BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 dni temu #1021223 przez aggi
niagara nie dziękuję ;)

A u nas samoloty są numerem jeden zaraz po samochodach :-) niedaleko nas jest prywatne lotnisko i w ładne dni co chwila latają samoloty :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 dni temu #1021224 przez aggi

9 lata 2 dni temu #1021226 przez natB
Julka wkleilam wcześniej linka do,, staraczek,, oczywiście, żeby nie było, że ktoś Cb wygania, tam dziewczyny więcej i bardziej się orientują w tych problemach..

aggi to super Wam się trafiło ;) my mamy z dumel arke Noego ze zwierzątkami szał był dobry rok :D co jakiś czas wyciągamy ja i się bawi heh

niagara U nas ciuchcia elektryczna z lidla i tez się ładnie bawi ;).. Chcieliśmy z duplo, ale potem stW. Ze kupimy mu za rok, będzie juz większy i to budowanie z klocków juz będzie dla niego mega frajda, bo teraz ładnie buduje, ale często jeszcze się denerwuje... :P

9 lata 2 dni temu #1021238 przez aggi
nat ja właśnie chciałam dumel ale na żywo nigdzie nie mogłam pooglądać i padło na te z pepco ale jesteśmy zadowoleni, a maks też się ładnie tym bawi :-) arke widziałam w smyku ale cenaaaa :p

9 lata 2 dni temu #1021248 przez magmus88
łał :) na dzień dobry 3 strony do nadrabiania....

Jejku nat :) Super wieści!!! A mała jaka prześliczna!!!

Sandruska! BYłaś dzielna!!

Milunia - najpiękniejszy ciężar :)

No powiem Wam że ceny lekarzy są kosmiczne... ja już się zastanawiam skąd wezme 400zł na prenatalne... a przed tym, na początku stycznia wizyta u prywatnego + 150 zł

Powiem Wam, ze po tym wolnym miałam dziś biedę wstać do pracy :PP masakra totalna heheh. Jutro mają wpaść do nas znajomi mojego męża z pracy... Tak wypadło to trochę niespodziewanie i jutro muszę spiąć 4 litery i na szybko się przygotować...

Poza tym robi się zimnooooooooooooooo :unsure:

9 lata 2 dni temu - 9 lata 2 dni temu #1021251 przez Sandruska1995
Poszliśmy dziś na to pobranie , zapomniałam wam powiedzieć. I wszystko już załatwione, babka kończyła wypisywać moja kartę ciąży w rejestracji, aż nagle podszedł mój M , ona oczy jak by pierwszy raz jakiś mężczyzna się tam interesował ciąża. Podszedł i pytał o badanie 4D . Bo w Polsce kosztuje 150zl.tam gdzie z małym robiłam. A tu 120 euro. Ale nie będę przeliczac , zrobię tu. Podróż drożej wyjdzie więc nie opłacalne. :)
Kochany ten mój facet , bo oczywiście ja w stresie bym zapomniała.

U nas też zimno -1 już. :S

Synek przeziębiony. Strasznie kaszle . Mamy 2 dni żeby się wyleczyć na nowy rok .

Kreacja moja gotowa. Miałam do wyboru dwie. Ale stwierdziłam że ta czarna ubiore. A tamta będzie na ślub mojej mamy w maju. :)

Dziś zrobiłam sobie samotny spacer , a chłopaków zostawiłam w domu. Odbkupilam się na sylwestra . :D

nat super wieści. Oby tak dalej. Modlimy się. Śliczna dziewczynka. :kiss:

magmus 5 minut przed pobraniem krwi - najgorsze stresu. Więcej się na denerwowalam niż to warte było. Ale teraz czuję się już odważna . W sumie 7 miesięcy jeszcze mam przed sobą :P
Załączniki:

9 lata 1 dzień temu #1021269 przez natB
aggi w smyku przebitki są okropne na zabawkach, zwłaszcza tych oryginalnych... A najważniejsze, że Maks zadowolony :)..

sandruska wyglądasz na zmęczona na zdjęciach, dobrze się już czujesz?

magmus współczuję Ci wstawania do pracy. Dziś Wład jest ze mną w domu, mąż ma wolne, jedzie oglądać nowe auto, pobudke mieliśmy o 6, łeb mi pęka i najchętniej zostałaby w łóżku ;( a gdzie tu jeszcze ogarniać sir do pracy heh... Chociaż w styczniu mam na kilka dni iść do pracy, jakoś sobie tego nie wyobrażam :/ zobaczymy jak to będzie.zwolnienie mam do 4 stycznia, 12 mam wizyte u gin, hmmm przemowie wizytę na wcześniej chyba :P

Łeb mi pęka!!!! Aaaa oszaleje zaraz.. Wczoraj znowu :sick: :/ kosmos normalnie, fatalnie się czuje, ciągle jest mi niedobrze :/ mało w ciągu dnia jem, musze to nadrabiać bo na porodowce wyląduje z wagą 60 kg :P zarzuca mi, że się glodzilam heh :P

9 lata 1 dzień temu #1021271 przez Julka1987
Dziękujęęęęę :)

9 lata 1 dzień temu #1021274 przez magmus88
Nat - to Ty chudzinko, tym bardziej musisz dbać o siebie :)
Mnie właśnie też wczoraj głowa bolała i przez pierwsze pół dnia myślałam, że skonam... później mi się trochę poprawiło.

Co do apetytu to wydaje mi się, że jest trochę lepiej. Chętniej już jem ale mam swoje smaki :PP zauważyłam że mięsko - filet i mielone mi np. nie podchodzą.... ale np. kanapeczka z jakąś dobrą szyneczką i musztardą już jak najbardziej hehehe....

Brrr u nas dziś -8 a odczuwalna temperatura - 13..... Zimnica się robi.

9 lata 1 dzień temu #1021277 przez Sandruska1995
nat dobrze dobrze. A zmęczona cały czas jestem. Mogę spać na siedząco. :)

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021285 przez niagara
Cześć Laski :)
Miri moja już jechała kiedyś pociągiem, podobało jej się, ale to było dawno więc już pewnie nie pamięta ;) Za to na sobotę już mamy plan, że pojedziemy do Poznania pociągiem, pójdziemy na lody, pojeździmy tramwajami po mieście, zjemy obiad i wrócimy :) mam nadzieję, że Julka będzie zachwycona :whistle: :laugh:

Aggi oooooo przeprowadzam się do Ciebie! :evil: Ja uwielbiam samoloty! :laugh: Marzyłam zawsze, żeby mieszkać w pobliżu lotniska, ale mój M. nie cierpi Poznania :pinch: ;) zazdroszczę ;) zaproś mnie kiedyś na wakacje hahahaha :evil: :P

Łooo matko, Wy naprawdę tyle płacicie za wizyty? A ja myślałam, że to mój gin zdziera :blink: Za każdą wizytę co 3 tygodnie 150zł, ale na wszystkie badania dostawałam skierowania i robiłam w szpitalu na polnej za free :side:

9 lata 1 dzień temu #1021293 przez aggi
Dzień dobry ;) Maks całą noc kaszlał, ale z płaczem przebudził się o 24 i o 5 także spoko. Tylko że ja nic zasnąć nie umiałam, gardło dało mi w kość :pinch: mróz przyszedł, czekamy teraz na śnieg :P

magmus moją ciążę w 100% prowadził mój gin i wszystkie badania on robił, za każdym razem płaciłam 100zł. Zastanawiam się dlaczego niektórzy na inne badania wysyłają gdzie indziej. 400zł to dla mnie by chyba był cios w plecy :ohmy:

sandra 120euro a u mnie 250zł. Ale u Was zarobki inne i nie ma sensu przeliczać :) u nas też choróbsko - ja i Maks chorzy. blee.

nat noooo smyk jest drogi strasznie, nieraz oglądamy coś w smyku a zamawiamy na allegro :P

niagara a zapraszam :D u nas to takie prywatne lotnisko jest 'na zadupiu' :) w ładne dni godzinami latają mi nad domem samoloty, helikoptery :)

9 lata 1 dzień temu - 9 lata 1 dzień temu #1021295 przez niagara
Aggi zazdroszcze ;) ja to napatrzeć bym się nie mogła :laugh: :P

9 lata 1 dzień temu #1021308 przez Sandruska1995
Dziewczyny pomoże któraś? Od rana leci mi żółty śluz o bardzo nie przyjemnym zapachu i kuje mnie lewa strona brzucha . Może któraś tak miała? Czy mam iść do lekarza czy to normalne?

9 lata 1 dzień temu #1021309 przez nati.olsztyn
Sandrus Jak nieprzyjemny zapach to migiem do lekarza. To może być jakaś infekcja.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka