BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 22 godzin temu #1021816 przez Miluniaa
Pumcia czy Ty po % ?? jakie kulki ??? ja nic takiego nie pisalam :laugh: :laugh: :laugh:
moofka chce np tableta spakować a teraz nie moge bo czesto uzywam, ładowarke itp takie rzeczy co na codzien w domu moge uzywac ;p ladowarka to jeszcze ujdzie najwyzej maz dowiezie ale tableta musze miec to moj kontakt ze swiatem ja chora jestem jak nie mam kontaktu z internetem :D:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 22 godzin temu #1021817 przez Miluniaa
up

9 lata 22 godzin temu #1021818 przez Pumcia
Kulki czy piłki :woohoo: zwał jak zwał :evil:

9 lata 22 godzin temu #1021820 przez Sandruska1995
Ale ja jestem mądra. Lekarz przepisał mi ten antybiotyk byłam pewna ze to czopki . Teraz otwieram paczkę a tam tabletki :blink: ale już się doczytałam że to dopochwowe a ja nawet nie zapytałam go :laugh:

9 lata 22 godzin temu - 9 lata 22 godzin temu #1021821 przez ziaa
Nie mów Pumcia, ze Ty "pijana" i o Miluni baloniku piszesz??? :D :woohoo: :laugh:

9 lata 22 godzin temu #1021822 przez moofka
eee Milunia to spoko loko zdążysz dopakować tylko sobie zapisz gdzieś co żebyś w nerwach nie zapomniała :whistle:

9 lata 22 godzin temu #1021823 przez Pumcia
AAAAAAaa no tak nie kulki nie piłki tylko o balonik mi chodziło tak ? juz sama nie wiem :whistle: :woohoo:

9 lata 22 godzin temu #1021825 przez ziaa
uuuhuhuhuhu grubo koleżanko! :D Lepiej pokaż brzuszek i idź spać! :woohoo: :evil:

9 lata 21 godzin temu #1021827 przez Pumcia
he he he nie w tej kolejności :evil: najpierw się wyśpię a pozniej pokażę brzuszek :woohoo: a co u Ciebie DiabełQ ? spokojniej w pracy ?

9 lata 21 godzin temu #1021828 przez Miluniaa
Pumcia myslami była chyba przy swoich kulkach gejszy :laugh: :laugh: zboczuch jeden !
Sandruska nastepna łykała by tabletki dowcipne :laugh:
Weźcie Wy kobiety idzcie spac bo cos za dużo Wam dzisiaj "%%%" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 21 godzin temu #1021829 przez Pumcia
He he Milunia a żebyś wiedziała, że miałam napisany post z pytaniem po co Ci kulki gejszy w tak zaawansowanej ciąży ale go wymazałam :evil: he he no co ? mogłam nie wiedzieć :laugh: :P dobra idę spać bo sama się nie rozumiem :whistle: :evil:

9 lata 20 godzin temu #1021835 przez weronia89
aggi. A wiec u mnie na usg w 12tc wyszlo ze z dzieckiem wszystko ok, miałam rozszerzone badana na Downa i wszystko ok, ale znaleźli mała kieszeń z płynem z prawej strony macicy a ze mieszkam w UK to oni to olali :( za 2 tyg lecę do polski bo mnie boli czasami ta prawa strona. Miałam spotkanie z położna w szpitalu która przewiduje ze znowu będę miała cc ze względu na moja budowę macicy dziecko znowu będzie nieprawidłowo ułożone ale to są przypuszczenia które mnie zasmuciły :( poza tym czuje ruchy mniej więcej od 15 tc i bobo daje czadu :) wciąż nie wiem kto sobie tam mieszka :)

9 lata 13 godzin temu #1021842 przez natB
Wróciła ziaa i pumcia i szał normalnie na forum! W końcu!

aggi wzywam Cb do porządku! Odezwij się..

moffka q czy Ty czasem nie obiecalas fot Twojej dwuletniej Panny Zosi? Albo coś juz przegapilam heh :)

U nas kryzys Żłobkowy trwa, jam mówiłam Wład miał być ze mną juz od stycznia w domu, a sytuacja ze zdrowiem Helenki zmusiła nas do ponownego zapisania go i znowu chodzić ;( serce mi sir kraja, jestem rozdarta euh szkoda gadać.. Milion kłopotów na głowie, a się czuje w tym wszystkim okropnie zagubiona! no nic kto jak kto, ale ja musze dać radę! Nooo to se ponarzekalam od rana.. A te wszystkie, które są tak spragnione dzieci to ostrzegam, potrafią budzić się o 4:40 rano! I nie chu chu myślą o dalszym spania haha :D czyt.mój Wład :D :evil:

weronia 3maj się dzielnie.. Na pewno będzie wszystko dobrze :)

9 lata 12 godzin temu #1021846 przez Pumcia
Weronika masz rację ze lecisz do PL nasłuchałam się od siostry o lekarzach z Anglii aż mi ręce opadły . . . Ale nie martw się, w sumie na razie to Twoje domysły i strach o maleństwo a nóż to nic poważnego

9 lata 12 godzin temu #1021847 przez Pumcia
Wybaczcie ze tak pisze ale z telefonu nawijam bo siedzę właśnie po wypiciu glukozy i muszę postarać się nie myśleć o tym jak bardzo chce mi się . . . Pawiować :whistle:

Nat -Ale Wlad chcetnie chodził o ile dobrze pamiętam więc znów się przyzwyczai :S narzekaj narzekaj - każda z nas chętnie wysłucha :kiss: od czego my tu jesteśmy ? Na dobre i na złe :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka