- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
Sandruska faktycznie brzuszek już Ci się zaokrąglił..
Wszystkim Wam życzę zrealizowania planów w Nowym Roku, nie tylko tych brzuszkowych , duzo miłości i radości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
My też w domku siedzimy w skromnym gronie z kuzynem męża. Szampan się chłodzi, ciasto na pizze wyrobione, jest szał!
Ja też lubię ciuszki z zary, ładne i dobre jakościowo, ale moim zdaniem rozmiarówka lekko zaniżona. Spodnie ciężko dobrać na moją Julkę, bo w pasie za duże a nogawki za krótkie ale góry już są ok
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Nat - tak bardzo sie ciesze, ze u Was lepiej. Wspaniałe wiadomości. Cały czas myśle sobie, ze bedzie u Was dobrze. Helenka urodzi sie zdrową dziewczynką
Co do zary, to niestety, ale ich rozmiarówka nie jest ani dla mnie ani dla Ali ani dla mojego P. Wiele razy cos mi sie podobało ale ani razu nie kupiłam, bo spodnie "na wysokie wody " jakieś krótkie nogawki a bluzki i kurtki maja za krótkie rękawy i są za krótkie w pasie, a nie lubię odkrytego brzucha. Wszyscy mamy te same problemy. Ja uwielbiam next. Dla dzieciakow war to uzywanych debt z nexta poszukac, bo najcześciej wyglądają jak nowe. Mimo ze dostałam od szwagierki gore ubranek dla małego, to najcześciej ubieram go w kilka rzeczy z nexta które dla niego kupiłam. Śpioszki są tak miłe w dotyku, ze szok.
Niestety nie pamietam co miałam wszystkim odpisać. Nie spałam prawie w ogóle przez 3 noce przez Ali kaszel. Teraz juz od prawie godziny w piżamach w lozku.
My chorzy. Ala na antybiotyku. Migdał tak zaropiały aż przykro patrzeć w jej gardło. Mnie boli gardło i ucho i tez jakieś bąble na powiększonym migdale widzę, wiec prawie pewne, ze skończę na antybiotyku. Mojego P ciagle te plecy męczą i łamie go w kościach.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Sama nie umiem uwierzyć, ze wytrzymałam wczoraj do 2 hehehe
Aklim - śliczna rodzinka! Życzę Wam zdrowia kochana.... ale Was męczy... Oby tylko RObercik nic nie złapał.
Niagara - możesz sprzedać przepis na ciasto do pizzy?? Ja też raz na jakiś czas robię swoją ale chętnie wypróbuję inny przepis :PP
Milunia - Twoje zdrówko!! Pięknie wyglądasz kochana już niedługo a maluch będzie z Wami!!! Powiedz mi... ciągła Ci się ta ciąża czy raczej szybko zleciało??
Brown - nigdy nie mów nigdy... u mnie w udanym cyklu to owulki "nie bylo" na testach wiec powinnismy wiedziec ze na tym forum nie ma rzeczy nie mozliwych :PP
Dziś mój tata dzwonił do swojej siostry i mu się pochwaliła, ze ponownie zostanie babcią, że dowiedzieli się na wigilii i jest tak w 8 - 9 tygodniu. Hehehe śmieje się bo to tydzień różnicy będzie między nami i my też powiedzieliśmy w święta :PP Tzn nawet nie powiedzieliśmy a daliśmy kartkę świąteczną z życzeniami i byłam podpisana ja, mąż i wklejona fasolka
No ale kuzyn z żoną mieszkają na drugim końcu Polski więc nie mamy jak się wymieniać doświadczeniami hehehe. Poza tym oni już mają dziewczynkę w wieku szkolnym.
Dziś po południu mamy jechać do moich rodziców na kawkę, jutro idziemy do znajomych a w neidzielę na obiad do teściów.... i tyle z tego odpoczywania hehhe. Miałam takie ambitne plany, że wyleże się za wszystkie czasy!!! A tu taki psikus.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Szczęśliwego tak w ogóle moje Panie
aklim współczuję tych choróbsk ojjj baaardzo...Robercik jaki przystojniak WOW rośnie, jak na drożdżach
U nas Sylwester nawet nawet Wład dzielnie dał radę do 22:30, potem zawieźliśmy go do domu, położyliśmy spać i wróciliśmy do szwagierki... sami już wróciliśmy ok. 1 do domu... a Wład jak to Wład wstał chwilę przed 7 rano na 9 do Kościoła i zapuściła mu się kima heh , ale jakoś go zagadałam ... teraz znowu ma drzemkę uf ...
a u nas dziś pada śnieg aaaaAAAAaaa radość Włada bezcenna
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aklim ale cora podobna do mamy !
Co tu tak cicho dzisiaj ?? Pisać laski, bo ja nie mam co czytac
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Dużo Miłości i Stosunkowo udanego Roku Wam życzę Kobitki
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Magmus wzięłam przepis z internetu, niby ciasto fajnie rosło, ale po upieczeniu kicha, bardzo chrupiące się zrobiło, za bardzo Jak robiłam grubsze to ok, ale na cieniutki spód zdecydowanie się nie nadaje. A Ty masz fajny przepis? Może się podzielisz?
A my dzisiaj mamy zaplanowaną wyprawę pociągiem ciekawe czy Julce się spodoba Lecę się szykować
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Sylwester udany, tylko ja na trzeźwo bylam.
Rodzinne zdjęcie wam pokaże
Przeziębienie mnie złapalo, ledwo mówię.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Ja wczoraj byłam taka wymęczona... jakbym nie wiem co robiła i ile piła na tym sylwestrze..... A przecież wypiłam tylko 2 lampki picollo :PPP ale jestem z siebie dumna bo wytrzymałam do 2.00. Sama nawet nie wiem kiedy to zleciało. Ale za to 1 stycznia wyleżałam się ile mogłam...
Dziś idziemy do znajomych wieczorem... a jutro obiad u teściów. Żyć nie umierać ehhehe. Powrót do pracy będzie straszny.... To będzie naprawdę straszne zderzenie z rzeczywistością
Przymierzam się do tego aby szefowej powiedzieć o ciąży. Czekam na odpowiedni moment....
A wy macie jakieś plany na ten weekend??
Niagara będzie brusić dziś pociągiem Przepis Ci podam jak zajrzę do zeszytu bo teraz nie pamiętam hehe
Pumcia - rajdowiec.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Puma czytaj, czytaj o Tobie taz tam było
Dzisiaj dostałam skurczy zwijałam sie z bólu chyba to byly jakieś przepowiadające... Kurde cos blisko do tego mojego porodu
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa