- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
: I testuj testuj powiesz pożniej co jest godne polecenia
Aggi - jeszcze nie gratuluj bo siostra na patologii leży, powiedzieli że po 10 dniach dopiero mogą wywołać a nei za bardzo chcą ją wypuścić bo plami cały czas czerwoną i brązową krwią. Fotelik ? nie no nie mogą tego zrobić Maksiowi W Kolonii ponad 120 kobiet się zgłosiło a w Hamburgu 53 - tak podali dziś w TVN Fakty o 19.00 wiem wiem telewizja kłamie
Ziajek - nic sie jeszcze nie wykluło - a po co ma się spieszyć ? na ten mróz OOOOOOOOOO półmaraton - tez w tamtym roku miałam startować ale na szkolenie mnie wysłali. Na pewni fajna sprawa, przynajmniej troche samodyscypliny się człowiek nauczy, zeby sobie siary nie narobić
Milunia nie badałam w sumie żaden lekarz mnie w tą stronę nie pokierował, teraz tylko mam zrobić prolaktynę bo endokrynolog kazał.
A tak to pod odstawieniu antykoncepcji 3 cykle byłam i tak wspomagana estrogenami i progesteronem, później miałam 3 mc przerwy, a następnie dostałam clo.
Teraz jak minie cykl to zrobię badania na własną rękę, ale muszę poczekać do takiego niewspomaganego cyklu.
A może wiecie dziewczynki czy biorąc teraz dupka mogę iść na prolaktynę? Czy wynik będzie niewiarygodny?
A możesz po polsku ? ok i tak nie zrozumiem
Sandrusia - z tym proszkiem i soda to się uśmiałam Przykro mi z powodu kolegi
Nattka - a jak się ogólnie czujesz ? wiesz, że już mało Ci zostało wytrzymaj jeszcze parę tyg i będziesz się cieszyć dzieciątkiem. Widziałam dziś takiego różowo-czerwonego noworotka szybko posżło dziewczynie po 2 hod przyjazdu do szpitala doszli do wniosku, że cesarkę robią.
Magmus - a co u Ciebie ? Jak samopoczucie ? Juz coraz więcej osób wie ?
Gdzie jest Brown Cizia pończosznka ja się pytam ?
Nefri - co tam gołostopcu u Ciebie ?
Nat - daj koniecznie znać jak tylko będziesz coś wiedział na temat stanu Helenki . . .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ale u ciebie też już druga połówka, woow
no i od kilku dni szaleje z zakupami
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale od jakiegos tygodnia odpukać przestalam miec jakies mocno dokuczliwe oby juz nie wrocily ... najgorzej bylo mi na tym etapie co Ty teraz jestes ... ;/
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyniki krzywej za tydz w srode powiedziałam, żeby przesłali do mamy do przychodni a tam laboratorium dostarcza wyniki tylko w srody - zapomniałam, ze ta sroda była wolna więc musze poczekać do nastepnej
Nattka - o matko ! nadal mdłości ? nie zazdroszczę ! zgaga mnie wczoraj męczyła ale dziś na szczescie jest juz ok oj wiem jak to leci sama nei mogę uwierzyć, że to już 25 tydz ;/ i tez już coraz wiecej kupuję
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Życie jest jakie jest...stawia ludzi przed podejmowaniem okropnego ryzyka, ale musimy spróbować!
Psychicznie czuje się bardzo rozbita, Władka zostawiam na dłuższy czas w domu, całe szczescie, że mam ukochanego męża, który zajmie się nim na medal! Będę bardzo za nimi tęsknić, w końcu 300 km od domu bez nikogo to dużo, ale zawsze mogło być dalej..
3majcie dziewczyny kciuki za mała! Ja wiem, że to twarda babka i da rade!
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milunia Ty wiesz, ostrożnie z tymi pomówieniami o blond włosach, bo ja też z natury mam włosy jasne jak słoneczko
Sztanica wersja specjalnie dla Ciebie: Milunia nikt mi nie zlecił tych badań, zrobię na własną rękę w wkrótce ;D Zdaj raport o siostrze i małym oraz o Waszym samopoczuciu
Sandra Zdrowia dla kolegi! Mój brat też kiedyś dachował, bardzo konkretnie bo jeszcze się kulał do rowu i również uratowały go niezapięte pasy nomen omen. Wpadł w przestrzeń na nogi pasażera z przodu więc nim za mocno nie majtało jak się kulał. Z samochodu nic nie zostało, a on wyszedł o własnych siłach przed tylną zbitą szybę. I czasem myślę o tych zapiętych, nie zapiętych pasach jak jedziemy gdzieś w trasę...
Milunia nie daj się! Musisz tu ze mną zostać i pionizować czasem tą szatanicę! W rzie czego dzwoń - będziesz dyktowała a ja napiszę!!
NatB super, ze trafiliście na lekarza z ogromną wiedza i powołaniem! Mam nadzieję, ze jego zespół pomoże Helence! Trzymam kciuki najmocniej jak się da!
Miri i Niagara już z @, Aggi jak sytuacja u Ciebie? też chyba nowy cykl nie tak dawno zaczęłaś? A Martyna do Ciebie kiedy @ ma nie przyjść? Dalej to juz chyba tylko Brown i ja ;p
BROWN! Napisać proszę, co u Ciebie choć w trzech słowach!
Także ten: dnia miłego życzę!
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB nawet nie wiem co napisac... bede modlić się o zdrowie Twojej córeczki, jestescie dzielni, że tak o nia walczycie mam ogromna nadzieje, że Bóg doceni Wasze starania.
A gdzie sie podziewa MIśka?? Już tak dawno jej tu nie było...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
na 16 do lekarki jedziemy, trzymajcie kciuki !
pumcia no to tak jak Ci pisałam może jej czop odchodzić, a że krwisto to musi na patologi leżeć. jeśli wody są w normie to pewnie będą ją trzymać do tych 10dni. takie głupie mamy te przepisy. Choć co szpital to inna liczba dni po terminie kiedy wywołują jak nic się nie dzieje
nat wal poematy ! od tego tu jesteśmy żeby czytać i wspierać kochana bardzo mocno zaciskam kciuki !
ziaa u mnie chyba 13dc więc wszystko w trakcie
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Nie odpisze wszystkim bo dawno mnie nie było i nie jestem w stanie, ale Tobie natB to napiszę.
No i będę mieć córeczkę
Milunia dziękuję za wywołanie A ty już niedługo rodzisz ale ten czas leci
Jak wy ciężaróweczki się czujecie no i oczywiście pozostała część?