- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Która teraz testuje, no która noooo?
Przydały by się jakieś maliny, bo tu nudą wieje
Ooooo Milunia TEN dzień zbliża się wielkimi krokami
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
Tak czułam parę dni temu piersi zmiekly a bolą jeszcze dziś( już tak nie raz miałam) Przyznam sie ze miałam małą nadzieję ze szyjka nie zejdzie niżej no ale tej besti się nie poskromi.Ogolnie mam dola i na razie jestem na etapie - do niczego się nie nadaje.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ha ha ha " golenie to aerobik w wannie " dobre i prawdziwe - kurde życiowe nie powiem, tez już zaczynam mieć problem
A tego Radlera Milunia da się pić ? Bo piłam kiedyś Lecha Free i jest tragiczny !oczywiście przed ciążą
Nefri - cudowne maleństwo, ale bym ucałowała Swoją droga to ciekawe czy ma skarpetki A jak się czujesz Kochana ?
Brown - po Swiętach jadowicie a myślisz, czemu dopiero teraz odpisuję ? Bo nie mogłam się dotoczyć do laptopa
Nat - Kochana Super wieści ! Widzisz zawsze jest nadzieją na poprawę - Helenka to silna babka nie da się tak łatwo A zdjęcie super - ja byłam dzień przed sylwestrem na USG połowkowym i nei mam tak wyraznego zdjęcia bo łożysko mam na ścianie przedniej i mały zakrywał się rączkami
Hej Julka rozgość się Jak sie wkręcisz to już nas nie zostawisz
Ziajek Łobuzie i Ty śmiesz mi wypominać, że nic nie piszę ? PHIiiiiiiiiiiiiiiii a sama co robisz ? I nie zasłaniaj się praca Kochana 4liter nie nastawię za karę - bo to dla mnie czysta przyjemność musisz wymyśleć coś innego A jak po Stosunkowo udanym Sylwestrze ? fajerwerki były ? 3 mam kciuki za kolejny cykl Kochana
Magmus - bo ja jestem tak naprawdę przyczajonym tygrysem A jak samopoczucie w tych początkach ? Nie męczyłaś się za bardzo ?
Aklim - ale super wyglądacie, cudowne dzieciaczki a Ty jaka chudzinka - w życiu nie pwoeidziałabym że niedawno rodziłaś
Milunia oddychaj . . . jeszcze przytrzymaj te 3 tygodnie co ? Akurat będę wtedy na wizycie u dr. N
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sandrusia -
A jak się czujesz? Patrzę, ze miałaś trochę przygód od Swiąt ;/ Ahhhhhhh te teściowe . . .
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Aaaaa byliśmy wczoraj u Sowy na deserach lodowych, pyyyychota
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niee zmieniłam zdania on jest ok tylko te parawany strasznie mnie zaskoczyly, bo placi sie nie mała kase...
No i jak sie ma 2 prowadzacych tez nie tak fajnie, bo morfologia poszla mi do gory moj z nfz kaze brac do porodu juz leki zeby nie spadla, a N. mowi, ze mozna juz odstawiać Ale jednak bede sluchała swojego prowadzącego od początku do końca jakoś on mi najbardziej pasuje
Radlera da sie pic ale obok piwa to to nie stało bardziej napoj cytrynowy
A no i jak bedziesz na wizycie i zaczne rodzić to sobie poczekasz w poczekalni pol dnia
Ja mam u niego teraz za 2 tyg. jesli dotrzymam i pewnie znow 150 lub 170 pojdzie... NIe wyobrazam sobie od poczatku ciazy tak płacic ile ja za to małej moglam kupić... tym bardziej, że mam super gościa na NFZ i nie musze za nic placic...
Ja do Sowy na razie nie zachodze, bo mi nie wolno z racji na cukrzyce ale jeszcze chwila, jeszcze moment...
Kochana mam jeszcze pytanie jak to sie u nich odbywa kolezanka mowila?? Bo mam omawiac za 2 tyg. ale sie denerwuje, ze nie dotrzymam... Jak zaczynaja sie skurcze dzwoni sie do kliniki ? Czy do lekarza prowadzącego? A moze od razu wsiada i jedzie? Udaje się do recepcji czy taka dla rodzących jest na gorze? Kurde, boje sie, ze sie zacznie w poczekalni jak zawsze tlumy, a ja jak sierota bede stala nie wiedziała co robic ...
Dziewczyny jak wygląda czop ? Bo w internecie czytam różne informacje, a chyba cos mi zaczeło odchodzić ale przezroczysty to on nie jest raczej biały tez tak miałyście ?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie , nasz właściciel to Niemiec . Ale bardzo przyjemny człowiek. My też będziemy dzwonić w lutym bo chcemy zmienić na 3 pokoje lub 4. Tak , potem ci wyślę namiary .
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Dziś byliśmy w Ikea, tak wiem wiem niedzielne zakupy to takie polskie, NIE LUBIĘ tego, ale czasem mus to mus... także moim panowie zakupy zaczęli od posiłku haha ... kupiliśmy w końcu to, co chcieliśmy do Włada pokoju, ale komody i szafy NIE BYŁO XD... w czw. mam wizytę w Łodzi i tam są te meble, więc z Łodzi je przywieziemy haha nieźle ...
Ok kończę kochane, jutro jeszcze idę do pracy miałam L4 poszpitalne, a teraz muszę się umówić wcześniej do gin, żeby mi wypisała L4 jutro do niej dzwonię GRRRRR
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB U Ciebie zaczął sie 28 tydzień ! Jak ten czas szybko leci ! Jesteś po mnie w kolejce czy ktoraś jest blizej ?? :D:D
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odpalę laptopa bo wkurza mnie ucinanie postów !