma - jaka ślicznotka :D fiu fiu :) Co to piersi.... ja znowu się modle ot o, zeby nic mis ie już nie powiększało... i czekam na cudowny moment... keidy same się ppomniejszą hahaha... chyba tylko pozostaje mi dr. Szczyt :(

No i moje brzuchatki - powiedzcie jeszcze jak Wasze samopoczucie?? Wszystkie póki co rodzą naturalnie?? Czy któraś już wie napewno o cc??

Moje kochane starające :) będzie dobrze! Głowa do góry :) pomyślcie ile Was czeka przyjemności przy tych starankach :)

No... ktoś coś mówił o poematach?? :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1022571 przez Miluniaa
magmus ale mały ludziczek!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Pumcia cos specjalnie dla Ciebie ;p;p :laugh:
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022577 przez miśka23
Magmus tym razem nie obiecuję że będę częściej pisać, bo pewnie byłoby tak samo jak ostatnio.
Zdjęcie śliczniutkie :kiss: ja z tego okresu nie mam aż takiego ładnego.

8 lata 11 miesiąc temu #1022586 przez Miluniaa
Miśka gdzie jest ta piekna fotka brzuszka ja pytam ??!! WIdziałam ale byłam na tablecie, a tam nienawidze pisać wchodze teraz zobaczyć, a tu nie ma :pinch:
Fajny masz brzuszek jeszcze taki zgrabniutki :) Ale jaka masz wielką sypialnie ! :woohoo:

8 lata 11 miesiąc temu #1022590 przez miśka23
racja, jest duża. No ale musimy się w niej zmieścić: ja z mężem, córeczka z łóżeczkiem i psiak (ale już bez łóżeczka :P )

8 lata 11 miesiąc temu #1022617 przez Pumcia
Ziajek nikt nie odpowiedział buahahahahah - ale ja będę więc wracaj szybko :whistle: :evil:

Magmus - dr. Szczyt to przeżytek teraz jest Ambroziak :whistle: Swoją droga u Szczyta moja kolezanka wystapiła, ale nie będę tu pisac o kogo chodzi :) Jaki malutki Croopek - kurde sama pamiętam jak kilka tyg temu takie fotki u siebie widziałam :)

Milunia - idealnie ! Jutro rano masz petardę :woohoo: Trzeba było mnie nie prowokować :evil:

Miśka
- ja też Cię chudzielcu widziałam :woohoo: ale teraz nic tu nie ma :whistle: pojawiasz się i znikasz . . . i znikasz :P Co do sypalni tez ma sporą i też muszę tu łózeczko wstawić :) dopiero jak wyjadę do DE to postaramy się o 3 pokojowe mieszkanie :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022618 przez Pumcia
Kto przegrał mecz ? ! POLSKA !!! bladzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

8 lata 11 miesiąc temu #1022624 przez Pumcia
A :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja siostra urodziła

8 lata 11 miesiąc temu #1022631 przez aggi
pumcia gratulacje dla siostry :-) nawet szybko poszło. Samo czy oxy jej dali??

Witam się i znikam :-) dopadłam tableta z rana ale Maks nie chce już spać, po mleku i akcji z odetkaniem nosa od godziny gada i jęczy ;) choć moja zasada brzmi śpimy conajmniej do 8 :p to zaraz się chyba zwlekei zacznę dzień ;) wpadne w czasie drzemki z ciepłą kawusia :-) miłego!

8 lata 11 miesiąc temu #1022635 przez miśka23
Pumcia pogratuluj siostrze :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka