BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1022152 przez Miluniaa
:laugh: :laugh: :laugh: pewnie to ja :D:D Jeszcze jak machała rekami jakby chciała za wiatr łapać żeby sie odpychać to już bankowo ja :laugh: :laugh: wstyd mi juz wychodzic w kolejce nawet ostatnio mnie ludzie przepuszczaja wiec chyba już nie powinnam z domu wychodzic do ludzi :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022154 przez Miluniaa
up

8 lata 11 miesiąc temu #1022198 przez magmus88
Pumcia kurcze.... najwidoczniej fałszywy alarm :)
Najgorsze te czekanie!

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022217 przez ziaa
Cześć Dziewczynki! :D
Wiecie, że jak jest wolny dzień to staram się nie siedzieć przy kompie, więc proszę tu na mnie nie krzyczeć! ;) Czytam Was na telefonie, ale jak większość z telefonu nie lubię pisać :)
Milunia to już leż i odpoczywaj, nie chodz kaczuszko :D
Pumcia nowy obywatel jeszcze się nie wykluł? No masz Ci los! Niech już szybko idzie! :)
Ja nawet nie wiem jakie u nas sa szpitale, czy dobre czy złe ;p ALe jest ich pare to chyba jakiś będzie miał dobre opinie jak będzie mi potrzebny ;p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Także ten, miłego dnia! :)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022227 przez Miluniaa
Uprzejmie donosze, że w internetowej aptece gemini jest promocja na ten żel Natalis ;) Jeden już jest miluni :whistle:
Dziewczyny ja to jak ten królik doświadczalny chyba wszystko bede miała co ułatwia, a pozniej sie okaze ze cc i wszystkie moje wysilki na marne :lol:
Natka co powiedział lekarz o żelu i baloniku ??

Ziajka i bardzo dobrze, że sie czymś zajmiesz, bo najgorsze to te czekanie z miesiąca na miesiąc, a tak czas szybciej leci, a każdy nowy cykl to szansa ... Ziajka, a robiłaś sobie badania na hormony ? Bo pierwsze co lekarz mnie na to wysłał czy hormony nie utrudniaja zajscia...

Ps. ]Pumcia złośliwcze poczekajmy jeszcze pare tygodni i sama będziesz kaczką !! :evil: :evil: :evil:

Co do Chudzinki pewnie zajeta swoim Chudzinkiem nie ma czasu :laugh:
natB jak sie czujesz ? Mialas jakies badania? Co u Helenki słychać ? Kopie troche ? :kiss:
magmus jak samopoczucie ??

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022231 przez ziaa
Milunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A może wiecie dziewczynki czy biorąc teraz dupka mogę iść na prolaktynę? Czy wynik będzie niewiarygodny?

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022232 przez Sandruska1995
Dziewczyny koleżanka ma 4 dzieci . Przysłała mi jak sprawdzić płeć. Jej się sprawdziło za każdym razem. Spróbowałam a co tam. Wsypuje się 2 łyżeczki proszki do pieczenia lub sody do szklanki i trochę sika . Jak się pieni to chłopak jak zrobi się metne to dziewczynka. :laugh: mi się pienilo. Ale nie biorę tego do siebie . :P

8 lata 11 miesiąc temu #1022233 przez Miluniaa
Ziajka jako dobra ciocia moge poradzić abyś zrobiła sobie progesteron,lh,fhs i prolaktyne ja jeszcze mialam testosteron to nie jest refundowane to czy ze skierowaniem czy nie zaplacisz ja to zrobilam to troche tez mi sprawe rozjasnilo wiedzialam czego jest za duzo ;)

Sandruska ja sie tez naczytalam i nawet jak glupek robilam test u mnie so kompletnie nie sprawdzilo :evil:

8 lata 11 miesiąc temu #1022235 przez natkka
Milunia gin jutro dopiero, ale jak się tylko czegoś dowiem to od razu (pewnie w sobotę rano) napiszę :)
Podziękowania: Miluniaa

8 lata 11 miesiąc temu #1022254 przez aggi
Witam się z kawką waniliową w ręku ! mmm :silly: biorę się za nadrabianie póki mój pierworodny śpi. :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022258 przez aggi
pumcia oj ostatniej nocy to mi się włamanie śniło, aż się przebudziłam.. ktoś chciał nam ukraść fotelik samochodowy od Maksa :P olaboga. Gratulajce dla siostry, napewno już po wszystkim :) Sandra ma rację ta cała akcja z molestowaniem i napadaniem kobiet była w Koloni. Przynajmniej tak słyszałam. U nas w szpitalu 7dni po terminie każą się zgłosić na wywoływanie porodu. Jeśli to czop jej odchodzi a nie wody to faktycznie może jeszcze poleżeć. Bo ciąża musi być rozwiązana maxx w 24h tylko jak wody odejdą. Ja tak miałam wody mi odchodzić zaczęły i do szpitala pojechałam, po 24h urodził się Maks. jakby dłużej zeszło to cc...

miri nie nastawiać się to powinno się zawsze. :) ale tak się niestety nie da, zawsze gdzieś coś nam się kołuje w myślach

milunia elegansio że nie masz gbs :) ja też się nie zgodzę z Twoją opinią o państwowych szpitalach. Każda sytuacja jest inna. Ja jechałam 30km do szpitala, państwowego, ale czułam się tam jak na wakacjach. Poza huśtawkami nastrojów i może dwoma babkami które tam pracowały nie narzekałam na nic. I napewno jechałabym tam drugi raz ;) okej doczytałam że to o wasze chodzi :) U mnie w mieście też jest taki że masakra. Dlatego wolałam jechać 30km dalej ;)

kartacze u nas też są, to to samo co pyzy tylko bardziej podłużne dokładnie jak pumcia napisała :) u nas to jednak kluski śląskie , rolada i modro kapusta najlepsze jedzenie ever :)

nati super że cykl się skrócił, powoli wszystko wraca do normy zapewne :)

niagara spoko nie jesteś sama na placu boju, ja tak bardzo chciałam różnicę do dwóch lat a tu psikus.

magmus no ktoś musi zarządzać heheheheh :P marzyłam by jechać do Katowic pooglądać ozdoby świąteczne i wszystkie oświetlenia, ale choroba Maksa to zdyskwalifikowała... mam niedosyt, bo bratowa mówiła mi że tam pięęęęknie

sandra ja mam LOVI Prolactis elektryczny ale jak ci prądu braknie to mozesz baterie włozyc a jak baterie się wyczerpią to zmieniasz go na ręczny :) Polecam z czystym sumieniem mimo ceny.

martyna ale ta pogoda jest taka jaka jest, też mi się spać chce że hoho

ziaa ja mam to samo jak wolny dzień gdy jesteśmy w trójkę to raczej nie siedzę na necie :)

nat dotarła mi paczka z zary :P Spodnie 98 będą na Maksa okej już niedługo, nawet teraz miałby dobre ale poczekam jednak aż podrośnie :P bo mam za dużo spodni do niego haha :D a te dla dziewczynki 3-6mscy dziwna rozmiarówka. Albo mi się wydaje to takie maleńkie :) Nie wiem. Spodnie to mikroskopijne, mam nadzieję że chociaż raz znajoma córeczce założy :) jakościowo ubranka super jestem zadowolona, ale rozmiary.. dziwne :) albo nie pamiętam jak wygląda 3msczne dziecko ;) dobrze że mała urodzi się niedługo to może wcześniej wykorzystają te ubranka :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022259 przez aggi
oj oj ale poemat B) miłego czytania huhu :P z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Maks już lepiej, nie kaszle, coś tak charczy jeszcze, ale kaszlu nie ma. Jutro kontrola u lekarki

8 lata 11 miesiąc temu #1022285 przez Miluniaa
aggi tak jak pare postow wyzej napisałam mówiłam o 2 szpitalach konkretnych a nie o szpitalach w calej polsce ...

8 lata 11 miesiąc temu #1022300 przez aggi
milunia nadrabiając doczytalam że piszesz o waszych szpitalach i dopisalam że w sumie u mnie bliżej jest też beznadziejny szpital :p dlatego wolalam jechać te 30km. :-)

8 lata 11 miesiąc temu #1022312 przez Sandruska1995
aggi doczytałam! :woohoo: dziękuję za informację.

Cała się trzęsie. Właśnie się dowiedziałam że nasz dobry kolega z Polski miał wypadek. W moim wieku. Jechał jako pasazer. Tylko on jest w bardzo ciężkim stanie . Ma połamane zebra , popękane pluce. Już go operuja. Nie może się ruszać. :(
Miał szczęście że NIE miał zapietych pasów bo by go zgniotlo. A tam wyrzucilo go do tylu. Fakt może zostać na wózku teraz ale zyje. :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka