- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miri usiądź odetchnij... nie myśl tyle kobieto, bo zwariujesz... powtórz test za kilka dni, a jeśli chcesz mieć 100% pewność leć na betę! 3mam kciuki
natka łee no u Cb leci 32 tydzień ... super! gotowi już ? tak szybko to leci, ja pamiętam jeszcze niedawno Twoje początki w ciąży szok jakoś tak w ,,kupie" ten czas szybciej leci hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Miri przyjedź w góry nas urlop, chociaż nie wiem skąd jesteś.Ewentualnej ciąży odpoczynek na pewno nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie więc nie wiem czym sie martwisz;) i wyluzuj, bo jak Pumcia pojawi się na forum to Ci ustawi do pionu! W dosadny sposób
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ale jakie piekne usg cala buzie widac ... jestem w szoku co to jest takie 3d ? U nas w porownaniu do Twojego zdjecia to nic nie widac
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Usg jest rewelacyjnym wynalazkiem bardzo zbliża przy tym ludzi ja zawsze z mężem chodziłam i z synem tez będę
Brown ja jestem z centrum polski a wyjechałam do niemiec teraz właśnie odpocząć i jakoś mi to nie WYCHODZI
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do małej to będzie lepiej na pewno! wierzę w to...
Halo haaaaaaloooo... a gdzie reszta się podziała? dziewczyyynyyyyy???
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ano zleciało bardzo szybko, niestety cały czas wydawało mi się, że mamy dużo czasu i jakoś te przygotowania nie były dynamiczne, więc wielu rzeczy jeszcze nie mamy i trzeba jakoś toi ogarnąć na dniach
A ja coraz mniej zaradna jestem, niestety dolegliwości ciążowe mnie nie omijają i teraz jestem na etapie drętwienia rąk. W ogóle nie czuje żeby to były moje dłonie i pisanie, trzymanie różnych rzeczy jest dla mnie ciężki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Kto nam zdrowie zabrał no kto? OD soboty jestem rozłożona, a wczoraj Maks zaczął kaszleć i kichać masakra byle mi go nie rozłoży całkiem....
sandra ja tylko raz prawie zemdlałam jak byłam na pobraniu, zakręciło mi się tak że zostawiłam pielegniarkę z moim portfelem w ręku i po prostu wyszłam na zewnątrz. Masakra
miri naprawdę histeryzujesz, brown ma rację. ja przed ciążą uchlałam się, TAK uchlałam na urodzinach szwagra, a za tydzień wypiłam kieliszek i o mało nie zwymiotowałam. Jak wyszło z obliczeń już u szwagra byłam w ciąży..... Dziecko jest, jest zdrowe itd. Nie nakręcaj się tak... Bo potem rozczarowanie bardziej boli. Ja staram się od stycznia i nic. To nie jest tak hop siup - jednym udaje się za pierwszym razem, a inni czekają kilka lat. z Maksem 'na chybił trafił' staraliśmy się niemal 2 lata, a potem testy owu jeszcze pół roku........ u nas też trzy takie domy są mocno ustrojone chyba z księżyca je widać
natka zdrówka dla taty !
weronia a jak u Ciebie??
nat oj tak Maks zadowolony, a najbardziej z interaktywnego traktora ze zwierzątkami Helenka cudowna :* Nie martwcie się tyle ludzi z Wami jest, tyle osób chce Wam pomóc chociażby modlitwą, to wszystko musi się udać !!! też widziałam Maksa na takim usg, najnowsze mieli piękny widok taki naturalny
milunia ja miałam 3d/4d w 30tc i buźka jeszcze się zmieściła ślicznie na zdjęciach
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
My wlasnie wrociliśmy z usg mamy całe 2,5 kg :D
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tak myślę, że na spokojnie zacznę się przygotowywać ok. 32 tygodnia, znaczy się na razie jakieś rzeczy dla mnie, popiorę małej rzeczy, żeby w razie wu były... kosz mojżesza będzie i tak u nas na razie w sypialni, a na pokoik małej jeszcze też przyjdzie czas... teraz tak żyję od wizyty do wizyty i ciąża meeega mi się dłuuuuuży
aggi zdrówka! gdzie Wy się wykończyliście... u na pfu pfu na szczęście Wład zdrowy chociaż miał epizod z jednodniową temp
Traktorek z dumel? U nas jak to u nas największy szał robią puzzle, no i ciuchcia ale to tak wiesz ,,szał" to u niego zabawa w 5-10 min. i dalej idzie do czegoś innego
milunia no 2,5 kg do kochania <3 SUPER ...
sandruska oficjalnie witam wśród ciężarnych ... rośnijcie w zdrowiu