BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 49 minut temu #1021643 przez Miluniaa
Pumcia ja mam to samo jak nie bedzie miejsca to ostatni raz do nich poszlam na pewno nie bede placic takiej kasy, a pozniej brak wolnych miejsc ... :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 49 minut temu #1021644 przez Miluniaa
up

9 lata 27 minut temu #1021649 przez Pumcia
Milunia A jak się czujesz ? Dzwonisz lub jedziesz jutro ? :whistle: Ja mam wizytę 22.01 - jak będą kazali mi długo czekać to będę wiedziała czyja to sprawka :P na kiedy masz termin z OM?

9 lata 14 minut temu #1021651 przez magmus88
Dziewczyny ja tylko na sekundę....

JAK MI SIĘ NIE CHCE IŚĆ JUTRO DO PRACYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa.... :(

Dobrze, ze sroda wolna. Juhu!

9 lata 5 minut temu - 9 lata 3 minut temu #1021654 przez Miluniaa
Ja mam 29 termin ale czop mi odchodzi wiec czuje, że ten 22 jest jak najbardziej mozliwy :evil: :evil: :evil:
No to kochana sobie posiedzisz tam cukierkow duzo bedziesz miala co robić :laugh:
Jutro sie nie wybieram 19 mam wizyte :)
Uzywala ktoras zelu Natalis ?? :silly: Wiecie bo ja juz nie wiem co mam wymslec na konic ciazy taka chyba jakas panika przedporodowa :laugh: siedze tylko czytam co moze ulatwic B)

8 lata 11 miesiąc temu #1021655 przez miri66

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1021657 przez Pumcia
Milunia ja mam urodziny na dzień babci więc mogłabyś wtedy urodzić - będziesz miała Diabełka w domku :evil:

Magmus - to . . . NIE IDZ ! :evil: :evil: :evil: :evil: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
\

Ahaaaaaaaaaaa pytanie za 100 punktó kiedy jest dzień babci ! ??? :evil: :whistle:

8 lata 11 miesiąc temu #1021658 przez miri66
Dzień babci jest 21 stycznia
Podziękowania: Pumcia

8 lata 11 miesiąc temu #1021661 przez Pumcia
Miri BRAWO wygrałaś pralkę :P

8 lata 11 miesiąc temu #1021665 przez magmus88
Boże Pumcia... jakby tylko tak się dało... przeleżałabym cały dzień w domu.... a tu zaraz trzeba wychodzić :P

To będzie straszny dzień :( do uslyszenia wieczorkiem :blink: łeeee

Tak wiem, marudzę. :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1021666 przez miri66
Mam to samo nie chce mi się wstawac i sYkowac do pracy. Eh za zimno chialabym się położyć spać i obudzić za 2 miesiące.

8 lata 11 miesiąc temu #1021670 przez Pumcia
Magmus i Miri - pamiętam początki, mimo że było gorąco to i tak nie chciało mi się wstawać - zmuszałam się do tego a i w dzień mogłabym przespac, gdzie nigdy wczesniej tego nie robiłam. A tera zmam tyle powera że mimo -18stopni, zbieram sie niedługo na mały szoping :woohoo: może zalecę do szkoły rodzenia, odwiedze przyjaciółkę i jej 2 miesięczne maleństwo i . . .. coś jeszcze wymyślę :D

8 lata 11 miesiąc temu #1021676 przez natB
milunia tak kochana jestem następna. Mała ma dotrwac w takim stanie, albo i lepszym do 36 tygodnia, czyli jeszcze 2 miesiące.. A potem wszystko w rękach Boga :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

magmus ja to nawet dziś się rano cieszyłam, że wracam na 2 dni do pracy heh.. Szybko zleci, a kiedy planujesz iść na L4?

pumcia korzystaj kochana. Korzystaj :)... Aj takie maleństwa są przeslodkie :D

Chciałam kupić małej wczoraj z la millou kocyk bambusowy, ale juz te cienkie się skończyły. Będą kolo marca :/.. Shit.. A chciałam, żeby mała miała coś swojego jak się urodzi eh

8 lata 11 miesiąc temu #1021689 przez Sandruska1995
milunia czuje nowego członka forum już nie długo :woohoo:

A ja się rozchorowalam na dobre . :( wczoraj w nocy taki kaszel mnie męczył że aż wymiotowalam. Nie mam siły :( leżę w łóżku i pije herbatę z cytryna . Już drugi raz jestem chora od kad dowiedziałam się o ciąży.

8 lata 11 miesiąc temu #1021707 przez magmus88
Dziewczyny.... chyba wymodiłam dzisiaj ten dom. Szefowa zwolniła nas o 12 do domu bo było tak masakrycznie zimno.... nasza praca była przez święta nie ogrzewana... do tego zamarzła woda ;// Jutro z koleżanką pracujemy w domu :D uczestnicy mają wolne :PP żyć nie umierać haha. Czyli jutro siedze w swoim kochanym, cieplutkim domku :)

Co do mojego L4... to dość skomplikowana sytuacja.... dlatego chciałabym być już po rozmowie z szefową i księgową.... ale mam taką nadzieję pracować gdzieś do marca/kwietnia. O ile nic po drodze się nie wydarzy (tfu, tfu).

Sandruska - widzę, ze awatara zmienilas.... tow ielkie utrudnienie dla mnie bo glownie kojarze Was po zdjeciach ehehehhe. No i lecz się bidulko... do gina się umówiłas na wizyte? kiedy masz?

Pumcia - mam nadzieje, ze tak i bedzie ze mna, ze energia jeszcze do mnie wroci :) heheh bo póki co jest jedna wielka masakra :D

Jutro jadę pobrać krew na test podwójny do badań prenatalnych... na czwartek umówię się do mojego prywatnego.... za tydzien we wtorek mam prenatalne, a wizyte u mojego ginka zwyklego mam na poniedzialek ale bede ja przenosic zeby byla juz po prenatalnych. Dzis tam dzwonilam ale juz bylo za pozno...

Dziewczyny... sprzedajcie mi jakieś pomysły na obiad... kończą mi się powoli pomysły :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka