- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Wiecie, że jak jest wolny dzień to staram się nie siedzieć przy kompie, więc proszę tu na mnie nie krzyczeć! Czytam Was na telefonie, ale jak większość z telefonu nie lubię pisać
Milunia to już leż i odpoczywaj, nie chodz kaczuszko
Pumcia nowy obywatel jeszcze się nie wykluł? No masz Ci los! Niech już szybko idzie!
Ja nawet nie wiem jakie u nas sa szpitale, czy dobre czy złe ;p ALe jest ich pare to chyba jakiś będzie miał dobre opinie jak będzie mi potrzebny ;p
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Także ten, miłego dnia!
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ja to jak ten królik doświadczalny chyba wszystko bede miała co ułatwia, a pozniej sie okaze ze cc i wszystkie moje wysilki na marne
Natka co powiedział lekarz o żelu i baloniku ??
Ziajka i bardzo dobrze, że sie czymś zajmiesz, bo najgorsze to te czekanie z miesiąca na miesiąc, a tak czas szybciej leci, a każdy nowy cykl to szansa ... Ziajka, a robiłaś sobie badania na hormony ? Bo pierwsze co lekarz mnie na to wysłał czy hormony nie utrudniaja zajscia...
Ps. ]Pumcia złośliwcze poczekajmy jeszcze pare tygodni i sama będziesz kaczką !!
Co do Chudzinki pewnie zajeta swoim Chudzinkiem nie ma czasu
natB jak sie czujesz ? Mialas jakies badania? Co u Helenki słychać ? Kopie troche ?
magmus jak samopoczucie ??
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A może wiecie dziewczynki czy biorąc teraz dupka mogę iść na prolaktynę? Czy wynik będzie niewiarygodny?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandruska ja sie tez naczytalam i nawet jak glupek robilam test u mnie so kompletnie nie sprawdzilo
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miri nie nastawiać się to powinno się zawsze. ale tak się niestety nie da, zawsze gdzieś coś nam się kołuje w myślach
milunia elegansio że nie masz gbs ja też się nie zgodzę z Twoją opinią o państwowych szpitalach. Każda sytuacja jest inna. Ja jechałam 30km do szpitala, państwowego, ale czułam się tam jak na wakacjach. Poza huśtawkami nastrojów i może dwoma babkami które tam pracowały nie narzekałam na nic. I napewno jechałabym tam drugi raz okej doczytałam że to o wasze chodzi U mnie w mieście też jest taki że masakra. Dlatego wolałam jechać 30km dalej
kartacze u nas też są, to to samo co pyzy tylko bardziej podłużne dokładnie jak pumcia napisała u nas to jednak kluski śląskie , rolada i modro kapusta najlepsze jedzenie ever
nati super że cykl się skrócił, powoli wszystko wraca do normy zapewne
niagara spoko nie jesteś sama na placu boju, ja tak bardzo chciałam różnicę do dwóch lat a tu psikus.
magmus no ktoś musi zarządzać heheheheh marzyłam by jechać do Katowic pooglądać ozdoby świąteczne i wszystkie oświetlenia, ale choroba Maksa to zdyskwalifikowała... mam niedosyt, bo bratowa mówiła mi że tam pięęęęknie
sandra ja mam LOVI Prolactis elektryczny ale jak ci prądu braknie to mozesz baterie włozyc a jak baterie się wyczerpią to zmieniasz go na ręczny Polecam z czystym sumieniem mimo ceny.
martyna ale ta pogoda jest taka jaka jest, też mi się spać chce że hoho
ziaa ja mam to samo jak wolny dzień gdy jesteśmy w trójkę to raczej nie siedzę na necie
nat dotarła mi paczka z zary Spodnie 98 będą na Maksa okej już niedługo, nawet teraz miałby dobre ale poczekam jednak aż podrośnie bo mam za dużo spodni do niego haha a te dla dziewczynki 3-6mscy dziwna rozmiarówka. Albo mi się wydaje to takie maleńkie Nie wiem. Spodnie to mikroskopijne, mam nadzieję że chociaż raz znajoma córeczce założy jakościowo ubranka super jestem zadowolona, ale rozmiary.. dziwne albo nie pamiętam jak wygląda 3msczne dziecko dobrze że mała urodzi się niedługo to może wcześniej wykorzystają te ubranka
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Cała się trzęsie. Właśnie się dowiedziałam że nasz dobry kolega z Polski miał wypadek. W moim wieku. Jechał jako pasazer. Tylko on jest w bardzo ciężkim stanie . Ma połamane zebra , popękane pluce. Już go operuja. Nie może się ruszać.
Miał szczęście że NIE miał zapietych pasów bo by go zgniotlo. A tam wyrzucilo go do tylu. Fakt może zostać na wózku teraz ale zyje.