- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u nas samoloty są numerem jeden zaraz po samochodach niedaleko nas jest prywatne lotnisko i w ładne dni co chwila latają samoloty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
aggi to super Wam się trafiło my mamy z dumel arke Noego ze zwierzątkami szał był dobry rok co jakiś czas wyciągamy ja i się bawi heh
niagara U nas ciuchcia elektryczna z lidla i tez się ładnie bawi .. Chcieliśmy z duplo, ale potem stW. Ze kupimy mu za rok, będzie juz większy i to budowanie z klocków juz będzie dla niego mega frajda, bo teraz ładnie buduje, ale często jeszcze się denerwuje...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Jejku nat Super wieści!!! A mała jaka prześliczna!!!
Sandruska! BYłaś dzielna!!
Milunia - najpiękniejszy ciężar
No powiem Wam że ceny lekarzy są kosmiczne... ja już się zastanawiam skąd wezme 400zł na prenatalne... a przed tym, na początku stycznia wizyta u prywatnego + 150 zł
Powiem Wam, ze po tym wolnym miałam dziś biedę wstać do pracy :PP masakra totalna heheh. Jutro mają wpaść do nas znajomi mojego męża z pracy... Tak wypadło to trochę niespodziewanie i jutro muszę spiąć 4 litery i na szybko się przygotować...
Poza tym robi się zimnooooooooooooooo
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Kochany ten mój facet , bo oczywiście ja w stresie bym zapomniała.
U nas też zimno -1 już.
Synek przeziębiony. Strasznie kaszle . Mamy 2 dni żeby się wyleczyć na nowy rok .
Kreacja moja gotowa. Miałam do wyboru dwie. Ale stwierdziłam że ta czarna ubiore. A tamta będzie na ślub mojej mamy w maju.
Dziś zrobiłam sobie samotny spacer , a chłopaków zostawiłam w domu. Odbkupilam się na sylwestra .
nat super wieści. Oby tak dalej. Modlimy się. Śliczna dziewczynka.
magmus 5 minut przed pobraniem krwi - najgorsze stresu. Więcej się na denerwowalam niż to warte było. Ale teraz czuję się już odważna . W sumie 7 miesięcy jeszcze mam przed sobą
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
sandruska wyglądasz na zmęczona na zdjęciach, dobrze się już czujesz?
magmus współczuję Ci wstawania do pracy. Dziś Wład jest ze mną w domu, mąż ma wolne, jedzie oglądać nowe auto, pobudke mieliśmy o 6, łeb mi pęka i najchętniej zostałaby w łóżku ;( a gdzie tu jeszcze ogarniać sir do pracy heh... Chociaż w styczniu mam na kilka dni iść do pracy, jakoś sobie tego nie wyobrażam :/ zobaczymy jak to będzie.zwolnienie mam do 4 stycznia, 12 mam wizyte u gin, hmmm przemowie wizytę na wcześniej chyba
Łeb mi pęka!!!! Aaaa oszaleje zaraz.. Wczoraj znowu :/ kosmos normalnie, fatalnie się czuje, ciągle jest mi niedobrze :/ mało w ciągu dnia jem, musze to nadrabiać bo na porodowce wyląduje z wagą 60 kg zarzuca mi, że się glodzilam heh
- Julka1987
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 10
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Mnie właśnie też wczoraj głowa bolała i przez pierwsze pół dnia myślałam, że skonam... później mi się trochę poprawiło.
Co do apetytu to wydaje mi się, że jest trochę lepiej. Chętniej już jem ale mam swoje smaki :PP zauważyłam że mięsko - filet i mielone mi np. nie podchodzą.... ale np. kanapeczka z jakąś dobrą szyneczką i musztardą już jak najbardziej hehehe....
Brrr u nas dziś -8 a odczuwalna temperatura - 13..... Zimnica się robi.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Miri moja już jechała kiedyś pociągiem, podobało jej się, ale to było dawno więc już pewnie nie pamięta Za to na sobotę już mamy plan, że pojedziemy do Poznania pociągiem, pójdziemy na lody, pojeździmy tramwajami po mieście, zjemy obiad i wrócimy mam nadzieję, że Julka będzie zachwycona
Aggi oooooo przeprowadzam się do Ciebie! Ja uwielbiam samoloty! Marzyłam zawsze, żeby mieszkać w pobliżu lotniska, ale mój M. nie cierpi Poznania zazdroszczę zaproś mnie kiedyś na wakacje hahahaha
Łooo matko, Wy naprawdę tyle płacicie za wizyty? A ja myślałam, że to mój gin zdziera Za każdą wizytę co 3 tygodnie 150zł, ale na wszystkie badania dostawałam skierowania i robiłam w szpitalu na polnej za free
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus moją ciążę w 100% prowadził mój gin i wszystkie badania on robił, za każdym razem płaciłam 100zł. Zastanawiam się dlaczego niektórzy na inne badania wysyłają gdzie indziej. 400zł to dla mnie by chyba był cios w plecy
sandra 120euro a u mnie 250zł. Ale u Was zarobki inne i nie ma sensu przeliczać u nas też choróbsko - ja i Maks chorzy. blee.
nat noooo smyk jest drogi strasznie, nieraz oglądamy coś w smyku a zamawiamy na allegro
niagara a zapraszam u nas to takie prywatne lotnisko jest 'na zadupiu' w ładne dni godzinami latają mi nad domem samoloty, helikoptery
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143