BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022364 przez Pumcia
Milunia szaleńcu - rąk nie zauważyłam bo na nogi patrzyłam buahahhahahaahahahah i Sledziu nie strasz nie strasz bo się zes........ :evil: Nie mogę tak brzydko mówić bo Szymek ponoć mnie słyszy :whistle: :evil: : :silly:
: I testuj testuj powiesz pożniej co jest godne polecenia :lol:

Aggi - jeszcze nie gratuluj bo siostra na patologii leży, powiedzieli że po 10 dniach dopiero mogą wywołać a nei za bardzo chcą ją wypuścić bo plami cały czas czerwoną i brązową krwią. Fotelik ? nie no nie mogą tego zrobić Maksiowi :whistle: :woohoo: W Kolonii ponad 120 kobiet się zgłosiło a w Hamburgu 53 - tak podali dziś w TVN Fakty o 19.00 :P wiem wiem telewizja kłamie :woohoo:

Ziajek - nic sie jeszcze nie wykluło - a po co ma się spieszyć ? na ten mróz :evil: :evil: :evil: OOOOOOOOOO półmaraton - tez w tamtym roku miałam startować ale na szkolenie mnie wysłali. Na pewni fajna sprawa, przynajmniej troche samodyscypliny się człowiek nauczy, zeby sobie siary nie narobić :woohoo:
Milunia nie badałam w sumie żaden lekarz mnie w tą stronę nie pokierował, teraz tylko mam zrobić prolaktynę bo endokrynolog kazał.
A tak to pod odstawieniu antykoncepcji 3 cykle byłam i tak wspomagana estrogenami i progesteronem, później miałam 3 mc przerwy, a następnie dostałam clo.
Teraz jak minie cykl to zrobię badania na własną rękę, ale muszę poczekać do takiego niewspomaganego cyklu.

A może wiecie dziewczynki czy biorąc teraz dupka mogę iść na prolaktynę? Czy wynik będzie niewiarygodny?

A możesz po polsku ? :evil: :whistle: ok i tak nie zrozumiem :P :woohoo:

Sandrusia - z tym proszkiem i soda to się uśmiałam :woohoo: Przykro mi z powodu kolegi :(

Nattka - a jak się ogólnie czujesz ? wiesz, że już mało Ci zostało :silly: wytrzymaj jeszcze parę tyg i będziesz się cieszyć dzieciątkiem. Widziałam dziś takiego różowo-czerwonego noworotka :woohoo: szybko posżło dziewczynie :silly: po 2 hod przyjazdu do szpitala doszli do wniosku, że cesarkę robią.

Magmus - a co u Ciebie ? Jak samopoczucie ? Juz coraz więcej osób wie ?

Gdzie jest Brown Cizia pończosznka ja się pytam ?

Nefri - co tam gołostopcu u Ciebie ? :woohoo:

Nat - daj koniecznie znać jak tylko będziesz coś wiedział na temat stanu Helenki . . .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022365 przez Pumcia
next :sick:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022387 przez Miluniaa
Pumcia bo to za skomplikowane na Twoją blond anielską główkę !! :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022391 przez Pumcia
Ha ha ha dobrze, że tylko nogi Ci odjęło - przynajmniej możesz trochę popyskować :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022393 przez Miluniaa
Tylko już to mi zostało :D:D Chociaż juz z pisaniem też coraz gorzej, bo relaksacyna czy cos takiego wydziela sie przed porodem i bolą paluszki jak pisze do Ciebie te złośliwości :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022394 przez Miluniaa
Kiedy masz wyniki krzywej ??

8 lata 11 miesiąc temu #1022395 przez natkka
Pumcia czuje się niestety średnio, mam straszną zgagę no i wróciły mi mdłości więc trochę cierpię, ale cieszy mnie fakt, że to już z górki i Tośka będzie z nami :D zleciało nie powiem jak szybko :)
Ale u ciebie też już druga połówka, woow :woohoo:
no i od kilku dni szaleje z zakupami :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022396 przez Miluniaa
NAtka mi długo na zgage pomagalo zimne mleko aż w końcu przestało :whistle: :whistle:
Ale od jakiegos tygodnia odpukać przestalam miec jakies mocno dokuczliwe oby juz nie wrocily ... najgorzej bylo mi na tym etapie co Ty teraz jestes ... ;/

8 lata 11 miesiąc temu #1022397 przez Pumcia
Haaaaaaaaaaaaaa coś jednak nade mną czuwa - ustaw sobie pisanie głosowe bo ja nie odpuszczę Ci zaprzestania pisania do nas :evil: nawet między parciami :woohoo: tylko pamiętaj - nie 22 go :woohoo: :whistle: :evil: Wredoto to Ty będziesz niedługo jednym wielkim paraliżem ? :whistle: :evil: no weż - musisz się doczołgać na Zamenhofa :laugh:
Wyniki krzywej za tydz w srode :woohoo: powiedziałam, żeby przesłali do mamy do przychodni a tam laboratorium dostarcza wyniki tylko w srody - zapomniałam, ze ta sroda była wolna więc musze poczekać do nastepnej :P

Nattka - o matko ! nadal mdłości ? nie zazdroszczę ! zgaga mnie wczoraj męczyła ale dziś na szczescie jest juz ok :silly: oj wiem jak to leci sama nei mogę uwierzyć, że to już 25 tydz ;/ i tez już coraz wiecej kupuję :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022407 przez natB
Musiałabym tu walnąć poemat, co nas czeka w najbliższym czasie eh...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Życie jest jakie jest...stawia ludzi przed podejmowaniem okropnego ryzyka, ale musimy spróbować!

Psychicznie czuje się bardzo rozbita, Władka zostawiam na dłuższy czas w domu, całe szczescie, że mam ukochanego męża, który zajmie się nim na medal! Będę bardzo za nimi tęsknić, w końcu 300 km od domu bez nikogo to dużo, ale zawsze mogło być dalej..
3majcie dziewczyny kciuki za mała! Ja wiem, że to twarda babka i da rade!

8 lata 11 miesiąc temu #1022422 przez natkka
Nat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022425 przez ziaa
Cześć Pięknozje!! :D

Milunia Ty wiesz, ostrożnie z tymi pomówieniami o blond włosach, bo ja też z natury mam włosy jasne jak słoneczko :woohoo: :evil: :whistle:
Sztanica wersja specjalnie dla Ciebie: Milunia nikt mi nie zlecił tych badań, zrobię na własną rękę w wkrótce ;D :evil: :whistle: Zdaj raport o siostrze i małym oraz o Waszym samopoczuciu :)
Sandra Zdrowia dla kolegi! Mój brat też kiedyś dachował, bardzo konkretnie bo jeszcze się kulał do rowu i również uratowały go niezapięte pasy nomen omen. Wpadł w przestrzeń na nogi pasażera z przodu więc nim za mocno nie majtało jak się kulał. Z samochodu nic nie zostało, a on wyszedł o własnych siłach przed tylną zbitą szybę. I czasem myślę o tych zapiętych, nie zapiętych pasach jak jedziemy gdzieś w trasę...
Milunia nie daj się! Musisz tu ze mną zostać i pionizować czasem tą szatanicę! :D W rzie czego dzwoń - będziesz dyktowała a ja napiszę!! :D :woohoo:
NatB super, ze trafiliście na lekarza z ogromną wiedza i powołaniem! Mam nadzieję, ze jego zespół pomoże Helence! Trzymam kciuki najmocniej jak się da!
Miri i Niagara już z @, Aggi jak sytuacja u Ciebie? też chyba nowy cykl nie tak dawno zaczęłaś? A Martyna do Ciebie kiedy @ ma nie przyjść? :) Dalej to juz chyba tylko Brown i ja ;p
BROWN! Napisać proszę, co u Ciebie choć w trzech słowach!

Także ten: dnia miłego życzę! :woohoo: :evil:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022435 przez Miluniaa
Ziajka no to mamy 2 anielskie blondi :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ;) Koniecznie musze tą Pumę tu pilnować, bo sama widzisz co się dzieje ... :laugh: Ale nie trzeba za dużo szukać, bo codziennie przesiaduje w Sowie :evil: :evil: :evil: Aj co ja z nią sie mam....
NatB nawet nie wiem co napisac... bede modlić się o zdrowie Twojej córeczki, jestescie dzielni, że tak o nia walczycie mam ogromna nadzieje, że Bóg doceni Wasze starania.

A gdzie sie podziewa MIśka?? Już tak dawno jej tu nie było...

8 lata 11 miesiąc temu #1022437 przez aggi
dzień dobry ;) dziwna noc za nami. mleko o 2;30, a o 4 godzina opowiadań i śpiewania haha ;) no ale ostatecznie wstał o 9.
na 16 do lekarki jedziemy, trzymajcie kciuki !

pumcia no to tak jak Ci pisałam może jej czop odchodzić, a że krwisto to musi na patologi leżeć. jeśli wody są w normie to pewnie będą ją trzymać do tych 10dni. takie głupie mamy te przepisy. Choć co szpital to inna liczba dni po terminie kiedy wywołują jak nic się nie dzieje

nat wal poematy ! od tego tu jesteśmy żeby czytać i wspierać :) kochana bardzo mocno zaciskam kciuki !

ziaa u mnie chyba 13dc więc wszystko w trakcie :)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022448 przez miśka23
Witam Was wszystkie :) Nie piszę ale czytam was cały czas. I stwierdzam ze mało tu ostatnio pozytywnych testów.... Ale Tobie Sandruśka gratulacje.

Nie odpisze wszystkim bo dawno mnie nie było i nie jestem w stanie, ale Tobie natB to napiszę.
No i będę mieć córeczkę :cheer:

Milunia dziękuję za wywołanie ;) A ty już niedługo rodzisz :woohoo: :woohoo: ale ten czas leci
Jak wy ciężaróweczki się czujecie no i oczywiście pozostała część?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka