BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 dzień temu #1021310 przez Miluniaa
Sandruska jak brzydko pachnie to infekcja ! pedem do lekarza ! w ciazy to grozne !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 dzień temu #1021311 przez Miluniaa
up

9 lata 1 dzień temu #1021313 przez Sandruska1995
Teraz nie wiem co zrobić bo mój lekarz już dziś nie przejmuje . A innych Polaków chyba nie mam w pobliżu. :( Dopiero od jutra od 8:30 przyjmuje .

9 lata 1 dzień temu #1021314 przez nati.olsztyn
Nat Wspaniale wieści!:) Widziałam już nie jedno Maleństwo z różnymi chorobami/wadami ale ciągle jak widzę zatroskanych, przerazonych rodziców to gdzieś tam w środku serce kluje...mimo że trzeba się trzymać to jednak mnie to porusza. Wiem tez jak silne są te Maluchy i jak często potrafią pozytywnie nas zaskoczyć! Myślami jestem z Tobą!:) Tule mocno!

9 lata 1 dzień temu #1021316 przez natB
sandruska no może być infekcja, ale na spokojnie do jutra nic się nie stanie... leć w razie wu do apteki niech coś sprzeda bez recepty dla kobiet w ciąży... woda utleniona jest też dobra, więc możesz się nią podmyć... oddychaj i nie panikuj...

natidziękuję bardzo :) :)... mnie do dziś rusza, bo na razie nie potrafimy się ,,wczuć" w rolę rodziców, które dziecko jest chore i pewnie do końca życia będzie musiało być pod stałą kontrolą lekarza, ale wiadomo w każdej sytuacji człowiek musi chcąc nie chcąc się odnaleźć... damy radę :)

magmus noooo masakra jest z tą moją wagą... ale to stres stres i jeszcze raz stres robi swoje... jakoś tak na zewnątrz jestem spokojna, ale w środku bywa gorzej.

Właśnie przyszły ciuszki dla Włada z zary, udało mi się ostatnich kilka sztuk złapać w rozmiarze 2/3 latka... 3 pary spodni, pidżamka i bluzka z przesyłką 170 zł :) ufff trafiło nam się :D :D :D także małego mamy do wiosny z głowy :P

W ogóle powiem Wam, co do Włada to on w ciągu dnia je średnio znowu, ale jak coś jest dobrego na obiad to potrafi zjeść pełne 2 talerze... dziś mieliśmy łososia i ziemniaczki, to co chwile am am wołał myślałam, że oszaleje seeerio... jadł 45 min, a ja marzyłam tylko o tym, żeby szedł spać, a ten am am i am am .... mało tego zasnął dopiero po godzinnej ,,walce" w łóżeczku XD eh

9 lata 1 dzień temu #1021318 przez natB
niagara ja normalnie tyle nie płacę, ale teraz widzisz w tej ,,wyjątkowej" sytuacji Pani prof z polnej każde sobie płacić :P... się mówi trudno... no, ale portfel szybko robi się pusty...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 dzień temu #1021324 przez magmus88
Aggi - no mnie wysyłają gdzie indziej bo ani mój lekarz z NFZ ani mój prywatny nie ma takiego sprzętu czułego, zeby wykonać badania prenatalne. Poza tym badania prenatalne powinien wykonywać specjalista.... Poza tym spotkałam się też z taką opinią, że lepiej jak w ciąży pokażemy się komuś innemu... bo czasmi ten drugi lekarz coś dojrzy, czego ten pierwszy nie widział... oby jednak w każdym przypadku obydwaj nic nie widzieli ehhe :)

No i same prenatalne to 250.... a ja będę robiła jeszcze test z krwi - test podwójny, który niestety ksoztuje te 150.... i suma sumarum wychodzi kosmiczna cena....

Nat - no to piękne zakupki zrobiłam dla Włada :)

Sandruska! Udaj się jutro do lekarza.... W ciąży bardzo szybko o jakąś infekcję.... A tak to też wygląda.

9 lata 1 dzień temu #1021332 przez Sandruska1995
Pójdę. Rano będę dzwoniła. Mam nadzieję, że mój lekarz jutro przyjmuje . :sick: już lepiej. Pobolewa trochę, śluz leci ale jaśniejszy już i bez zapachu . Ale mimo to pojadę sprawdzić.

9 lata 1 dzień temu #1021341 przez Miluniaa
Idz, idz dla maluszka wszystko a jak masz apteke pod bokiem to tantum rosa nie zaszkodzi kupic i sie podmywac :)

9 lata 1 dzień temu #1021346 przez martyna_z
Aale zaległości po tych świętach... najpierw problem z forum, a teraz nie wiem jak ja Was nadgonię... no ale nic, próbujemy ;)

Nat mam nadzieję że zaczynacie wychodzić na prostą, tyle kciuków zaciśniętych, wszystkie nasze modlitwy, musi być dobrze... cudne wieści :)

Nefri gratulacje! Eryk uroczy :)

Pinezka piękne pierniczki, też w tym roku piekłam tylko mi czasu na dekorowanie zabrakło..

nattka zdrówka dla taty!

miri u mnie w kwietniu miną dwa lata jak się staramy i dalej nic... niby badania w porządku ale nie udaje się, wiem że to się świruje, sama przez to przechodziłam, ale na prawdę nie warto, szkoda nerw, ja piję ziołowe herbatki melise albo jakieś mieszanki na uspokojenie, jedna filiżanka nie zaszkodzi

przepraszam że tak po krótce ale jakbym miała każdemu coś to bym książkę napisała. U nas święta zabiegane mocno. Wszyscy trzymają kciuki za to żeby się udało, oprócz teściowej która nawet nie wie że się staramy, nie pyta, nie chce wiedzieć. cały czas myśli że mój mąż nie chce dziecka i dlatego nie mamy... Masakra, ona jest beznadziejnie głupia...

9 lata 1 dzień temu #1021347 przez Miluniaa
Dziewczyny ale ja jutro zabaluje ;) kac bedzie jak nic ;) Dzisiaj kupiłam sobie
Warke radler 0,0 % (podobnie jak bavaria nie posiada nawet troszke alkoholu) , do tego kupilam syrop barmanski, wode zywiec zdroj i owoce - bedą drinki :laugh: :laugh: :laugh: mąż sie śmieje, że szaleństwo :D:D

Puma sąsiadko gdzie Ty robaczku sie podziewasz???

9 lata 1 dzień temu #1021351 przez Sandruska1995
milunia U mnie to samo piwo 0%. :laugh:

Jutro mój lekarz od 8:30 zadzwonię i się zapytam czy przyjmie mnie. :silly: może przy okazji by usg zrobił i bym wiedziała czy jedno czy dwa :silly:

martyna trzymam kciuki . Wszystkim nam po kolei się udaje. Oby teraz Tobie się poszczescilo . :kiss:

Ja już w łóżku. Ból przeszedł. Ale leci śluz i brzydko pachnie . :sick: Rano wstanę, zadzwonię, w razie coś pójdę do lekarza . I wrócę i biorę się za robienie sałatki i skrzydełek. A potem szykownie. I do szwagierki. :P chociaż musimy wrócić szybko , bo długo z małym siedzieć nie będę. Zawsze zostawiliśmy na noc a teraz nam odmówiono bo kolega zostaje i nie będzie miejsca . Trudno. Bynajmniej mój za dużo nie wypije :blink:
Podziękowania: martyna_z

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021357 przez Miluniaa
Sandruska tylko nie natnij sie na te lechy free i inne, bo bardzo duzo jest niby bezalkoholowych a maja do 0,5 % , ja wybieram absolutnie 0% nie toleruje zadnego % w ciąży :whistle:
A no i oczywiscie kupiłam szampana Piccolo :evil: :evil:

9 lata 1 dzień temu #1021362 przez Sandruska1995
milunia spokojnie :P już obadalam dokładnie jakie kupić ;D a szampana pożyczę od dzieci picolo. :laugh:

Kreacja wybrana , czuje się jak balon. :evil:
Załączniki:

9 lata 1 dzień temu #1021368 przez Miluniaa
No no chyba juz powoli brzuszek sie uwidocznia :):):) Jak ja pamietam jak na Twoim etapie chcialam duzy brzuszek żeby było widać :evil: A teraz jak duzy to marze kiedy koniec, bo np. golenie sie to dla mnie areobik w wannie :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka