BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 dzień temu #1021559 przez Miluniaa
A juz cala rodzina wie o ciąży ??? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 dzień temu #1021560 przez Miluniaa
up

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021561 przez niagara
Się dziewczynki nic nie odzywacie :blink: :P

Która teraz testuje, no która noooo? :laugh:

Przydały by się jakieś maliny, bo tu nudą wieje :P :laugh:

Ooooo Milunia TEN dzień zbliża się wielkimi krokami :P

9 lata 23 godzin temu #1021566 przez Sandruska1995
milunia tak wiedzą wszyscy :)

9 lata 23 godzin temu #1021579 przez miri66
Niagara ja testować miałam dziś no i jak z zegarkiem w ręku na siusiu dostalam okres cholera. Nienawidzę go !!!!

Tak czułam parę dni temu piersi zmiekly a bolą jeszcze dziś( już tak nie raz miałam) Przyznam sie ze miałam małą nadzieję ze szyjka nie zejdzie niżej no ale tej besti się nie poskromi.Ogolnie mam dola i na razie jestem na etapie - do niczego się nie nadaje.

9 lata 14 godzin temu #1021585 przez Pumcia
Milunia - he he Sowa to się może schować przy ciastach jakie jadłam na swięta :evil: a widziałaś, ze w Alfie Sowe otwierają ? Przy Aptece :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ha ha ha " golenie to aerobik w wannie " :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: dobre i prawdziwe - kurde życiowe nie powiem, tez już zaczynam mieć problem :P
A tego Radlera Milunia da się pić ? Bo piłam kiedyś Lecha Free i jest tragiczny !oczywiście przed ciążą :whistle:
Nefri - cudowne maleństwo, ale bym ucałowała :whistle: Swoją droga to ciekawe czy ma skarpetki :P A jak się czujesz Kochana ?

Brown - po Swiętach jadowicie :evil: a myślisz, czemu dopiero teraz odpisuję ? Bo nie mogłam się dotoczyć do laptopa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nat - Kochana Super wieści ! Widzisz zawsze jest nadzieją na poprawę - Helenka to silna babka nie da się tak łatwo :) A zdjęcie super - ja byłam dzień przed sylwestrem na USG połowkowym i nei mam tak wyraznego zdjęcia bo łożysko mam na ścianie przedniej i mały zakrywał się rączkami :side:

Hej Julka rozgość się :silly: Jak sie wkręcisz to już nas nie zostawisz :P

Ziajek Łobuzie i Ty śmiesz mi wypominać, że nic nie piszę ? PHIiiiiiiiiiiiiiiii a sama co robisz ? I nie zasłaniaj się praca :whistle: :evil: :woohoo: Kochana 4liter nie nastawię za karę - bo to dla mnie czysta przyjemność :evil: :evil: :evil: musisz wymyśleć coś innego :woohoo: :P A jak po Stosunkowo udanym Sylwestrze ? fajerwerki były ? 3 mam kciuki za kolejny cykl Kochana :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Magmus - bo ja jestem tak naprawdę przyczajonym tygrysem :laugh: :whistle: A jak samopoczucie w tych początkach ? Nie męczyłaś się za bardzo ?

Aklim - ale super wyglądacie, cudowne dzieciaczki a Ty jaka chudzinka - w życiu nie pwoeidziałabym że niedawno rodziłaś :silly:

Milunia oddychaj . . . jeszcze przytrzymaj te 3 tygodnie co ? Akurat będę wtedy na wizycie u dr. N :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sandrusia -

A jak się czujesz? Patrzę, ze miałaś trochę przygód od Swiąt ;/ Ahhhhhhh te teściowe . . .

9 lata 13 godzin temu #1021588 przez niagara
Miri głowa do góry, nie załamun się, nie ten cykl, to następny ;)

Aaaaa byliśmy wczoraj u Sowy na deserach lodowych, pyyyychota :laugh:

9 lata 13 godzin temu - 9 lata 12 godzin temu #1021589 przez Miluniaa
Na koncu usg wraz z posiewami tez 220 :) ;)

Niee zmieniłam zdania on jest ok tylko te parawany strasznie mnie zaskoczyly, bo placi sie nie mała kase...
No i jak sie ma 2 prowadzacych tez nie tak fajnie, bo morfologia poszla mi do gory moj z nfz kaze brac do porodu juz leki zeby nie spadla, a N. mowi, ze mozna juz odstawiać :evil: :evil: Ale jednak bede sluchała swojego prowadzącego od początku do końca jakoś on mi najbardziej pasuje :whistle:

Radlera da sie pic ale obok piwa to to nie stało ;) bardziej napoj cytrynowy :evil:

A no i jak bedziesz na wizycie i zaczne rodzić to sobie poczekasz w poczekalni pol dnia :laugh: :laugh: :laugh:

Ja mam u niego teraz za 2 tyg. jesli dotrzymam i pewnie znow 150 lub 170 pojdzie... NIe wyobrazam sobie od poczatku ciazy tak płacic ile ja za to małej moglam kupić... tym bardziej, że mam super gościa na NFZ i nie musze za nic placic...

Ja do Sowy na razie nie zachodze, bo mi nie wolno z racji na cukrzyce ale jeszcze chwila, jeszcze moment... :evil:

Kochana mam jeszcze pytanie jak to sie u nich odbywa kolezanka mowila?? Bo mam omawiac za 2 tyg. ale sie denerwuje, ze nie dotrzymam... Jak zaczynaja sie skurcze dzwoni sie do kliniki ? Czy do lekarza prowadzącego? A moze od razu wsiada i jedzie? Udaje się do recepcji czy taka dla rodzących jest na gorze? Kurde, boje sie, ze sie zacznie w poczekalni jak zawsze tlumy, a ja jak sierota bede stala nie wiedziała co robic ... :angry:

Dziewczyny jak wygląda czop ? Bo w internecie czytam różne informacje, a chyba cos mi zaczeło odchodzić ale przezroczysty to on nie jest raczej biały tez tak miałyście ?

9 lata 11 godzin temu #1021594 przez Sandruska1995
pumcia a teraz już dobrze jest . Przeziębiona jestem tylko trochę. My mamy 59m. ale 2 pokoje i płacimy warmmiete ( czyli wszystko już ) 580 euro + 55 prąd (ale go zawsze się płaci osobno).
Nie , nasz właściciel to Niemiec . Ale bardzo przyjemny człowiek. My też będziemy dzwonić w lutym bo chcemy zmienić na 3 pokoje lub 4. Tak , potem ci wyślę namiary . :)

9 lata 11 godzin temu #1021595 przez Pumcia

9 lata 2 godzin temu #1021630 przez natB
Jestem i ja, ale dziś padam... także wybaczcie nie napiszę za wiele :P...

Dziś byliśmy w Ikea, tak wiem wiem niedzielne zakupy :P to takie polskie, NIE LUBIĘ tego, ale czasem mus to mus... także moim panowie zakupy zaczęli od posiłku haha :P... kupiliśmy w końcu to, co chcieliśmy do Włada pokoju, ale komody i szafy NIE BYŁO XD... w czw. mam wizytę w Łodzi i tam są te meble, więc z Łodzi je przywieziemy haha :P nieźle :P...

Ok kończę kochane, jutro jeszcze idę do pracy :( miałam L4 poszpitalne, a teraz muszę się umówić wcześniej do gin, żeby mi wypisała L4 :( jutro do niej dzwonię GRRRRR

9 lata 1 godzinę temu - 9 lata 1 godzinę temu #1021637 przez Miluniaa
Pumcia ale mi własnie chodziło o telefon do N. bo do tego z NFZ to po co mam dzwonic jak on porodow nie odbiera :evil: Własnie myslalam czy do niego bezposrednio dzwonić czy do kliniki :) Niezle bedzie jak miejsca zabraknie i odesla mnie na Warszawska ;/ :pinch:

NatB U Ciebie zaczął sie 28 tydzień ! :ohmy: Jak ten czas szybko leci ! Jesteś po mnie w kolejce czy ktoraś jest blizej ?? :D:D:D

9 lata 43 minut temu - 9 lata 42 minut temu #1021639 przez Pumcia
Milunia - mozesz zadzwonić na recepcje. Powiedz, że lekarzem prowadzącym jest Nowak to powiedzą Ci czy oni się z nim skontaktują czy masz sama do niego dzwonić. Moja siostra jutro jedzie na warszawską, miała na dziś termin i nic. Zero skurczy, trochę tylko śluzu tak jak u Ciebie ale nie czuję od wczoraj ruchów dziecka i trochę się martwi. Weżżżżżżż ja tez tak się zastanawiam co by było gdyby mi zabrakło miejsca - nie po to prowadzę całą ciąże u nich ;/

9 lata 38 minut temu #1021640 przez Sandruska1995
pumcia nie przeoczyłas mojego postu ? Odpisalam ci :)

9 lata 35 minut temu - 9 lata 34 minut temu #1021641 przez Pumcia
Tak Sandrusia przeoczyłąm - sorki na telefonie piszę wiec wszystkiego nie widzę :evil: Super to daj namiar, może akurat od niego wynajmniemy :) Powiem Ci, że cenę masz dobrą :)

Odpalę laptopa bo wkurza mnie ucinanie postów !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka