- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Eh, czy mogłoby mi się już udać??
Ja tez Cię wołałam i doczytałam do końca! I zdrówka życzę ogrom!
Szatanica ja mam dziś na objadek szare kluski!! Mniam! W Twojej odległej krainie się je jada?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Yyyy Szare powiadasz ? Yyyyy że starych ziemniaków ? Buahahahahaha
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szare kluski są z surowych ziemniaczków! To znaczy póżniej się je gotuje, ale najpierw trze, zostawia na sitku do odsączenia z wody (wtedy robią się szare), łączy z jajeczkiem i mąka i gotuje Idealne są z kwaśną kapustką i skwarkami
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ziaa no nic to zaciskam kciuki by w końcu się udało! A na pęknięcie pęcherzyka nic nie masz podawane??
Szare kluski mmmm pumcia nie znasz się u nas na śląsku to rarytas i np na wesela je robią i inne uroczystości
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ja za szarymi akurat nie przepadam, za bardzo są dla mnie chropowate. Ale kluski śląskie z sosem to w ciąży mogłabym jeść non stop
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kopytka też są spoko, że skwarkami i cebulką zjadłam no i oczywiście kapustka mniamiiii
Ziajek ostro to zagmatwane ale . . . Cierpliwosci- niedługo Twoja kolej na zajście Aggi idź spać i niech Ci się znów tesciory przyśnią Brown - a jak u Ciebie leci ?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
Nie wiem czy w tym miesiącu sobie nie odpuszczę bo mam kurs z ważnym egzaminem na koniec stycznia. Juz kupiłam dziś tabletki na uspokojenie ziołowe. Wiec nie chce się na ten cykl nastawiać i śledzić owulacji. A jak się samo jakimś cudem uds to dobrze.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Milunia Jak można tak straszyć ciężarną! Fajnie że się nie potwierdziło! Miłe zaskoczenie:)
Ależ mi smaka narobilyscie A ja uwielbiam ziemniaczane kluchy w każdej postaci !!! wrrr Chociaż o tych szarych to nie słyszałam.
Aggi Zdroweczka!
Mój ostatni cykl okazał się być cyklem 28-dniowym( co mnie bardzo zaskoczyło po poprzednim 49-dniowym). Owu była w 20 lub21dc.
Obecnie mam 12 dc. Cora je nocami coraz mniej więc jest szansa że te moje cykle się wyreguluja
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Mmmmhhhmmm uwielbiam szare kluchy, obowiązkowo z kiszoną kapustką i boczusiem
Milunia super, że się wyjaśniło
A ja jeśli miałam jakiekolwiek nadzieje na udany cykl, to już je straciłam. Teraz już czekam na @, wiem że znów przyjdzie Dlaczego to niby takie proste, a takie trudne...? ehhh
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Sandra - wizytę mam już w czwartek
Aggi.... dopiero co przyszła po wolnym a już rządzi :PP ehhehe już się poprawiam i aktualizuje
Milunia - no widzisz! TO ładnie że nie gbs
Szare kluchy - mmmm. Lubię strasznie ale szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie robiłam za to śląskie robię :PP
Ja dziś byłam na teście podwójnym. Idę do rejestracji, mówię, ze ja na pobranie krwi kobieta patrzy na mnie jak na głupa bo byłam po 16.30... dopiero po chwili konsternacji - A Pani w ciąży?? Ja mówię że tak - to dopiero mnie pokierowała.... Znowu kobieta w gabinecie zabiegowym przegoniła mnie po całej przychodni, bo musiałam jej dostarczyć takie a'la skierowanie od poradni ginekologicznej - która była w drugim budynku w tej poradni, kobieta już mi założyła kartotekę na za tydzień... wystawiła te a'la skierowanie no i mnie skasowała... wróciłam znowu do zabiegowego, cała zdyszana hehehe. Krew pobieraną miałam z dłoni łeee.
Po wizycie w przychodni razem z mężem wybraliśmy się na spacer po Katowicach.... już nie pamiętam kiedy tam byłam, zeby sobie tak pochodzić. Pięknie wszytsko oświetlone, scenę po sylwestrze jeszcze rozbierają, zjadłam przepysznego, gorącego pączusia :PP żyć nie umierać ehhee. Przemroziło nas trochę ale za to fajnie się będzie spało
Pozdrawiam Was babeczki
Zdrówka życzę wszystkim chorowitom!!
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa