- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Która jeszcze się staraja bo jak widzę to większość juz zaciazonych?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Zacznę od.... hm.. TAK!! DIABILICY!! Urodzonej 21.01
Hola, hola, proszę mi tu nie wypominać zniknięć, bo u Ciebie liczą sie podwjnie! Jak chcesz znikać to znikaj, ale wpisy od Szymka o Szymku mają się pojawiać! I CZEKAM NA BRZUCHOLKA!! Natychmist!
Milunia słodki brzuszek! I testuj, testuj te nowinki! Moze mi się kiedyś Twoja wiedza przyda Ja myślę, że jak będzie mi dane być w ciąży to też wypróbuje wszystkie opcje, a już na pewno to które Ty wypróbujesz na sobie i polecisz!! Jeszcze 3 tygodnie, ale emocje!
Nerfi jak tam u Was? Słodziaki chłopaki mają się dobrze, jak Ty się czujesz?
Sandra liczyłam na te Twoje bliźniaki, ale to zdjęcie jest tak fajnie że wynagradza forumowej cioci Zdrówka Ci życzę i dobrze, że się dostałaś do lekarza.
Magmus proroczku! Chciałaś siedzieć w domku i masz! Zazdroszczę! No i życzę więcej energii, choć Ty mnie od pierona wyzywasz pierniku!! Kiedy planujesz rozmowę z szefową?
UU Natakka! U Ciebie tez już blisko końca! Ale czad! Trzymaj się dzielnie!
Aklim śliczni jesteście! I zdrówka życzę!
Aggi, aggi, aggggggggggggggggggggggggii gdzie się podziewasz?
NatB Dobrze widzieć dobre wieści od Was! Trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki! Zazdrosne bycia rozmiarówką w zarze (uuu, jak to się dziwnie odmienia ;p )ja niestety jestem dla nich zamała, a ubranka bym tak ze spokojem mogła wybierać!
Brown to tylko mnie przezywa no! Przywołuję Cię do porządku w tym jakże u nas równym 18 dniu cyklu!
Niagara a u Ciebie co i jak? który dzień cyklu?
miri66 przykro mi z powodu przyjścia niemiłej koleżanki @ Nowy cykl, nowe możliwości!
Komuś coś jeszcze? Jakieś dobre słowo dla kogoś?
Która testuje?????
I jakieś porady na endometrium?????? Migdały, wiesiołek, orzeszki i winko jak widać nie przynoszą efektów
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Chyba doszliśmy do porozumienia z M ale tylko z imieniem dla córki .prawdopodobnie będzie Miley.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sandruska na tym etapie to najlepszy specjalista nawet nie stwierdzi płci... nie wiem o co jej chodzi zazdrosci wlasnej corce ?? JA bym jej krotko odpowiedziala, ze mi obojetnie co oby zdrowe, a jakby dlugo gadala to by uslyszala pare slow !
Ziajka ja to jak jakas nadpobudliwa ciezarna co wyczytam to kupuje i testuje no ale z glowa bo po konsultacji z lekarzem
A co do Pumy to trzeba jej przetrzepac tylek, bo prawie nic nie pisze !!! Za kare bedzie siedziec w poczekalni 22
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze trochę i wybuchne.
Mój dr miał już dziś moje wyniki. Na szczęście wszystko wyszło dobrze ale z tym nigdy chyba nie miałam problemów.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Magmus musiałam policzyć U mnie 24dc, @ spodziewam się między 6.01 a 8.01.
A wiecie, że dokładnie trzy lata temu robiłam teściora 6.01 i były piękne maliny II Aż mnie kusi, żeby w tym roku też teściora zrobić hahaha nie, nie, nie liczę na to, że historia się powtórzy
Miri halllo a ja, ja też z tych starających się
Sandruśka piękna fota i to w 8-9 tyg wow
No właśnie Agggggi gdzie jesteś?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po tym wolnym nie mogłam dziś w pracy wysiedziec i dopadła mnie migrena ze jak bym była w ciąży to bym na l4 siedziała i nie było by problemu
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Zresztą moja kuzynka jest w ciąży i miała dokładnie taką samą sytuację Także nigdy nic nie wiadomo a co u niej będzie to w lutym się okaże
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Brzuch już leży więc może jutro a może po jutrze . . . zarobiona jestem co do pomocy to nei pomogę bo . . . sie nie znam ;/
Milunia Wredoto a co to GBS ? ? ? i o jakie kulki Ci chodzi dowcipne czy . . . ? Idę jutro rano na Bema bleeeeeeeeeeeee a i pisałam już Ziajkowi - że bicie mnie to nie jest kara
No właśnie Aggi wer ar ju ?
Sandrusia - może mama zazdrosna ? Podaj mi na priv nr do kolesia od mieszkania, mąż chce zadzwonić i zapytać o ceny. Może nie będę mówić ska mam namiar co ?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz podeślę. Nie mów, a on i tak mnie nie zna. Bo to M wujek nam załatwiał ,) Niech powie z razie coś ze od znajomych znajomych i tyle.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Ale duże maleństwo i jednak jedno ajjjjjj mniej do całowania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Miri ja się będę starać za kilka cykli póki co testuje i szukam owu zwiadowczo
magmus pracowałam do końca czwartego miesiąca, to był akurat czerwiec i stwierdziłam że czas zrobić sobie wakacje poza tym w pracy klima a na dworze były upały i zaraz by mnie coś dopadło
Milunia ja sama ćwiczyłam mięśnie kegla i do tego skakałam na piłce codziennie a poród wywołała mi dopiero pompa z oksy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w rozpoznawanie płci dziecka na wczesnym etapie to ja bym się nie bawiła Zośka za to dała czadu w drugą stronę i ujawniła się dopiero w 26 tc