- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny jestem po USG, dostałam zdjecia za ktore musiała zaplacic ale spoko jakies grosze.. Ogolnie to nigdy nie miałam tak dokładnego USG maluszka widziała w każdym wymiarze z każdej strony.. Wzdłuż i wszerz i w ogole dobry sprzęt i piękne widoki.. Wszystko jest w normie a wymiar główki świadczy ze ciaza jest wcześniejsza.. Znam tez płac.. Chociaz Maluszek nie chciał sie wystawić i jest troche nieśmiały w porównaniu do Czarka ale to chłopiec.. Musze sie z ta myślą oswoić i wybrac imię bo naprawde strasznie nastawialam sie na dziewczynkę.. Na razie ciesze sie ze z dzieckiem jest wszystko dobrze i wszystko ma.. Nawet pomachal do mnie pozniej wstawie wam fotki próbowała zrobic ładny profil ale Maluszek nie chciał sie ustawić..
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Lil gratki,cieszę się bardzo dbaj o siebie i nie przepracowuj się za bardzo...jak ja...
mloda nie masz racji, ja za pierwszym razem, jak testy pokazały maliny tez zaszłam i są przydatne... i to nawet nie były maliny mega-maliny, raczej nastawiałam się na następny dzień na mega maliny..
Agni a Ty nie świruj, bo się nie obejrzysz a sama będziesz skakała jak zobaczysz na ciązowym 2 kreski...
Kaś zdrówka, dobrze,ze wszystko ok jest, przemęczasz się, ale z małym dzieciątkiem to strasznie ciężko...podziwiam, ja myślę ,że następne jak już do przedszkola pójdzie...
A mi dzisiaj mdłości dopadły, nie mogę otworzyć lodówki,za dużo zapachów..
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Kas ciesze sie bardzo ze z maluszkiem wszystko ok A ciesz sie z tego ze to chlopiec bo - sama wiesz o czym pisalysmy na bloogu Strach miec dziewczynke
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem Asiu ale tak bardzo chciałam miec swoją ksiezniczke.. To nie tak ze sie nie ciesze.. Juz kiedys o tym mówiliśmy ze wiele par stara sie i nie moze a ja wybrzydzam w płci.. Ale to tak podświadomie działa, moze Ann mnie zrozumie bo sama celuje na chłopca
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss a powiedz mi wy dzialaliscie w same maliny czy póxniej??
w maliny, bo myślalam,ze na nast dzień bede mieć prawdziwe maliny, ale nic nie było i się obraziłam na cały świat i z 1,5 tyg się nie kochaliśmy...
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss tak dla pewnosci - tylko wtedy i potem nic????????????? ale tak zupełnie nic nic nic??????????
Nom, tylko wtedy a potem nic no z 10 dni nic na bank...
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety Izabelli nie bedzie, maz niby zawsze chciał 3 bobasow ale do tego jeszcze daleka droga. Zobaczę co tez moja gin powie bo tutaj mały sie zasłanial ale jak nic widziałam interesik i jajeczka miedzy nogami.. To dziwne bo w tej ciazy jestem usposobieniem dobroci w porównaniu z Czarkiem..
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss nieobraz sie ale pytam bo niewiem kiedy czy w te maliny czy dzien po? Moof mówila ze po zaciazyla, a ty ze w maliny i teraz juz niewiem na kiedy zolniezyki zostawic
spoko, za co się mam obrazac... myślę ,ze w maliny i dzień po to na chłopca.. mąz to tak sobie wbił w głowę Krystianka, że cały czas tak mówi, ja też czję,ze to chłopiec, ale jak będzie dziewczynka to spoko, ja chciałam dziewczynke generalnie ale co bedzie to bedzie i tak już kocham z całego serduszka...
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z drugim to tak bardzo chce miec dziecko ze w tej chwili nie jest wazna dla mnie plec, nieplanuje - moze byc chłopiec moze dziewczynka byle by było to drugie dzieciatko