BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1023044 przez Nefri
Nat milo czytac takie wiesci od Ciebie. Twoj optymizm na pewno pomaga bardzo Helence :)
to prawda - polroczny bobas jest juz na tyle fajny, ze macierzynstwo zaczyna cieszyc. ja juz czekam kiedy Eryk bedzie wiekszy, bo z dwulatkiem i noworodkiem bywa ciezko. ale na szczescie czas szybko leci, jutro Eryk konczy trzy tygodnie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1023047 przez natB
nefri domyślam się, że jest ciężko.. Ale tak jak mówisz czas szybko leci, Eryk juz co raz bardziej kumaty, Tymon juz tez co raz bardziej pewnie oswojony z nowym lokatorem :) bedzi dobrze... A jak karmienie?

Kolejny krok do tego, żeby Helenka była silniejsza,, dostałam sterydy na plucka jutro powtórka ;) i na koniec tygodnia wychodzę, jak nic nie wyjdzie..a potem wracam za 2 tygodnie znowu na sterydy :)

8 lata 11 miesiąc temu #1023049 przez Nefri
Nat to super, ze niedlugo bedziesz w domu. tymon juz lepiej znosi te sytuacje. karmie piersia, tylko przez to mniej czasu dla tymka, bo jednak zajmuje to wiecej czasu niz butla

8 lata 11 miesiąc temu #1023051 przez natB
nefri i tak Ciebie podziwiam, jesteś bardzo dzielna ;).. Dobrze, że masz Tymka przy sobie..ja na razie szczęrze myślę o Wladku, ale wiem ze dobrze mu z Tata krzywda mu się nie dzieje, a wiem ze po porodzie tez długi czas będę tylko dla Helenki.. Ale potem te wszystkie rozłąki, mniej czasu ze sobą, to odbijemy gdzieś na wyjeździe tak mi się marzy...
Ja wiem, że jest to zawsze inna sytuacja u Cb niż u nas, ale pamiętaj, że zawsze mogło być gorzej heh w sumie marne pocieszenie :)

8 lata 11 miesiąc temu #1023052 przez Pumcia
Niagara - a ja nie narzekam na kopniaki małego :) zwłąszcza w nocy ma adhd :P może nie są tak mocne jak powinny ale czuję Go - to najważniejsze :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ziajek - dobrze, ze oni Was pukali a nie Wy ich :woohoo: oj tak facet chory = facet umierajacy :evil: wytrwałości :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu #1023061 przez martyna_z
Pumcia gratulacje ciociu :) będziecie mogły we dwie z siostrą z wózeczkami spacerować, zgrałyście się w czasie :) tez kiedyś zarysowałam auto, jeszcze wtedy mojemu narzeczonemu, tak się bałam mu powiedzieć że aż się trzęsłam, a on się zaczął ze mnie śmiać, wiem że nerwy są spore, ale nie warto to tylko samochód ;) co do ubezpieczenia to raczej nie musi mąż tego brać na siebie że był kierowcą, może zadzwoń do Proamy i podpytaj?

Majka, zdrówka, a teraz jak leżysz to może więcej do nas będziesz zaglądać? Twój palec u nogi działał niczym prorocze sny aggi ;)

Nefri, Aggi macie takich przystojniaków że będziecie musiały się oganiać od kandydatek na synową, gotowe? :) :evil:

Milunia gartki :) córcia już z 10 stycznia? taki spóźniony prezent na moje urodziny? będziesz miała upartego koziorożca w domu ;) co do płaczu to wcale się nie dziwię, ja płaczę jak czytam o Waszych dzieciakach to jak będę miała swoje to chyba nie będę przestawała płakać... trzymaj się, hormony się uspokoją, wrócicie do domku, odpoczniecie i będzie super :)

brown ja nie zdążyłam z testem @ przyszła punktualnie, dziś musiałam się z pracy zwolnić, tak mnie bolało...

nat my wszystkie w to wierzymy, że z Helenką dacie radę, mocno trzymamy kciuki i modlimy się za Was, dobrze czytać takie dobre wiadomości od Ciebie, zdrówka dla Władka

u mnie była sąsiadka z półrocznym synkiem, mój M stwierdził że jak będę rodzić to mogłabym od razu takiego, bo mniejszy to strach nawet dotknąć ;) a że już tyle w tej "ciąży" chodzę to może się uda takiego starszego
ja się urodziłam 4 lata po ślubie swoich rodziców, zawsze byłam z tego dumna, że taka "wypracowana" jestem, ale odkąd sami się staramy to już wiem że wolałabym mniej dopracowane dziecko :pinch:
i tak jak już pisałam @ przyszła punktualnie, w środę zaczynam clo...
ziaa, aggi, aklim zdrówka dla Was i rodzinki, posypały nam się choróbska

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023064 przez Pumcia
Martynko ja dziś od kilku godzin próbuję się skontaktować z Proama ale cały czas - czekam na połączenie z konsultantem - dziady :whistle: he he mój mąż też się ze mnie śmiał, mówił ze z autocaso to mogę i wpół go złamać jak mam ochotę ale jak poczytałam o warunkach to sporo firma ma haczyków . . . trudno, jutro spiszemy oświadczenie i zobaczymy co dalej :)

He he od kiedy się strarasz czyli ilu letnie masz już dziecko ? Wariatka :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1023074 przez Sandruska1995
Witam z wieczora. Jutro was nadrobie.
Jutro rano idę zapytać do tego nowego przedszkola o miejsce dla małego. Jak będzie odrazu go zapisuje , jak nie będziemy na liście oczekujących. Chociaż wolałabym żeby już tam poszedł.

Wizytę sobie przełożyłam na 1.02 na 9:30 . :)

Dobrej nocy. ;)
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1023076 przez magmus88
Sandra, jesteś pewna, ze tam mieszka tylko jeden dzidziuś?? hahaha

8 lata 11 miesiąc temu #1023077 przez Sandruska1995
magmus pewnie :cheer: mój Dr. Dokładnie sprawdził na ostatnim usg. :)

8 lata 11 miesiąc temu #1023079 przez martyna_z
Rok i 9 miesięcy. Czyli odliczając ciążę. Moje dziecko ma już rok ;-)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023080 przez Pumcia
Chyba jest tak, ze w kolejnej ciązy brzuch jest szybciej widoczny dlatego już widać u tego chudzielca :) u mnie zaczął wychodzić kolo 12tego :) ciekawe jak będzie w kolejnych :side:

Magmus że tak zapytam - nie to, że chce być wredna ale . . . :evil: dlaczego Ty jeszcze nie rzygasz ? :woohoo: :woohoo: :woohoo: miałaś w ogóle mdłości ? :silly:
Podziękowania: Sandruska1995

8 lata 11 miesiąc temu #1023082 przez Sandruska1995
pumcia chudzielec. Idealne określenie haha. Boję się już ze dostane ochrzan od lekarki za wagę. Kazała mi więcej jeść. Ale ja właśnie jem dużo do tego owoce. I waga stoi albo spada. :unsure:

8 lata 11 miesiąc temu #1023085 przez Miluniaa
Moja gwiazdeczka lezala pod lampami ale juz jest dobrze ja sie wyplakalam jak tylko slyszalam jej placz to od razu ryk bylam w szoku ze nie umiem zapanowac nad soba pol dnia szlam do niej i sie zawracalam z placzem ajak zobaczylam ja w inkubatorze to wcale rozpacz... ale juz jest lepiej malutka ssie piers boli jak cholera ale jest cudownie :kiss:
nat super oby teraz bylo tylko lepiej

8 lata 11 miesiąc temu #1023087 przez Pumcia
Milunia oddychaj głęboko :whistle: teraz będzie już tylko z górki :woohoo: mam nadzieję, że wypróbowałaś koło porodowe :evil: bo ja mam na nie chęć :evil: :evil:
www.arciszewski.pl/galeria/kolo-porodowe-gallery

Sandrusia ja na początku ciąży schudłam 4 kg więc patrze, ze nie jestem jedyna - ale teraz nadrabiam :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka