BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #695308 przez Agnilla
ajjjj lajk ittt....jakie to wszystkie madre sa, bo juz zaszly :P
w akcie desperacji moge nawet na lampie powisiec :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695313 przez issska1986
Jak mądre to się słuchaj :P wspomnisz te słowa jak z brzuchem będziesz chodzić :P

Kaś mały ssssliczny :)

Ann masz suwaczek..

11 lata 5 miesiąc temu #695315 przez Asia K
Iss swiete slowa
Suwaczek - tez taki kcem jak ty masz

11 lata 5 miesiąc temu #695316 przez aggi
Lil wieeeelkie gratulacje:) pokazuj zdjęcie :D

Kaś no super ale CI przystojniak rośnie :) czas się oswoić że Czarek będzie miał braciszka:) Jakieś ewentualne imiona już masz ?

Ja koło 13 pójdę zrobić drugi test dziś, rano był cień, teraz zobaczę jak sytuacja. Ale wiecie co - nic straconego że wczoraj przegapiłam test bo w sumie to wczoraj mieliśmy taką mega ochotę poszaleć :) Więc z dwojga złego przytulanie i tak było i to ojjjj jakie :)

11 lata 5 miesiąc temu #695317 przez moofka
ueee tam ja nie wierzę, że da się wyłączyć myślenie. niestety wydaje mi się, że to bardziej udawanie przed samą sobą i innymi, że odpuszczamy. ale jeśli któraś rzeczywiście potrafi to tylko pozazdrościć :)

Iss jak masz wizytę dzisiaj to się nie martw, wszystkiego się dowiesz.

Kaś gratuluję synka :kiss: super że wszystko jest jak trzeba :)

ja już mam z głowy dentystę, ufff. zabuliłam 185 zł ale już wszystko zrobione, mam przyjść na przegląd w październiku.

11 lata 5 miesiąc temu #695320 przez Kaś_O
Dzięki śliczne. Wydaje mi się że trzeba mieć naprawdę ostrą rezygnację. Albo skierować myślenie na co innego jak np wakacje. No ciężka sprawa. Dlatego napisałam że ja się cieszę strasznie że dziecko zdrowe i jest bo to najważniejsze. Że już ładnie podkopuje z dnia na dzień mocniej. Ale nie potrafię przestać myśleć że chciałam dziewczynkę i to strasznie.. ooo i tyle wam powiem..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #695322 przez Agnilla
no to chyba mamy telepatię bo ja też sobie o Lil pomyślałam, zasiała zamęt i polazła
ja mogę chetnie jeden jej test przygarnąć :P
moof, Ty juz po dentyście?

11 lata 5 miesiąc temu #695324 przez moofka
Agi ślepaczku, żem pisała wyżej :P teraz tylko do ginka na 17:30.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695334 przez Agnilla
moof bo ja pisze tekst potem cos robie w pracy i potem po 5 min wysylam, a teraz patrze dopiero, ze i Ty i aggi pisalyscie :P
juz czytam
ej laski, jak któraś ma metodę na wyłączenie psychiki i niemyślenie, to ja poproszę
toć kurna nie da się i mnie nie denerwujcie :P przed Wami mogę udawać, że jest ok.
to Wam powiem, że wcale nie jest ok i tyle nooo :P

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695340 przez moofka
Agi sensacji nie ma :P nic nie bolało na szczęście, tylko tych dźwięków nie lubię....

Kaś no my Ci wszystkie życzyłyśmy tej dziewczynki, ale co poradzić.... mi teraz jest obojętne co będzie, ale jak bym była na Twoim miejscu też tam gdzieś w środku byłabym rozczarowana, to całkiem normalne.

ej nie no Agi przed nami to właśnie masz nie udawać tylko walić co leży na sercu. może Ci nie pomoże nasze pocieszanie, ale wygadać się to zawsze lepiej niż kisić wszystko w środku.

11 lata 5 miesiąc temu #695342 przez Kaś_O
Moofka to chyba nawet dentystka nie skasowała Cię jakoś strasznie. Ja dziś jak mąż wróci to zamówię sobie wizytę do ginki.. Bo ma darmowe rozmowy do Polski.. o a teraz przegrzebuje Aga Twoją galerię i wybieram jakieś cacko dla siebie ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695349 przez Agnilla
moof, a widzisz, ja lepiej kasę spożytkowałam na zakupach, mówiłam, że się nie chodzi do dentysty :P
Kaś, moja dobra koleżanka zaszła w 2 ciaze. chciala druga coreczke, maly rodzi sie na dniach...ona tez ubolewa bardzo, ze ma syna. nie wyprze sie tego, zwlaszcza ze sie nastawila na corke.
zamawiajcie bransoletki hurotwo, co będe miała co robic, zeby jak najmniej myslec :P widzisz Kaś, byłaby dziewczynka zrobiłabym jej mala bransoletke. no nic, moze za kilka lat. nie przejmuj sie kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: fajna synowa dla Czaruli juz masz :lol: , poszukasz i dla drugiego synka :)
ja mam dzisiaj jakis glupkowaty dzien :P to chyba taka reakcja na stres, bo dzis padnie ostateczna decyzja co z praca...

11 lata 5 miesiąc temu #695352 przez Asia K
Agnila chocbys niewiem jak sie starała to myslenia wylaczyc sie nie da - rozumiem to . My tez ci w tym niepomozemy , ale mozemy pozartowac, pogłaskac, poprzytulac i wesprzec dobrym slowem :)

11 lata 5 miesiąc temu #695353 przez Agnilla
no to wsprzyjajcie ;) :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #695364 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka