- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Kurna patrzyłam na stronę szpitala, gdzie mam rodzic, q tam nic nie jest napisane o tych wszystkich art. Higienicznych dla kobiet, żeby wziąć i juz zglupialam.. Napisałam do znajomej, któRa jest tam położna, ciekawa jestem czy faktycznie szpital wszystko zapewnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Sprawdź dobrze bo u nas w jednym szpitalu też zapewniają a to jedna wielka sciema bo tylko na jeden dzień starcza
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Moja wyjątkowość się znowu objawiła i wróciły mi mdłości a czytała, że to się naprawdę rzadko zdarza i co? ja dostałam to w pakiecie mam tylko nadzieję, że nie będą tak okropne jak te na początku bo nie wytrzymam, nie dość że ręce mi cierpną, a w lewej ręce na opuszkach to w ogóle nie mam czucia to jeszcze mdłości
No to ja też trochę ponarzekałam :]
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Jak ja rodziłam to szpital zapewniał podkłady na łóżko, wkladki też w toaletach były. Dla dzieci mieli ubranka i pieluszki, chusteczki chyba też były, ale ja miałam swoje.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Zwlec się dzisiaj z łóżka nie mogłam, ale skoro życie forum zależy ode mnie to musiałam powstać!
Pumcia już spokojniej, dziękuję! Już po inwentaryzacji i innych szmerach bajerach więc teraz wracamy do luziku Jak się masz po Twoim smacznym śniadanku??
Aggi az tak Cię choroba rozłożyła?? Odezwij się ciut!
Weronia trzymam kciuki, wszystko musi być dobrze!
Co tam jeszcze u Was Pierniki?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem jak u Was ale rano było -18 stopni brrrrrr
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja fizycznie czuje się świetnie. Eryk bardzo grzeczny, w ogóle nie płacze, dużo śpi i je, co prawda więcej spi w dzień niż w nocy, ale nie narzekam. Gorzej z Tymciem - nie wiem, czy tak przeżywa nowa sytuacje czy przechodzi bunt dwulatka, bo objawy ma książkowe jak przy tym buncie. Grunt, że jest nieznosny, często przez to płacze, ale to też hormony pewnie. Martwie się o niego, bo nigdy się tak nie zachowywal, chciałabym, zwby powrocil moj kochany, pogodny, uśmiechnięty Tymonek
Przepraszam, że tylko ö sobie, ale chyba rozumiecie.
Jeszcze tylko chciałam napisać, jeśli już nie pisałam, że Nat bardzo się cieszę, że jest poprawa, naprawdę cudowna wiadomosc.
Milunia ciąża donoszona jest po skończonym 37 tyg. Ale super, że testujesz te wszystkie wynalazki, oby pomogły.
Sandruska gratulacje. Chyba lepiej, że jedno będzie, dwójka noworodków to musi być przesrane
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
idę nadrabiać
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
aggi oczywiście że pamiętamy. Dziewczyny cie tu wywoływały już.
Ja i mój M chorzy, a mały na szczęście zdrowy . Oby tak zostało bo od 18stego szkoła i on wraca do przedszkola.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus Ty już 11tc SZAŁ ! może to nie pomysł na obiad ale wczoraj Maksowi na obiad robiłam i zajadał jak szalony: zjemto.blox.pl/2014/02/Brokulowe-krokiety.html tylko ja dodałam jeszcze kurczaka pokrojonego w kosteczke i lekko podsmażonego co do pracy to ja zaraz na początku miałam koniec umowy i nawet się na przedłużenie nie załapałam. Siedzę w domu od lutego 2014 czyli już dwa lata....
nat ostatecznie zamówiłam kilka bluzek dziewczyńskich na mały rozmiar dla znajomej która rodzić będzie i jedne spodnie leggi na Maksa, ciekawe jakie będą bo wzięłam 98 a on raczej nogi ma serdelki... najwyżej Ci je odsprzedam za pół ceny JESTEM jednak ktoś o mnie pamięta
Milunia 37tc? kurka jak czas leci !! mi czop nie odszedł tylko od razu wody puściły więc nie pomogę. co do GBS to spokojnie Pierwszy poród zazwyczaj nie trwa krótko, a antybiotyk podają dożylnie co 4h miałam podawany. dziwny posmak lakieru do paznokci w ustach jest jak to dawają
u nas sylwester w gronie rodzinnym Maks o 20 już spał, przespał całą noc ładnie A my siedzieliśmy do ok 2;30 z moimi rodzicami i babcią
sandra super rodzinka zdrowia ! śliczny dzidziuś o widzisz a u mnie badanie na fotelu zakończyło się szpitalem bo wody puściły
miri widzisz nie ma się co nakręcać bo to nic nie pomaga. trzymam kciuki za kolejny cykl ja się staram nie jesteś sama moja koleżanka to samo na porodówkę szła pewna że córka będzie, a tu syn
pumcia szatanico taki poemat walnęłaś a nic do mnie? oszzzzz ty ooo doczytałam że jednak się poprawiłaś i pytasz o mnie MIŁO glukoza jest pyszna ja szłam po 30tc na glukozę, był upał a ja głodna i pić mi się chciało piłam z wielką ochotą hehehe
dziewczyny w ciąży proponuję byście uaktualniły meldunek owulkowy magmus na przykład a nowe staraczki żeby się dopisały żebyśmy wiedzieli co i jak : zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci%C4%...nek?start=90#1019145
ziaa nigdy nie mów nigdy. Kurcze trochę dziwnie że tak od razu powiedziała że nic z tego. TU JESTEM jednak ktoś tęsknił za mną, jak miło
niagara też się stęskniłaś miło
u mnie w 16tc na 90% był chłopak, a potem już tylko potwierdzany
weronia już 17tc ! kochana najważniejsze że czujesz maluszka to znak że wszystko ok trzymam kciuki, daj znać po tej wizycie w PL
na stronie szpitala gdzie ja rodziłam jest wszystko pięknie wypisane nie miałam problemu z zapakowaniem torby
natka współczuję mdłości, już bliżej niż dalej pamiętaj 'w imię potomka'
nefri super że Eryk nie daje popalić, a Tymek napewno musi przyzwyczaić się do nowej sytuacji. Buziaki :*
Ciekawa jestem która doczyta do końca
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurna, mało składu i ładu ma ta moja wypowiedź haha
aggi kochana zdrówka! Wracaj szybko do nas.. Inhalacje na chorobska są the Best. Witamina C Lewoskretna no i dobry tran i miód i czosnek albo syrop z cebuli lub buraka.. Maks mało choruje. Wiec szybko ogarnie chorobska
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja po glukozie, jakoś przeżyłam. Do kumpeli na sniadanko wpadłam po drodze i do szkoły rodzenia się zapisałam A teraz jestem w domku i wcinam kopytka