- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Agi moja szafa całkiem całkiem wygląda, bo ja od czasu ujawnienia się bebolka noszę jakieś 10% zawartości, a reszta leży w porządku
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no ale ideeee bo mi to spac nie da :/
pakujcie sie laski i odpoczywajcie
ktora teraz testuje ciazowy? sa jakies na placu boju jeszcze?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
lili ale dekalog, a nawet trekalog czy jakoś tak można by to nazwać ale ładnie wszystko podsumowałaś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tego testa drugiego robiłaś? czy już tylko betę? A beta ładna super gratulacje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale pytanie czy Ci to będzie potrzebne... Robiłaś ciążowy? albo owulacyjne ? co Ci wychodzi?
Test drugi robiłam i też kreska ale blade są no ale są
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lil, pocaluj sie
chcialam pisac, ze tez chce clo ale Goś była pierwsza, a ja powiedzialam kiedys, ze jej ustepuje miejsca w kazdej kolejce. Goś jak wychodujesz wiecej jajek, dasz mi jedno?
jestem na Was zła, że zachodzicie wszystkie, oooo
haha ale jaja dosłownie i w przenośni;) No Gosia była pierwsza bejbe ale napisz mi adres na priv to też Ci coś wyślę
Nie bądź zła Ty też zajdziesz- zobaczysz. Wiem jak to jest bo ja już depresja prawie od stycznia się nie udawało ale tak naprawdę zdrowa para stara się jakieś pół roku i jest to normalne więc się nie pruj
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dawno mnie nie było, tzn. byłam i czytałam, ale jakoś tak ciężko było z odpisywaniem
Cieszę się razem z Wami, że wychodzą Wam pozytywne teściki (owu i ciążowe). Ja też czekam, żeby i mi się udało. Powiem Wam, że robię testy owulacyjne i tylko raz w 10 dc miałam dwie ładne kreski. W pozostałe dni mam jaśniejsze a dziś już 14 dc. Nie wiem jak to interpretować, czy owu już była czy co. Bo teoretycznie myślałam, że dopiero będzie. Najwyżej jeszcze poczekam i po testuję.
Agnilla bardzo mi się podobało Twoje stwierdzenie, żeby nie przepraszać a wybaczyć super!! Zapamiętam sobie i ja, a co!
Kobitki szykujące się na wojaże - uważajcie na siebie i miłej podróży!
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iss, ale na chorwacje musialabym wydac jeszcze raz tyle. a tu i mam morze i spa i wyzywienie jakby to wszystko podliczyc. musze Pana dzis na to nakrecic bo i termin pasuje 13-20 lipca. bo potem od ok 20 do 25 spodziewam sie @ wiec wtedy moge do tesciow jechac
ja nie bede pila? bede, wode, co sluz mi sie polepszy
U bicz do teściów z @ chcesz jechać? żeby się na nich chyba wyżywać haha
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lil baaardzo cenne wskazówki, napewno się przydadzą Tak bardzo Ci gratuluję :*
dziewczyny u mnie 18dc, testowałam i znów cień cienia. Chyba nie będzie już owu w tym cyklu, mam takie wrażenie.. Ale postanowiłam że jakby co to stestuję jeszcze kolejny cykl i z wypełnionymi karteczkami z dwóch cykli wybiorę się do gina. Będzie miał ogląd co i jak
Dzięki. A co do owu to testuj do @ bo mi np się przesunął mocno cykl i miałam gdzieś owu 22 dnia dopiero i wtedy zaszłam
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lil gratuluję bety:)
Byłam dziś na małych zakupach i zaopatrzyłam się w nową bieliznę. Mój obecny rozmiar góry 75 D masakra jakaś. Moof nie jesteś sama
dzięki a co do biustu to ja mam taki na co dzień ciekawe jak mi urośnie w ciąży haha
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Lilijka dzięki za radę, mam właśnie zamiar aż do @ testować, caluteńki cykl dzień po dniu. To moje pierwsze testowanie więc zobaczymy co z tego będzie. A jeśli nic to przetestuję jeszcze kolejny cykl, a potem wio do gina. No chyba że nie będzie takiej potrzeby
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
lil zadnego adresu Ci nie wysle, bo mi wyslesz a) duza czekolade z orzechami i toffee b) zapas testow owu a im wiecej ich mam tym dluzej nie zachodze moof mi z 30 wyslala to do grudnia nie zajde
porto stestuj caly cykl, w miedzyczsie wybaczaj mezowi jego winy w nocy nie myj sie po i spij z zawartoscia. Swieca tez by sie przydala. Rano wstan, ale prawa noga, odmow 3 zdrowaski i zajdziesz od razu ja sie nie modle i dlatego mi nie wychodzi
Lil, jak jade do tesciow to tylko z @ co bede na rowni bicz jak tesciowa
ale teraz bedziecie mialy cycuchy, haaaaa. A ja taka mloda nienaruszona sarenka Wasze beda ogromneee maka sobie pudrujcie pod nimi, zeby odparzen nie bylo
gos choduj jajka i wysylaj
myc sie i spac, gute nacht
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
coś mi się przewinęło przez oczy, że któraś z Was jest z Lublina?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Młoda chyba foszka na nas strzeliła i testy owu..
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Wczoraj nie dawał mi tescior spokoju i zrobilam po 2 godzinach jeszcze raz - wyszła mega malina na testowej i juz troche mocniejsza na kontrolnej niz na tesice nr 1 ale i tak słabsza niz testowa
Szkoda ze mój tel robi takie ch... zdjęcia bo by was poraziła ta malina
No i pogodziłam sie z mężem
Ale zadam wam głupie pytanie
Wychodzi ze dzisiaj powinnam miec owu - nigdy nie mialam zadnych wskazówek od organizmu ze owu jest lub idzie lub była a dzisiaj mnie poli w pachwinie - no kurka lekarzem nie jestem ale wiem ze raczej tam jajnik mi nieopadł Mozecie cos powiedziec na ten temat ? Moge to wiazac z owu czy raczej nie?
Tera ide czytac co tam naskrobałyście od wczoraj