BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #694681 przez lilijka
gosia28 napisał:

Lili gratulacje, ale bez tej fotki to się nie obejdzie :lol: :lol: :lol: super, jak widać stracone cykle są najlepsze ;)

Kaś jedź może na tą IP. Poważnie to zaczyna wyglądać lepiej skonsultuj.

mloda super dzisiejsze maliny :)

ja nie testowałam dziś, bo rano pospałam, potem się spieszyliśmy do kościoła, a potem z obiadem, bo teściówka z teściem wdepnęli. Uff, teraz dopiero odpoczywam, a P. chce mnie znów gdzieś wyciągnąć, a mnie się nie chce. Testa dziś się chyba już nie opłaca rozbić, kurcze w ogóle nie mam ochoty na testowanie bo wiem, że @ przylezie. Spóźniona ale zawsze dociera franca.

www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attac...editor/group_key.png
Kaś jedź na IP ! Nie ma na co czekać! W nocy może Ci się pogorszyć. Lepiej skonsultować...

Nie mogłam nigdzie kupić bobo testa wszystkie co mieli to te 25 co wykrywają więc kupiłam jeszcze jeden pink na jutro no i jutro idę na betę więc zobaczymy ale @ nie mam więc luz :P
Ktoś się pytał kiedy powinnam dostać no więc wczoraj albo dzisiaj (nie jestem pewna kiedy była owulacja dokładnie bo cykl mi się przesunął jeśli pamiętacie i to było gdzieś 22 dc dopiero:)

Gosia może okaże się tak jak u mnie :) A na owulacyjnych dalej maliny Ci wychodzą?

Kaś od kiedy Ty na L4 jesteś?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #694689 przez moofka
Lil a mężowi powiedziałaś? i co to za link, mi się jakiś maciupi obrazeczek otwiera :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #694698 przez Agnilla
Kaś, a jakby tak po prostu wezwać karetkę??
Mnie też się ten link od Lil nie otwiera :/
laski, spałam prawie 1,5 godz. a polozylam sie w sumie z nudow, bo maz gral na kompie, zrobilam sobie twarz i stopy, czego nie zdarzylam wczoraj i tak sie na chwile polozylam :)
idę coś tam podłubać w biżuterii :) na wczorajszej imprezie jedzenie takie se, wiec jadlam tylko ciasto prawie :D ale powiem Wam, ze zjadlam z 6 kawalkow ale tylko jednego ciasta, jakies bezowe, kruche, normanlnie tak zajebiste, ze zjadlam tyyyyle. szok :P
a dzis od rana wielka bula z twarozkiem i maselkiem o 13 chyba :P i 4 rzadki czekolady, mozna fajnie ;)
edit: to chyba byla pani walewska, ja o ile sie nie myle kiedys robilam, ale nie pamietanm, zeby byla taka dobra :P
www.mojewypieki.com/przepis/pani-walewska-pychotka

11 lata 9 miesiąc temu #694713 przez Kaś_O
Kochane pojechałam na IP w Norge okazuje sie ze od razu trafiasz na oddział dla kobiet w ciazy.. Pogadali, zrobili USG i wyglada na to ze ok. Serducho bije ładnie, rusza sie i wymiary główki i brzuszka ok.. Szyjka długa i szczelnie zamknięta..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #694719 przez moofka
No to super Kaś, a już Ci przeszły te bóle?

11 lata 9 miesiąc temu #694726 przez Agnilla
noooo widzisz, od razu kamień z serca. a nie podejrzeli tam, czy nic między nogami odstaje lub wręcz przeciwnie? ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #694735 przez Dagnes
Kaś dobrze, że pojechałaś. Przynajmniej wiesz że nic złego się nie dzieje. No i super że czujesz już maluszka. Właśnie się ostatnio zastanawiałam czy nie podkopuje cię maleństwo, bo w sumie to chyba już pora a z tego co wiem to dziewczyny w drugiej ciąży już w 16 tygodniu mogą czuć ruchy.
Była dziś u mnie mama w odwiedzinach i mówi że brzuch mam mały i wygląda jakbym tylko wzdęcie miała ;)

Wiktoria

11 lata 9 miesiąc temu #694750 przez Kaś_O
Bol nadal jest.. I pol dnia spała a mogłabym spac nadal.. Maz troche sie na ustalić z Czarkiem i mowi do mnie ze nawet na 5 minut nie usiadł dzis. Zrobił obiad na dzis i jutro zupke.. I mowie do niego ze widzisz ja tak mam co dziennie.. I jeszcze sposprzatam a salon wyglada jakby tornado Czarkowe szalało..
Aga niestety tylko widziałam udo i nożnke ktora energicznie wykopy robiła jak mnie badała dowcipnie (byłam w szoku bo zapytała sie mnie czy moze mi takie badanie zrobic. Ze dzieki niemu bedzie widziała stan szyjki) i przez brzuszek to tylko brzusio i główkę i serduszko jak bije chociaz nie było slychac.. Ale ładnie biło.. A ze oczywiscie jak trafiliśmy na oddział wybuchlam płaczem ze strachu, w domu nic a tam pękłam to juz nie chciałam sie dopytywac o płeć.. Wazne było dla mnie zeby sprawdziła parametry czy wszystko ok a jutro i tak beda Kruszynke przeswietlac wzdłuż i wszerz :) zdjecia zachowała wiem pewnie jutro tez ich nie dostane.. Maz nie moze jechac ale zostawia mi samochod i kolezanka jedzie ze mna zeby mnie zawieść i posiedzi z Czarkiem.. Maz powiedział ze jesli tak by sie nie dało to by sie urwał z pracy na te 3h i tyle i pojechał ze mna..nale tak jak myslalam oni tutaj nic nie robia jesli chodzi o medykamenty.. Na bol paracetamol i tyle.. Ale za to sa bardzo bardzo mili :) kazda sie przedstawiła spytała naprawde strasznie mili :) i od razu widziałam troche oddziału ;)

Dagnes nie moge ręcznyc ze wczesniej nie czułam ale nie skupialam sie na tym w ogole bo przy malym ciezko a dzis jak leże plackiem w lozku i tylko nasluchuje co sie w brzusiu dzieje to łatwiej dostrzec.. A Twoj brzusio urośnie jak bedzie na niego pora :) duzo kobitek do 6 miesiaca nie ma w ogole brzuszka mi w pierwszej ciazy pozno zaczal rosnąć..

Lili czekamy na testa z rana sprawdze od razu czy wstawilas fotkę ;)

Gosia nie rób testa i o... Co ma byc to bedzie dzieki temu moze nie bedzie rozczarowania jedna kreska tylko miłe zaskoczenie jakby małpa nie przyszła..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #694805 przez gosia28
Kaś dobrze, że sprawdziłaś co i jak i że jednak wszystko w porządku. A kiedy miałaś robiony mocz? Bo może jakaś infekcja, czego oczywiście Ci nie życzę.

Nad testem się jeszcze zastanowię ale nie czekajcie zbytnio na wynik. Za to chętnie obejrzę test lili :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #694812 przez aggi
Dziewczyny help !

Dziś dzień 16 cyklu. Wczoraj był cień cienia, a dziś już nic :( czy to może być spowodowane tym że nie zrobiłam dziś testu o 13-14 tak jak dotychczas tylko dopiero teraz ? (zapomniałam ich wziąść na wyjazd ;//) no i nie ma nawet cienia cienia :(((( choć zapobiegawczo działaliśmy dziś bardzo mocno z moim. Jeju powiedzcie że to raczej wina tego że tak późno testowałam, a nie że nie mam owu w ogóle :(

11 lata 9 miesiąc temu #694829 przez gosia28
kurczę aggi nie powinno aż tak bardzo to wpłynąć na wynik :( a może dużo dziś piłaś i próbka była bardzo rozcieńczona?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #694830 przez Kaś_O
Aggi powtórz sobie test jutro.. Wiesz zawsze moze to byc spowodowane ze OWU bedzie za kilka dni. Ale jesli do konca cyklu maliny sie nie pokażą to raczej OWU nie było w tym cyklu.. Nie ma co panikowac od razu bo zdarzają sie cykle bez owulacji wiec nie martw sie na zapas..

Tez sie ciesze ze pojechaliśmy bo nadal mnie boli i pewne byłabym juz spanikowana.. Nie bardzo wiem jak sobie jutro z Czarodziejem w dzien poradzic bez brania go na rece.. Bo podniesienie go graniczy z cudem, mój klocuszek ukochany <3 oby do jutra przeszło.. Dzis miał bardzo ciezka noc.. Biegaczek..

Dzieki Kochane za wsparcie :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #694836 przez aggi
kurcze no dużo dziś piłam płynów, sama już nie wiem co jest grane ;/ zrobię test jutro jeszcze. ale kurcze. chociaż jak tak spojrzę to moze coś tam widać? sama nie wiem, moze to moja wyobraźnia... może rzeczywiście wynik jest rozcieńczony bardzo... echhh zmartwiłam się i sama sobie zawalilam w sumie ;/

11 lata 9 miesiąc temu #694851 przez gosia28
aggi tak jak Kaś radzi, jutro nowy test, głowa do góry :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #694861 przez moofka
Aggi nie panikuj tylko spokojnie testuj do końca cyklu, kaś dobrze pisze :)

a Ty Kaś już się nie martw, trzymam kciuki żeby do rana Ci przeszło :kiss: chociaż najlepiej jakby od razu przestało :)

Ja się zastanawiam ile kasy jutro zostawię u dentystki, na to jedno niestety nie mam pakietu :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka