- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)

Leże spokojnie, zaraz kolacje zjem i znowu leżenie.. Dzis maz widział USG i cieszył sie strasznie, taka mała rekompensata ze jutro go nie bedzie.. I sie pytał czy jutro mozliwe bedzie poznanie płci

Aggi nie smutaj sie bo nic straconego.. Pewnie po prostu pik był zbyt słaby a siuski rozmieszczone.. Moze maliny beda za 2 dni, wiec nie ma sie czym martwić na zapas.. Rozumiem ze dzis kalendarzyk wskazuje OWU?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
- mloda
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
moje niebieskie testy albo były do dupy (bo teraz widze że różowe są czulsze ) albo nie miałam owu 2 miesiące
teraz wiem że nareszcie mam ale to jeszcze niestety nie wróży sukcesu

ah temat dentysty
miałam 2 razy aparat na stałe zakładany
pierwszy raz dół i góra na 2,5 roku - za to co wydałam kupiłabym sobie nie najgorszy samochód, po ściągnięciu dentystka czegos tam nie zrobiła i sie wykrzywiło wszystko z powrotem, później drugi raz na sam dół - to samo
( i wyrwane dwie czwórki górne do aparatu)
teraz byliśmy z mężem tydzień przed weselem pierwszy raz u takiego dentysty, poprzedni nie widział nic a ten zrobił nam każdemu po 5 zębów na 1 wizycie i niedługo następna...
masakra

ja ze swojego doświadczenia polecam i sama bede robic testy owu tak samo jak ciążowe rano
największa przerwa od picia nie trzeba się później pilnować i największe stężenie tego wszystkiego, później nie mam czasu zrobić, nie ma mnie w domu albo nie mam go przy sobie
a tak to z rańca i z głowy
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Maz mi wykupil na wakacje neta w tel, jakas promocja w orange na karte ale wypas

aggi moze faktycznie owulacji w ty cyklu nie mialas, nie zalamuj sie. I albo sie zbadaj ( I tak placisz za to niestety) albo czekaj na przebieg syt.
powiem Wam, ze mimo, ze ciesze sie z Lil, to mnie juz chyba kompletnie dobila ta wiadomosc

maz zaproponowal dzis Chorwacje na wakacje, ale nie wiem czy nie pozostaniemy przy Polsce. Zal mi troche kasy, zwlaszcza, ze na tapecie ciagle wisi zmiana aauta itp.
ehhh ide spac. Jutro zrobie foto zegarka jak nie zapomne

dobranoc!
Kas spij spokojnie, trzymam kciuki zeby Ci jak najszybciej przeszlo. Szczescie w nieszczesciu, ze Cie to dopadlo dzis, kiedy maz mogl Ci pomoc
moof nie zwariuj od tego wolnego

buziaaaa
aaa co do dentysty, ja nie chodze I mam spokoj

- mloda
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aggi co do Twojej sytuacji to mi sie wydaje ze musisz poczekac do konca cyklu. Przeciez jakby cały cykl pokazywały Ci sie 2 kreski ale brak malin to nic by nie zmieniło. Moze owu bedzie w najbliższych dniach..
Aga dzieki za czułe slowka :* u mnie troche lepiej i naprawde strasznie sie ciesze ze to był weekend bo nie wiem jakbym sobie poradziła w tygodniu.. Troche jeszcze boli ale to juz naprawde taki mały bol.. Moze faktycznie cos tam sie rozrastalo i dlatego tak bolało.. O 10 mam wizyte wiec jak tylko wrócę do domu to sie wam zamelduje.. Pewnie zdjec nie dostane wiec na fotki trzeba poczekac do czwartku

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Kaś ciesze sie ze juz lepiej , ale ograniczaj tak na wszelki wypadek podnoszenie Carka
Aggi niezałamój sie bo nawet zdrowym kobietom trafiaja sie cykle bez owu , a u ciebie to jeszcze nieprzesadzone - testuj popołudniu jutro.
Agnila nie martw sie - kolejka jest długa i napewno nie jestes na jej koncu

Młoda działaj działaj

Becia - do kolejnego cyklu

Lil

A ja mam pytanie - kiedys juz o tym pisalismy ale przypomnijcie mi prosze - jak widzisz maliny to kiedy dzialac? W ten sam dzien czy dzien po? Wiem , wiem , najlepiej w dwa dni ale w ten drugi dzien to juz nasienie moze nie byc tak wratosciowe no nie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

no nic ja zmykam, miłego dnia!
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
ja mam lekarza dopiero na 17:30, najpierw te zęby o 11.
Agi na pewno nie jesteś ostatnia w kolejce i się niedługo doczekasz

a jeszcze Wam powiem że wczoraj u nas

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agi nie jesteś ostatnia, tak samo w kolejce jak masa nas tutaj jeszcze. Wymienić Ci która z tobą czeka?
Aggi, a może cykl się wydłuży? Może owu przyjdzie za 2 dni np?
Kaś może maleństwo bardziej się ruszało tego dnia, może jego domek się powiększał mocniej i stąd ten ból? Najważniejsze że cię uspokoili. Czekamy na wieści z dzisiejszej wizyty.
Moof też czekamy na info.
Lil i co???
Asia teoretycznie od malin do owu są 24-36 godzin, ale największa płodność jest na dwa dni przed owu i w owu i ewentualnie jeszcze dzień po owu, tak więc równie dobrze możecie w maliny już działać
muszę dziś porządnie chatę odsprzątać, ale najpierw śniadanie do łóżka

- mloda
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
jak dla mnie słuchanie kogos nic nie da. Sex może być co drugi dzień także w którymś dniu na pewno się trafi i czy jest owu czy nie ma (nawet jeśli testy wskazują że jest) to i tak nic nie daje. Ciąży nikt nam nie zapewni a każdy organizm jest indywidualny. Męża wuja starali się 10 lat obaj byli badani w 100% zdrowi i nic. Testy owu i maliny nic nie pomogą
Młoda skoro piszesz ze testy owu nic nie pomogą i maliny nie pomogą to za przeproszeniem po jaka cholere je testujesz?????????????????
A i z tym słuchaniem kogos to tez pojechałaś - ja akurat uwazam ze słuchanie kogos duuuuuuuzo daje bo mozesz sie uczyc na doswiadczeniu innych i czegos nowego sie dowiedziec. Zresztą po to tutaj jestesmy by słuchać innych i innym doradzac no nie?
Laski czy ja dobrze mysle czy źle

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
ja miałam maliny, działałam, zaszłam. nie wiem kiedy bez robienia testów by się udało ale nie mogę powiedzieć że mi nie pomogły. a pomagają też wykryć jak ktoś nie ma owu i można szybko wyprostować organizm. a co na pewno mogę powiedzieć to to że ich robienie nie szkodzi, bo czy maliny czy bledziny to i tak działać można codziennie

Ann a u Ciebie kiedy będzie czas na testa?
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Moof no netmama mówi że 8 mogę spróbować. Ale chyba nie będę, tzn poczekam do 11 i jak @ nie przyjdzie to wtedy. Bo nawet testa już w domu nie mam.
Czy na wiosenne porządki to za późno dziś?