BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #695603 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #695616 przez Agnilla
Do mojego Czaruli chyba to drugie pasuje. Na blogu zrobimy burze mozgow spoko loko ;)

11 lata 5 miesiąc temu #695643 przez Kaś_O
Chyba tez tak mysle.. Ale moze jakies inne imie.. Sama nie wiem, czekam na wasze szalone pomysły :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #695645 przez Asia K
Na bloogu dzieja sie jakies straszne rzeczy :blink: Nieprzyjmuje juz postów - chyba jest przeciazony :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #695648 przez Asia K
Ja nie mam szalonego pomysłu tylko prosty - jak ja bede miala drugiego synka bedzie mial na imie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #695679 przez Dagnes
Maksymilian fajnie, u nas też się taki pomysł przewinął. Bardzo podoba mi się samo zdrobnienie Maks. Ja mojemu mężowi dużo imion dla chłopców proponowałam ale coś na wszystkie kręci nosem. Dla dziewczynki tylko jest pewien i chce Wiktorię.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #695686 przez Agnilla
Ja tez kiedys chcialam maksa, ale nie wiem jak bym syna nazwala. Podoba mnie sie Tymon. A corka to Pola, od lat to wiem I dam sobie flaki wypruc ;) najgorsze, ze polaa coraz bardziej modna sie robi. Ale maz wie, ze ja od zawsze na Pole choruje ;) bo lubie oryginalne imiona, kiedys mialam faze na Flawie :D

11 lata 5 miesiąc temu #695691 przez moofka
ja już po wizycie, wyniki ok, waga/ciśnienie/szyjka/pH ok. zestresowałam się bo doktor długo szukał tętna płodu przez brzuch, jeździł i jeździł i nic.... w końcu usłyszałam i ulga, a on że to moje :dry: i dalej szukał, cały brzuch ze 3 razy przejechał, aż w końcu znalazł. prawie na zawał zeszłam do tego czasu :blush: chyba dzidzia się z nim w chowanego bawiła :) dostałam zwolnienie do 29.07. wtedy mam iść na kolejną wizytę i zrobić znowu morfo i mocz.

a później pojechaliśmy z mężem na zakupy i kupił mi kostium kąpielowy na wyjazd nad jezioro. i uwaga - rozmiar majtek 38, rozmiar góry 44 :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #695798 przez issska1986
Ja już po wizycie, pow ze moze cos się z tym krwiakiem robi i stąd te plamienia. Generalnie to mogę sie do 12 tc pożegnać z pracą, nie wiadomo czy pojadę na wakacje, ale do 16 tc na bank progesteron będę łykać... dzidzia najważniejsza...no i przełożyłam usg na 10 i wizytę mam tez 10 -go. powiedziała że tydzień czasu to za krótko, na pewno się nie wchłonie. i mam mega mdłości do tego, rzuciło mnie z 5 razy w samochodzie... a jak pomyślę o lodówce ....bleee...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695799 przez Agnilla
Moof najwazniejsze, ze z malym wszystko ok :* a to, ze masz czym oddychac :P tylko nad to jezioro wez ze soba jakies pareo na brzuch. Kiedy w ogole jedziecie ?
my wlasnie ogladamy grupony, chcialaby, jakies spa nad morzem
iss nie praca I wakacje wazne, tylko wasze zdrowie :*
chcialo Wam sie zachodzic to macie, ja za was bede szalec na urlopie :P

11 lata 5 miesiąc temu #695818 przez aggi
Kaś Maksio to super imię :) sama dałabym tak synkowi chyba :-) podoba mi się też Mateusz - Mati. Kiedyś chorowałam na Łukasza ale mi przeszło :P

moofka i Iss wasze zdrówka i waszych maleństw teraz są najważniejsze :)

11 lata 5 miesiąc temu #695831 przez issska1986
ta wakacje wykupione, ale jeszcze powiedziała,ze zobaczymy, bo jeszcze czas jest, może już się wchłonie... też z Grouponu, za grosze z wyżywieniem na mazurkach...

kaś nie mogę dodać posta, ale w tym twoim poście "no i jak nie działa" dodałam to co miałam napisac w komentarzu, może skopiuj i ty wklej w poście...

A moj M. już zmienił z Krystiana na Aleksandra :)

11 lata 5 miesiąc temu #695832 przez moofka
Agi jadę w środę z mamą na 1,5 tyg a mąż będzie mnie odwiedzał w weekendy. pareo nie mam ale będę brykać w luźnej koszulce i swoje wątpliwe wdzięki ujawnię dopiero nad samą wodą :) no i jutro zaopatrzę się w krem z porządnym filtrem.

Iss współczuje tych mdłości :(

11 lata 5 miesiąc temu #695836 przez gosia28
Isss najważniejsze teraz to szczęśliwy przebieg ciąży więc odpoczywaj i stosuj się do zaleceń.

Agi nie da się wyłączyć myślenia i już. To jedynie z czasem przyjdzie moment, że nie ma się już siły i się odpuszcza i bach jest :lol: więc mam nadzieję, że nie będziesz wytrwała i odpuścisz ;)

moof super, że z dzidzią jest ok. możesz spać spokojnie :)
a proporcji ciała można Ci tylko zazdrościć :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #695865 przez Kaś_O
Kobitki odkryłam o co chodzi. Musicie pisząc posta wstawić spację w tytule i spokojnie działa.. To i co działa to napisałam z telefonu to bez problemu mi wstawiło ale na kompie też natrafiłam na problem. Wydaje mi sie ze coś zmodernizwali i tyle.. Więc spokojnie publikujcie tylko tam na górze trzeba spację postawić jako tytuł ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka