BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 dni temu #1021436 przez brown24
Ziaaa pieronie fajnie byłoby mieć taką niespodziankę w Nowym Roku :blush: a ja już chyba po ovu, dzis mnie piersi zaczeły boleć, ale jajnik jeszcze czuję, staranka też raczej kiepskie były więc na nic nie licze, jeszcze mąż dzis w pracy. Dopiero p północy wraca :pinch: , a ja jeszcze nie do końca wyzdrowiałam więc nawet nie wiem czy do 12 doczekam :laugh: ale Wy strzelajcie ile wejdzie :laugh: :evil:
Sandruska faktycznie brzuszek już Ci się zaokrąglił.. :woohoo: :kiss:

Wszystkim Wam życzę zrealizowania planów w Nowym Roku, nie tylko tych brzuszkowych , duzo miłości i radości ;) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 dni temu #1021444 przez Miluniaa
Najlepszego kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Pumcia, brown24

9 lata 3 dni temu #1021447 przez niagara
Dziewczynki Kochane życzę nam wszystkim, żeby ten Nowy Rok był tak samo dobry, albo nawet lepszy od mijającego! Wiele szczęścia, zdrowia radości i żadnych smutków :) :kiss:

My też w domku siedzimy w skromnym gronie z kuzynem męża. Szampan się chłodzi, ciasto na pizze wyrobione, jest szał! :P

Ja też lubię ciuszki z zary, ładne i dobre jakościowo, ale moim zdaniem rozmiarówka lekko zaniżona. Spodnie ciężko dobrać na moją Julkę, bo w pasie za duże a nogawki za krótkie :blink: ale góry już są ok ;)

9 lata 3 dni temu - 9 lata 3 dni temu #1021452 przez aklim88
Dziewczyny wszystkiego co tylko zapragniecie życzę Wam na nowy rok. Przede wszystkim zdrowia.

Nat - tak bardzo sie ciesze, ze u Was lepiej. Wspaniałe wiadomości. Cały czas myśle sobie, ze bedzie u Was dobrze. Helenka urodzi sie zdrową dziewczynką

Co do zary, to niestety, ale ich rozmiarówka nie jest ani dla mnie ani dla Ali ani dla mojego P. Wiele razy cos mi sie podobało ale ani razu nie kupiłam, bo spodnie "na wysokie wody " jakieś krótkie nogawki a bluzki i kurtki maja za krótkie rękawy i są za krótkie w pasie, a nie lubię odkrytego brzucha. Wszyscy mamy te same problemy. Ja uwielbiam next. Dla dzieciakow war to uzywanych debt z nexta poszukac, bo najcześciej wyglądają jak nowe. Mimo ze dostałam od szwagierki gore ubranek dla małego, to najcześciej ubieram go w kilka rzeczy z nexta które dla niego kupiłam. Śpioszki są tak miłe w dotyku, ze szok.

Niestety nie pamietam co miałam wszystkim odpisać. Nie spałam prawie w ogóle przez 3 noce przez Ali kaszel. Teraz juz od prawie godziny w piżamach w lozku.

My chorzy. Ala na antybiotyku. Migdał tak zaropiały aż przykro patrzeć w jej gardło. Mnie boli gardło i ucho i tez jakieś bąble na powiększonym migdale widzę, wiec prawie pewne, ze skończę na antybiotyku. Mojego P ciagle te plecy męczą i łamie go w kościach.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Załączniki:

9 lata 2 dni temu #1021463 przez magmus88
Witajcie w Nowym ROku!!!

Sama nie umiem uwierzyć, ze wytrzymałam wczoraj do 2 :D hehehe

Aklim - śliczna rodzinka! Życzę Wam zdrowia kochana.... ale Was męczy... Oby tylko RObercik nic nie złapał.

Niagara - możesz sprzedać przepis na ciasto do pizzy?? Ja też raz na jakiś czas robię swoją ale chętnie wypróbuję inny przepis :PP

Milunia - Twoje zdrówko!! Pięknie wyglądasz kochana :) już niedługo a maluch będzie z Wami!!! Powiedz mi... ciągła Ci się ta ciąża czy raczej szybko zleciało??

Brown - nigdy nie mów nigdy... u mnie w udanym cyklu to owulki "nie bylo" na testach :) wiec powinnismy wiedziec ze na tym forum nie ma rzeczy nie mozliwych :PP

Dziś mój tata dzwonił do swojej siostry i mu się pochwaliła, ze ponownie zostanie babcią, że dowiedzieli się na wigilii i jest tak w 8 - 9 tygodniu. Hehehe śmieje się bo to tydzień różnicy będzie między nami i my też powiedzieliśmy w święta :PP Tzn nawet nie powiedzieliśmy a daliśmy kartkę świąteczną z życzeniami i byłam podpisana ja, mąż i wklejona fasolka :D
No ale kuzyn z żoną mieszkają na drugim końcu Polski więc nie mamy jak się wymieniać doświadczeniami hehehe. Poza tym oni już mają dziewczynkę w wieku szkolnym.

Dziś po południu mamy jechać do moich rodziców na kawkę, jutro idziemy do znajomych a w neidzielę na obiad do teściów.... i tyle z tego odpoczywania hehhe. Miałam takie ambitne plany, że wyleże się za wszystkie czasy!!! A tu taki psikus.
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 2 dni temu #1021467 przez natB
Magmus ja osobiście jestem bardzo zadowolona jakością rzeczy z zary, rozmiarówka dla Włada w sam raz, bo jest wysoki i szczupły, spodnie jeansy, sztruksy, czy z materiału na dupce mu mogę dopasować za pomocą tych gumek wszytych, a nogawki wyglądają normalnie, a nie jak tzw. dzwony :D nie są proste, a taki slim :)... zresztą my chyba jesteśmy stworzeni do tej marki, bo wszystkie rzeczy są dla nas dobre, tak samo, jak i dla mojego S. i dla mnie ... także każdy musi znaleźć swoją markę :)...

Szczęśliwego tak w ogóle moje Panie :) :)

aklim współczuję tych choróbsk :( :( ojjj baaardzo...Robercik jaki przystojniak WOW :) rośnie, jak na drożdżach :) :)

U nas Sylwester nawet nawet :) Wład dzielnie dał radę do 22:30, potem zawieźliśmy go do domu, położyliśmy spać i wróciliśmy do szwagierki... sami już wróciliśmy ok. 1 do domu... a Wład jak to Wład wstał chwilę przed 7 rano :D na 9 do Kościoła i zapuściła mu się kima heh :P, ale jakoś go zagadałam :) :)... teraz znowu ma drzemkę uf :)...

a u nas dziś pada śnieg :D :D :D aaaaAAAAaaa :D radość Włada bezcenna :D :D :D

9 lata 2 dni temu #1021482 przez Miluniaa
magmus ciąża nie wiem kiedy mi zleciała nawet nie moge sobie wyobrazic, ze za 4 tyg bede tulić swoje maleństwo :) Chyba teraz bardziej zacznie sie dluzyc :blush:
aklim ale cora podobna do mamy ! :woohoo:

Co tu tak cicho dzisiaj ?? Pisać laski, bo ja nie mam co czytac :evil: :evil: :evil:

9 lata 1 dzień temu #1021491 przez natB
No właśnie dziewczyny gdzie Wy? Kaca leczycie? :evil: :whistle: :blink: B) :laugh:

9 lata 1 dzień temu #1021494 przez Pumcia
Siemanko :evil: 149 postów do nadrobienia ??? Tylko ??? :woohoo: Ok ale musicie mi dać czas bo dopiero do domu po sylwestrze wracam :laugh: a za kierownicą nie wygodnie pisać :whistle:
Dużo Miłości i Stosunkowo udanego Roku Wam życzę Kobitki :kiss:

9 lata 1 dzień temu #1021497 przez niagara
Dzień dobry, co tu tak cicho? :P

Magmus wzięłam przepis z internetu, niby ciasto fajnie rosło, ale po upieczeniu kicha, bardzo chrupiące się zrobiło, za bardzo :pinch: Jak robiłam grubsze to ok, ale na cieniutki spód zdecydowanie się nie nadaje. A Ty masz fajny przepis? Może się podzielisz? ;)

A my dzisiaj mamy zaplanowaną wyprawę pociągiem :laugh: ciekawe czy Julce się spodoba :whistle: :laugh: Lecę się szykować ;)

9 lata 1 dzień temu #1021503 przez Sandruska1995
Jestem i ja. My z sylwestra wróciliśmy około 3. Mały nie spał wcale. Zasnął w domu i spał do 10;30. Potem rano poszliśmy na śniadanie do szwagieri i późno wczoraj też wróciliśmy.
Sylwester udany, tylko ja na trzeźwo bylam.
Rodzinne zdjęcie wam pokaże :)

Przeziębienie mnie złapalo, ledwo mówię. :(
Załączniki:

9 lata 1 dzień temu #1021505 przez magmus88
Sandruska - widać, że impreza udana :)

Ja wczoraj byłam taka wymęczona... jakbym nie wiem co robiła i ile piła na tym sylwestrze..... A przecież wypiłam tylko 2 lampki picollo :PPP ale jestem z siebie dumna bo wytrzymałam do 2.00. Sama nawet nie wiem kiedy to zleciało. Ale za to 1 stycznia wyleżałam się ile mogłam...

Dziś idziemy do znajomych wieczorem... a jutro obiad u teściów. Żyć nie umierać ehhehe. Powrót do pracy będzie straszny.... To będzie naprawdę straszne zderzenie z rzeczywistością :)

Przymierzam się do tego aby szefowej powiedzieć o ciąży. Czekam na odpowiedni moment....

A wy macie jakieś plany na ten weekend??

Niagara będzie brusić dziś pociągiem :P Przepis Ci podam jak zajrzę do zeszytu :D bo teraz nie pamiętam hehe

Pumcia - rajdowiec.

9 lata 1 dzień temu #1021506 przez Sandruska1995
W sumie napisałam "rodzinne zdjęcie" ci co stoją to rodzina . Teście, i siostry M , ja i M . A niżej to znajomi :P przyszło mi stanąć koło teściowej :laugh:

9 lata 1 dzień temu #1021536 przez Miluniaa
Sandruska jaki zaszczyt CIe spotkał :evil:
Puma czytaj, czytaj o Tobie taz tam było :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dzisiaj dostałam skurczy zwijałam sie z bólu chyba to byly jakieś przepowiadające... Kurde cos blisko do tego mojego porodu :whistle:

9 lata 1 dzień temu #1021551 przez Sandruska1995
milunia zaszczyt :cheer: No poród tuż tuż. :)
Podziękowania: Miluniaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka