BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 dzień temu #1021772 przez miri66
Ziaa to jestesmy razem na polu walki ja mam 3 dc wiec jeszcze moment ale nie wiem jak mogę sobie pomóc

Która jeszcze się staraja bo jak widzę to większość juz zaciazonych?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 dzień temu #1021774 przez ziaa
Ok, strzeliłam sama sobie wychowawczego ;) i jestem już powrotem ogarnięta! :woohoo: Poprzednie smuty na tuż po wizycie proszę puścić mimo uszu, choć u mnie smuteczek pozostał :( Ale do rzeczy, czas na poemat! :D

Zacznę od.... hm.. TAK!! DIABILICY!! :D Urodzonej 21.01 :D :evil: :woohoo:
Hola, hola, proszę mi tu nie wypominać zniknięć, bo u Ciebie liczą sie podwjnie! Jak chcesz znikać to znikaj, ale wpisy od Szymka o Szymku mają się pojawiać! I CZEKAM NA BRZUCHOLKA!! Natychmist! ;)

Milunia słodki brzuszek! I testuj, testuj te nowinki! Moze mi się kiedyś Twoja wiedza przyda :P Ja myślę, że jak będzie mi dane być w ciąży to też wypróbuje wszystkie opcje, a już na pewno to które Ty wypróbujesz na sobie :evil: :evil: i polecisz!! :D Jeszcze 3 tygodnie, ale emocje! :)

Nerfi jak tam u Was? Słodziaki chłopaki mają się dobrze, jak Ty się czujesz?

Sandra liczyłam na te Twoje bliźniaki, ale to zdjęcie jest tak fajnie że wynagradza forumowej cioci ;) Zdrówka Ci życzę i dobrze, że się dostałaś do lekarza.

Magmus proroczku! Chciałaś siedzieć w domku i masz! Zazdroszczę! No i życzę więcej energii, choć Ty mnie od pierona wyzywasz pierniku!! :lol: Kiedy planujesz rozmowę z szefową?

UU Natakka! U Ciebie tez już blisko końca! Ale czad! Trzymaj się dzielnie!

Aklim śliczni jesteście! :woohoo: I zdrówka życzę!

Aggi, aggi, aggggggggggggggggggggggggii gdzie się podziewasz? :silly: :whistle:

NatB Dobrze widzieć dobre wieści od Was! Trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki! Zazdrosne bycia rozmiarówką w zarze (uuu, jak to się dziwnie odmienia ;p )ja niestety jestem dla nich zamała, a ubranka bym tak ze spokojem mogła wybierać!

Brown to tylko mnie przezywa no! Przywołuję Cię do porządku w tym jakże u nas równym 18 dniu cyklu! :D

Niagara a u Ciebie co i jak? który dzień cyklu? :)

miri66 przykro mi z powodu przyjścia niemiłej koleżanki @ :( Nowy cykl, nowe możliwości! :D

Komuś coś jeszcze? :D Jakieś dobre słowo dla kogoś? :D
Która testuje?????

I jakieś porady na endometrium?????? Migdały, wiesiołek, orzeszki i winko jak widać nie przynoszą efektów :( :unsure:
Podziękowania: Pumcia

9 lata 1 dzień temu #1021778 przez Sandruska1995
ziaa wszyscy z rodziny M życzyli mi tych bliźniaków :laugh: . A teraz jak wiadomo , że jedno to życzą mi chłopca. :evil: Moja mama pomału mnie denerwuje. Mówi że na tym zdjęciu widzi chłopca też :whistle: tak bardzo nie chce żebym miała córkę. Czemu ? Nie ma pojęcia. Jak z małym byłam w ciąży to było to samo z jej strony.

Chyba doszliśmy do porozumienia z M ale tylko z imieniem dla córki .prawdopodobnie będzie Miley. ;)

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021783 przez Miluniaa
Kur... mać!! tyle napisałam i skasowało mi noooooo :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:

Sandruska na tym etapie to najlepszy specjalista nawet nie stwierdzi płci... nie wiem o co jej chodzi zazdrosci wlasnej corce ?? JA bym jej krotko odpowiedziala, ze mi obojetnie co oby zdrowe, a jakby dlugo gadala to by uslyszala pare slow ! :whistle:

Ziajka ja to jak jakas nadpobudliwa ciezarna co wyczytam to kupuje i testuje no ale z glowa bo po konsultacji z lekarzem :silly:

A co do Pumy to trzeba jej przetrzepac tylek, bo prawie nic nie pisze !!! :angry: Za kare bedzie siedziec w poczekalni 22 :angry: :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Pumcia

9 lata 1 dzień temu #1021785 przez Sandruska1995
milunia wiem wiem . Mi z małym w 13 tyg powiedział że chłopak. I jest ;)
Jeszcze trochę i wybuchne.

Mój dr miał już dziś moje wyniki. Na szczęście wszystko wyszło dobrze ;) ale z tym nigdy chyba nie miałam problemów. :)

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021789 przez niagara
Jestem, jestem :)

Magmus musiałam policzyć :P U mnie 24dc, @ spodziewam się między 6.01 a 8.01.
A wiecie, że dokładnie trzy lata temu robiłam teściora 6.01 :whistle: :laugh: i były piękne maliny II :laugh: Aż mnie kusi, żeby w tym roku też teściora zrobić hahaha :P nie, nie, nie liczę na to, że historia się powtórzy :P

Miri halllo a ja, ja też z tych starających się :P

Sandruśka piękna fota i to w 8-9 tyg wow :blink: :cheer:

No właśnie Agggggi gdzie jesteś? :whistle: :laugh:

9 lata 1 dzień temu #1021791 przez miri66
Ziaa ja nie testował wiesiołka ani clo na razie tylko testy owulacyjne i usg bo hormony wyszły. Zastanawiam się nad zrobieniem mężowi testów jeśli za kilka cykle się nie uda. A o co chodzi z tym wiek i orzeszkami?

Po tym wolnym nie mogłam dziś w pracy wysiedziec i dopadła mnie migrena ze jak bym była w ciąży to bym na l4 siedziała i nie było by problemu

9 lata 1 dzień temu #1021795 przez miri66
Sandruska podobno jeśli na usg lekarza zobaczy sprzęcior to wiadomo ze chłopak a jak go nie widzi to jest nadzieja na dziewczynke. Moja koleżanka do dnia porodu była pewna że będzie córka i niespodzianka śliczny chłopiec się urodził

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 23 godzin temu #1021802 przez niagara
Miri nie zgodzę się Tobą. W moim przypadku lekarz długo nie mógł rozpoznać płci, bo mała skrzętnie ukrywała co ma między nóżkami :P w 24tc lekarz oznajmił nam w końcu, że będzie chłopak na 95% , ja już prawie ciuszki kupowałam, cieszyliśmy się ogromnie, bo bardzo marzyliśmy o synku. I co, trzy tygodnie później okazało się, że jednak jest dziewczynka ;) W sumie, aż do porodu zastanawiałam się kto będzie :P :laugh:

Zresztą moja kuzynka jest w ciąży i miała dokładnie taką samą sytuację :P Także nigdy nic nie wiadomo :P a co u niej będzie to w lutym się okaże :P

9 lata 1 dzień temu #1021803 przez miri66
Niagara to takiej historia nie słyszałam ale widać ze lepiej kupować uniwersalne kolory albo czekać do porodu
Podziękowania: niagara

9 lata 23 godzin temu #1021807 przez Miluniaa
Ja tez sie nie zgodze bo na poczatku narzady sa praktycznie takie same, a wargi sromowe tez moga przypominac na usg siusiaka wiec trzeba czekac az bedzie wyraznie widac lekarz czesto stwierdza plec na 90%, bo mozna latwo pomylic ;p a na etapie takim jak ja jestem to sama na usg widze dziewczynke ;p;p;p

9 lata 23 godzin temu #1021808 przez Pumcia
Ziajek i Milunia - ależ Wy grożne buahahahahhaahahhaahhaahhahha :evil: :evil: :evil: :woohoo: :woohoo: :woohoo: uuuuuuuuuuuuu boję się niah niah niah
:evil: Brzuch już leży :P więc może jutro a może po jutrze . . . zarobiona jestem :woohoo: co do pomocy to nei pomogę bo . . . sie nie znam ;/
Milunia Wredoto a co to GBS ? ? ? i o jakie kulki Ci chodzi dowcipne czy . . . ? :evil: Idę jutro rano na Bema bleeeeeeeeeeeee a i pisałam już Ziajkowi - że bicie mnie to nie jest kara :whistle: :evil:

No właśnie Aggi wer ar ju ?

Sandrusia - może mama zazdrosna ? Podaj mi na priv nr do kolesia od mieszkania, mąż chce zadzwonić i zapytać o ceny. Może nie będę mówić ska mam namiar co ?

9 lata 23 godzin temu - 9 lata 23 godzin temu #1021812 przez Sandruska1995
pumcia zabij mnie, zapomniałam przez tą dzisiejszą wizytę u ginekologa :evil:
Zaraz podeślę. Nie mów, a on i tak mnie nie zna. Bo to M wujek nam załatwiał ,) Niech powie z razie coś ze od znajomych znajomych i tyle.

9 lata 23 godzin temu #1021813 przez Pumcia
Spoko, przekażę żeby nie mówił skąd ma :P odpisałam na priv ;)
Ale duże maleństwo :) i jednak jedno :whistle: ajjjjjj mniej do całowania :side:

9 lata 23 godzin temu #1021815 przez moofka
hej :)

Miri ja się będę starać za kilka cykli :) póki co testuje i szukam owu zwiadowczo :whistle:

magmus pracowałam do końca czwartego miesiąca, to był akurat czerwiec i stwierdziłam że czas zrobić sobie wakacje :laugh: poza tym w pracy klima a na dworze były upały i zaraz by mnie coś dopadło :pinch:

Milunia ja sama ćwiczyłam mięśnie kegla i do tego skakałam na piłce codziennie :whistle: a poród wywołała mi dopiero pompa z oksy :evil:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

w rozpoznawanie płci dziecka na wczesnym etapie to ja bym się nie bawiła :whistle: Zośka za to dała czadu w drugą stronę i ujawniła się dopiero w 26 tc :pinch:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka