- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
ja tam już nie chodzę, pójde po ciąży
test mogę najszybciej zrobić w przyszłą niedzielę
a co do wysypania mnie, to było ok, a od 2 tyg jak ospa, tylko nie na całym ciele, bleh
Ferri męża nie ma , to spisz do południa?
ja nie śpię od 7, ale coś czuję, że zdrzemnę się trochę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Agnilla no ja Ci nie chce nic mowiac i nie nakrecac Cie bo kazdy przypadek i inny ale jak mnie zaczęło wysypytac to myslalam ze na @ zreszta wam pisałam ze chyba w tym cyklu dupa bo czuje ze z zbliża sie @ bo mnie wysypalo.. I tak byłam troche zdziwiona bo przed pierwsza ciaza miałam takie wypadki ze tuż przed @ dostawalam jakichś pryszczy.. Ale juz od roku nic takiego sie nie działo.. A masakrycznie bo i na twarzy i na plecach.. Ale okazuje sie ze to ciaza taki brzydki psikus mi zrobiła..
Powiem wam dziewczyny ze dzis czuje sie do bani.. Ledwo wstalam syn obudził sie juz o 6:30 i w dodatku wczesniej sie juz przebudzal.. Pozniej za jakas godzine mnie zcielo. Wiec wzielam Czarka na lozko książeczki i sobie siedział ja drzemalam.. Było ok do puki mu sie nie znudziło.. Zimno mi jakos, glowe mam opuchnieta.. Cała czuje sie strasznie.. A i pojawiły sie mdłości okazuje sie ze mam je bardzo rano i przeważnie je przesypiam juz poszły sobie ale glowe mam jak nie swoją..
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jesli mialaby byc to ciaza to moze mi pryszcz nawet na piecie wyskoczyc, a co
Kaś, ja mialam wczoraj tak tragiczny dzien, ze jak sobie pomyslalam, ze mialabym sie jeszcze dzieckiem opiekowac, to maz musialby wziąć urlop. to była jakaś masakra, musiałam druga tabletkę wziąć bo myślałam, że umrę.
jak mały pójdzie na codzienną drzemkę to połóż się też i odpoczywaj!
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale powiem wam ze ostre tutaj słońce jest i jak sie tak stanie to takie cieplutkie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
hahaha a ja od rana posprzątałam , pranie postawiłam i teraz mam hajlajf jakbym znowu tu przylazła nic nie zrobiwszy w domu to tak by już zostało
dziewczynki bardzo ale to bardzo przestrzegam Was i Nas do takiego nakręcania się nawzajem że każdy objaw to ciąża. Nie wiem ile z was śledzi staraczki, ale ja narobiłam kilka cykli temu takiej burzy na staraczkach że o mały włos już nie rodziłam
i co najlepsze - autentycznie miałam wszystkie klasyczne i nieklasyczne objawy ( zyłki na biuście, powiększony i tkliwy, mdłości, ślinotok, sluz, temp, brak okresu, odrzucenie od mięsa, zawroty głowy) a po 9 dniach dostałam @ - chce tylko powiedzieć, że przyżekłysmy sobie na staraczkach, że nie bedziemy sie tak nakręcać bo zwariujemy.
ja tu każdej życzę z całego serca pieknych Fasoleczek i Groszków kolorowych jak najszybciej
więc taki mój poranny apel " wspierajmy się nie nakręcajmy" oooo pojechałam z rańca
a jeżeli my trafiliśmy to według mojego kalendarza, jutro mam zagnieżdżenie ale byłby czad, jakby to sie tak książkowo odbywało
aa nie wiem czy Wam o tym mówiłam, o tych moich 3 przyjaciółkach, hmmm mówiłam ??
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnilla co Ty masz na tym swoim zdjęciu profilowym bo ciągle mnie to nurtuje??
Ferritka nie opowiadałaś słuchamy uważnie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zgadały się czy co, żeby tak co 2 miesiące
hahaha ja Wam powiem, że jak zagroszkuje to pewnie się nie zorientuje, bo wszystkie objawy ciążowe mam co cykl przed @ , więc jak przyjdzie co do czego to przegapie
no i kurcze, żeby sie tak dało odciąć mysli to byłoby łatwiej zaskoczyć, bo teraz to - niestety- ale co przytulanki to ja zaczynam świrować że to może dziś , a jak sie zbliża @ to masakra, chodzę po ścianach z nerwów a każda wizyta w wc toż o zawał mnie przyprawia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś, to moje zdjęcie ślubne, a raczej tył mojej głowy z kalia we włosach
wstaję z łózka, idę się wykąpać, ogarnąć w mieszkaniu, może też pranie wstawię. potem bransoletki, papiery na jutro, obiad i tak dzień zleci, a że siedzę dziś do wieczora sama to muszę się zorganizować
fajnie siedzieć w domu, ale jak ma się siły, bo jak się zdycha to aż szkoda tego urlopu
Ferri jak byk, teraz czas na Ciebie jak co 2 miesiace w ogóle jak się dziś czujesz??
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie chce brać żadnych gripexów ferwexów czy polopiryny - wolę chuchać na zimno
a u Ciebie też widzę, wciąż nienajlepiej, ale głowa przynajmniej już nie pęka??
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja się biorę za przelewy i ogarnianie. Wreszcie mogłam sie przesiąść na kompa bo Czarek śpi. Taki plus tego że rano wstał że siedziałam sobie na fotelu nagle przyszedł i się złożył.. patrzę a on śpi mógłby tak zawsze a szczególnie wieczorkiem
Agnilla dziwiłas się ze tak późno chodzę spać. No niestety przy Czarku za dużo czasu dla siebie nie mam, a jak mąż wraca po nadgodzinach które mu sie zdarzają to i kolację trzeba zrobić, może jakiś film zobaczyć, a to może porozmawiać i już jest 12..
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa