BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #695224 przez issska1986
Kaś_O napisał:

A powiem Ci Iss ze to w ogole dziwna sprawa bo nic a nic nie wskazuje zeby cos złego sie działo, a dzien wczesniej w ogole sie nie przemeczalam.. To chyba po prostu mocniej macica mi sie rozrastala i dlatego..

Niestety Izabelli nie bedzie, maz niby zawsze chciał 3 bobasow ale do tego jeszcze daleka droga. Zobaczę co tez moja gin powie bo tutaj mały sie zasłanial ale jak nic widziałam interesik i jajeczka miedzy nogami.. To dziwne bo w tej ciazy jestem usposobieniem dobroci w porównaniu z Czarkiem..

kaś pewnie ta macica, ważne ,ze wszystko ok, no do 3 razy sztuka...ale i tak podziwwiam, ja nie wiem jak bym teraz miała brzdąca malego i bym miała go dzwigac to nie lezalabym traz na pewno...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #695228 przez Kaś_O
Iss ostatnie zdanie mowi samo za siebie, ja tez kocham z całego serca, te nóżki ruszające sie i łapka machajaca :) malenstwo najsłodsze.. Chociaz ciuszki te same beda :) a mam w sumie tyle fajnych dla chłopaka w których Czarek nie pochodził za czesto :) a moze kiedys pomyslimy o jeszcze jednym.. Powiem wam ze to nie jest jakos mocno straszne zajmowanie sie Czarkiem i ciaza.. No te mdłości.. Widze Kochana ze masz jak ja, zagladalam do lodówki i od razu miałam ochote zwymiotowac :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #695229 przez Agnilla
a może jakiś Izaurus? :P Kaś, gratuluję chłopca, bądź dobrą teściową ;)
co do malin i innych, moof się kochała dzień po malinach i zaszła, Iss w maliny i też zaszła. ja się kochałam o 7 rano w srode, maliny były o 18 w srode i w czw wieczorem tez po malinach i co, slepa kura :P nie ma reguły. pan mąż miał się iśc badać ale tak cwaniak zakręcił, przecież zaraz będe miała płodne to nie zmarnuje plemników na badanie nie? :P
u nas wczoraj też był seks moof :P dokładnie po 15 dniach :D ale w końcu normalnie, bez spinki, nawet się nie spodziewałam :P ale teraz wiem, że zbliżaja sie plodne i sie myslenie uruchomi :/

11 lata 9 miesiąc temu #695262 przez issska1986

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kaś albo Izydor :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #695270 przez ann-sunshine
Iss o suwaczka proszę bo nie wiem który ty tydzień. Pewnie 7-8 skoro mdłości cię dopadły. Dla dobra maluszka dasz radę.

Kaś najważniejsze że zdrowa dzidzia. A cóż z dwoma takimi Czarosławami łatwo nie będzie, ale satysfakcji tyle samo co jakby dziewczynka była. Zresztą i tak na 100% pewności nie masz.

uuuu nie mam czasu na bloga i takie zaległości tam mam że aż strach wejść i poczytać.

Kaś pewnie że Ciebie rozumiem. Chociaż mnie naprawdę byłoby wszystko jedno jaka płeć, ale wiem że jeżeli będzie druga dziewczyna to mąż to bardzo przeżyje :-(

Asia nie dziw się tak bardzo Iss, ja z Martą też trafiłam w takim cyklu kiedy przytulanie było tylko 2 razy na cały cykl, bo nie mieliśmy wtedy głowy do tego. Asia i nikt Ci nie zagwarantuje że w maliny, albo dzień po będzie lepiej. Matka natura płata figle.

11 lata 9 miesiąc temu #695279 przez Asia K
a wlasnie - pytanie do ciezarnych bac matek - robilyscie swiece??????????????

11 lata 9 miesiąc temu #695282 przez issska1986
kurde znowu mam te skrzepki na papierze, nie wiem co mam robić?????// :( :( :( :( :( :( dziś mam na 19 wizyte u gin ale ona usg nie robi..

czytalam ze takie plamki w sluzie to może sie wchłania ten krwiak, sama nie wiem, zapytam jej czy to normalne...znowu wyje :(

11 lata 9 miesiąc temu #695287 przez Kaś_O
Asia my teraz też bzykalismy się rzadko, tak jak mówiłam w pon i w niedzielę dopiero. Nie wiem kiedy owu wystąpiła prawdopodobnie jakoś w piątek. Aaa lekarka powiedziała mi że mam liczyć tygodnie w poniedziałki i dziś według USG jest 19tc o więc zaraz spróbuję może suwaczek zmienić ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #695290 przez Agnilla
ja nieciężarna mówię, żem robiła :P
Iss, obraziłam się! :P
niestety jak wkoło każda zachodzi po kolei to psychika się mnie nie pyta, sama działa jak chce :(
ja sie wlasnie zastanawiam, czy w ogole w tym cyklu testowac. tak jakos mi sie nie chce :P

Iss chcesz Ty sie jakiejs nerwicy nabawic?? przestan juz, o 19 zapytasz spokojnie lekarza co i jak

11 lata 9 miesiąc temu #695291 przez Kaś_O
Issska nie panikuj bo mi lekarka mówiła że jesli w śluzie występuje podbarwienie brunatne krwi to wchłania się krwiak. Jeśli występuje sama krew to dopiero powód do zmartwień.. A boli Cię coś? grzeczna byłaś? leżałaś? Chyba nici ze skrócenia L4 a nawet moim zadniem powinnaś wziąć kontynuację i plackiem w łóżku.. szczególnie jak Ci teraz wymioty dojdą..

11 lata 9 miesiąc temu #695297 przez gosia28
isss uspokój się i odpoczywaj. Jak masz magnez to weź sobie. Spokojnie, nie stresuj się bo nie pomożesz tym :kiss:

Kaś gratuluję synka, cudny :) i wiem mniejwięcej o czym piszesz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agi Ciebie też doskonale rozumiem, w końcu moja sytuacja nie jest też ciekawa. Ja tam się nastawiam, że mi zejdzie ze 2 lata :angry: ale wolę za 2 lata niż w ogóle.

ann też mam zaległości, a muszę wracać coś porobić.

buziale dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #695299 przez issska1986
Ja świecy nie robiłam, nigdy.... teraz jak zaszłam to od razu zawartosc na zewnątrrz, bo myslalam, ze bede mieć czas żeby lezeć z zawartością i tyle, wystarczyło to co zostało...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #695300 przez Kaś_O
Aga niestety masz rację że psychika sama działa. Ja się ciesze z dziecka i w ogóle ale psychika swoje że chciałam dziewczynkę.. I ciężko się wyrzec myśli albo przestać myśleć. U męża w głosie też słyszałam małe rozczarowanie, szczególnie że u nich w rodzinie już kilka pokoleń chłopak, dziewczyna i wszyscy po prostu jak pewniaka tą dziewczynkę obstawiali. I ciąża inna więc też od razu że dziewczynka.. A tutaj psikus i jest siuraczek.. Aga już sobie wybrałam bransoletkę tylko poczekam do czwartku co moja ginka powie. teraz młody nie chciał sie wystawić to też ciężko było zobaczyć chociaż oni tutaj taki sprzęt mają że przed nią widziałam siusiaka bo ona patrzyła na to co ją interesuje.

edit: a czemu tutaj nie ma lili od rana ze zdjęciem.. hmm??

11 lata 9 miesiąc temu #695301 przez Asia K
Iss uspokuj sie i niepanikuj - zapytasz sie co i jak - bedzie git :)

Kaś - no poprostu cudo - zdjecie boskie :)

Agnila - psychike wyslij na urlop :P

11 lata 9 miesiąc temu #695307 przez Asia K
Kaś wiesz ze ja w tym samym momencie pomyslałam o Lil co ty :laugh: Moze ja wywołamy tymi myslami :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka