BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1022839 przez magmus88
Majka - w takim razie ja chyba też już od dawna przypuszczałam, że będziesz miała dziewczynkę hehehe.

Jejku Milunia :D daj znać :D

Pumka - jak tam siostrzeniec? Jak ma na imię? Bo chyba gdzies pominelam ten fakt :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022840 przez majka1987gnoWlkp
Magmus
Mój mąż mówi że jak się.ma formę na cegłę to się pustaka nie zrobi :-D

[/url [/url]

8 lata 11 miesiąc temu #1022841 przez niagara
Nefri ale masz cudnych chłopaków :) Pozazdrościć ;) :P

Ciekawe co tam u Miluni :whistle: Może tuli już swoje maleństwo i nie ma czasu nam napisać :whistle: :P

8 lata 11 miesiąc temu #1022845 przez natB
Jestem juz od 3 h na oddziale... Warunki bardzo średnie, ale nie narzekam.. Jedzenie hm również średnie, ale jakoś przezyje... Najważniejsze, że Podobno jest dobra opieka profesora i później juz oddziału neonatologicznego... Zobaczymy, Co jutro usłyszę... 3majcie kciuk... Uwierzcie mi, że leżę z dziewczynami, które mają też ciężkie ciąże szok normalnie... Większość jest spoza Łodzi, głównie Katowice, Kraków, Toruń...

8 lata 11 miesiąc temu #1022861 przez Sandruska1995
natB
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022864 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nic nie mów o siatkówce bo myslałam, że dziś wyjdę z siebie - ale najwazniejsze ze wygrali. Jak zwykle oni i piłkarze ręczki potrafią podnieść ciśnienie :evil:

Majka - Gratulacje córci :woohoo: Oj macie niezłą przewagę nad mężem :evil: Mi na połówkowym wyszło, że mam łóżysko z przodu - dlatego nie moglam mieć ładnego wyrazniego zdjęcia ale mieć coś z przodu a przodujące to chyba coś innego prawda ? :whistle: nie znam się . . .

Nefri - a gdziesz bym śmiała Cię tak nazwać - po prostu jak oglądam czasem Cejrowskiego to od razu myślę o Tobie :whistle: :P a przecież on tez nie jest gołodupcem :silly: :laugh: Jakiiiiiiii śliczny Tymuś - :woohoo: cudo, jakbym dorwała Go w swoje szpony to ściskała bym, ukochała, ucałowała jak ta słynna Elwirka z Animków :woohoo: :woohoo: :woohoo: także na jego szczeście jesteście daleko :evil: A Eryczek jaki słodziak :woohoo: i jaki już duży = kurcze to tak dzieci szybko rosną ? :dry: :whistle: łaj ?

Nat - fajnie, że już sie odezwałaś. Pisz do nas kiedy tylko będziesz mogła, jesteśmy duchem z Tobą Kochana ;)

Sandrusia a Ty miałaś pierwsze CC tak ? ale nie chciałaś sama rodzić czy coś się działo bo nie kojarzę, zebys pisałą albo ominęłam sierota ! :laugh:

Milunia - cholera jasna bo zaraz pojadę do naszej kliniki i Ci włącze na telefonie forum jak się nie odezwiesz :whistle: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022869 przez natB
sandruska

pumcia niech Mikołaj się chowa w zdrowiu :).. Zresztą spać może dużo, bo jest albo wymeczony, albo pfu pfu idzie mu zoltaczka... Wład nawet przy zoltaczce Male spał heh...

Powiem Wam, że jestem mega spokojna będąc tu i liczę, że będzie dobrze :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022871 przez Sandruska1995
pumcia Rodzilam przez cc z powodu ogólnego zwężenia miednicy oraz w ciąży raz zemdlalam po pobraniu krwi , zabrali mnie do szpitala i wyszły wyniki że mam
chociaż jej nie mam. Żadnego ataku nie miałam przez 3 lata, leków nie przyjmuje żadnych ani nie przyjmowałam. Ale oczywiście papiery przedstawiłam również mojemu lekarzowi teraz . Musiałam chyba . On sam stwierdził że to nie ta choroba. :cheer: No i to też było wskazanie do cc. Bo nie daj Boże dostała bym atak i zemdlala podczas porodu to byłoby nie dobrze . :S

Teraz też biorę cc. :P Tu w De już muszę robić termin na poród i wybrać szpital . Umowie się na 5 sierpień, pojadę i urodze heh. ;)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022872 przez miri66
NatB ja jestem spod lodzi i tak jak przeczytałam ze bedziesz w lodzi to odrazu bym podjechała.Z tym ze w tyg wiecznie praca w pracy i w domu lekcje wiec nie mam kiedy Ale pisz dzieczyzny dobrze doradzają.

Nie mogę nadrobić tyle napisałyscie.

8 lata 11 miesiąc temu #1022875 przez Miluniaa
jestem kochane jestem :kiss: mam juz swoja coreczke urodzila sie pare minut po polnocy :woohoo: jest najpiekniejsza na swiecie i ma dlugasne czarne wlosy :woohoo: szczegoly napisze Wam jak we wtorek wroce do domu i dolacze zdjecie :) trzymajcie sie cioteczki
Podziękowania: Sandruska1995, Pumcia

8 lata 11 miesiąc temu #1022876 przez Pumcia
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Milunia już po parciach ? Kurde nie słyszałam nic na mieście :evil: Gratulacje Kochana - ale się ciesze :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: czekam na szczegóły jak znajdziesz chwilę :woohoo: :woohoo: :woohoo:

8 lata 11 miesiąc temu #1022877 przez majka1987gnoWlkp
Pumcia no nie to samo ;-)
Przez przodujace łożysko może się skracac szyjka albo robić Rozwarcie.. A jak na czas nie zrobią cc i zacznę rodzic sn to się mała udusi :-(
Liczę że mimo wszystko z wiekiem i wzrostem ciąży podniesie się i będzie ok...
A mój mąż tak pięknie mówi że jak się ma formę na cegłę to pustaka się nie zrobi :-D
Znajome się śmieją że już mam zapas podpasek robić bo nie zarobie :-D

Maniula gratuluję :-*

[/url [/url]

8 lata 11 miesiąc temu #1022880 przez Sandruska1995
milunia aaaa! Cudownie! Czułam to! Gratulacje :) Czekamy do wtorku na zdjęcie :woohoo: :kiss:

8 lata 11 miesiąc temu #1022885 przez miśka23
Milunia ogromne gratulacje :kiss: Czekamy na zdjęcia córeczki i relacji z porodu ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022888 przez niagara
Milunia aaaaa gratulacje, czułam że to już po :laugh: czekamy na relacje z porodu i zdjęcie kruszynki :kiss:

Pumcia ja miałam łożysko na przedniej ścianie, to nie to samo co przodujące. Ja po prostu dużo słabiej odczuwałam ruchy dziecka, bo łożysko je amortyzowało. A jeśli mam być szczera, to prawie w ogóle ich nie czułam, sporadycznie tylko

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka