- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
natidziękuję bardzo ... mnie do dziś rusza, bo na razie nie potrafimy się ,,wczuć" w rolę rodziców, które dziecko jest chore i pewnie do końca życia będzie musiało być pod stałą kontrolą lekarza, ale wiadomo w każdej sytuacji człowiek musi chcąc nie chcąc się odnaleźć... damy radę
magmus noooo masakra jest z tą moją wagą... ale to stres stres i jeszcze raz stres robi swoje... jakoś tak na zewnątrz jestem spokojna, ale w środku bywa gorzej.
Właśnie przyszły ciuszki dla Włada z zary, udało mi się ostatnich kilka sztuk złapać w rozmiarze 2/3 latka... 3 pary spodni, pidżamka i bluzka z przesyłką 170 zł ufff trafiło nam się także małego mamy do wiosny z głowy
W ogóle powiem Wam, co do Włada to on w ciągu dnia je średnio znowu, ale jak coś jest dobrego na obiad to potrafi zjeść pełne 2 talerze... dziś mieliśmy łososia i ziemniaczki, to co chwile am am wołał myślałam, że oszaleje seeerio... jadł 45 min, a ja marzyłam tylko o tym, żeby szedł spać, a ten am am i am am .... mało tego zasnął dopiero po godzinnej ,,walce" w łóżeczku XD eh
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
No i same prenatalne to 250.... a ja będę robiła jeszcze test z krwi - test podwójny, który niestety ksoztuje te 150.... i suma sumarum wychodzi kosmiczna cena....
Nat - no to piękne zakupki zrobiłam dla Włada
Sandruska! Udaj się jutro do lekarza.... W ciąży bardzo szybko o jakąś infekcję.... A tak to też wygląda.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nat mam nadzieję że zaczynacie wychodzić na prostą, tyle kciuków zaciśniętych, wszystkie nasze modlitwy, musi być dobrze... cudne wieści
Nefri gratulacje! Eryk uroczy
Pinezka piękne pierniczki, też w tym roku piekłam tylko mi czasu na dekorowanie zabrakło..
nattka zdrówka dla taty!
miri u mnie w kwietniu miną dwa lata jak się staramy i dalej nic... niby badania w porządku ale nie udaje się, wiem że to się świruje, sama przez to przechodziłam, ale na prawdę nie warto, szkoda nerw, ja piję ziołowe herbatki melise albo jakieś mieszanki na uspokojenie, jedna filiżanka nie zaszkodzi
przepraszam że tak po krótce ale jakbym miała każdemu coś to bym książkę napisała. U nas święta zabiegane mocno. Wszyscy trzymają kciuki za to żeby się udało, oprócz teściowej która nawet nie wie że się staramy, nie pyta, nie chce wiedzieć. cały czas myśli że mój mąż nie chce dziecka i dlatego nie mamy... Masakra, ona jest beznadziejnie głupia...
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Warke radler 0,0 % (podobnie jak bavaria nie posiada nawet troszke alkoholu) , do tego kupilam syrop barmanski, wode zywiec zdroj i owoce - bedą drinki mąż sie śmieje, że szaleństwo :D
Puma sąsiadko gdzie Ty robaczku sie podziewasz???
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro mój lekarz od 8:30 zadzwonię i się zapytam czy przyjmie mnie. może przy okazji by usg zrobił i bym wiedziała czy jedno czy dwa
martyna trzymam kciuki . Wszystkim nam po kolei się udaje. Oby teraz Tobie się poszczescilo .
Ja już w łóżku. Ból przeszedł. Ale leci śluz i brzydko pachnie . Rano wstanę, zadzwonię, w razie coś pójdę do lekarza . I wrócę i biorę się za robienie sałatki i skrzydełek. A potem szykownie. I do szwagierki. chociaż musimy wrócić szybko , bo długo z małym siedzieć nie będę. Zawsze zostawiliśmy na noc a teraz nam odmówiono bo kolega zostaje i nie będzie miejsca . Trudno. Bynajmniej mój za dużo nie wypije
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A no i oczywiscie kupiłam szampana Piccolo
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kreacja wybrana , czuje się jak balon.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa