BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #731095 przez moofka
dziewczynkiiiiiiiiii zosia zaklepana :woohoo: :woohoo: :woohoo:

jechaliśmy na działkę i po drodze jest taka wiocha co się zofiówka nazywa i jak przejechaliśmy przez nią to monżek mówi że niech będzie zofia helena :woohoo:

a ja to padam z przejedzenia :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731116 przez gosia28
siemka :)
przetworów ciąg dalszy. Najpierw z rana byliśmy kupić autko bo te co mieliśmy to wczoraj sprzedaliśmy, a dalej poszło- kompoty śliwkowe, leczo do słoików, pomidorki koktajlowe w zalewie pomidorowej, sałatka miks na occie z cebuli, cukinii, papryki i patisona i na koniec krem z chilii, papryki i pomidorów z ziołami ufff nogi to mi wejdą wiecie gdzie B)

Asia okropnego masz tego szefa. I racja- czemu nie zatrudnia samych facetów? Miałby "problem" z głowy.

Asia dla mnie krzywa cukrowa przyjemnością nie była, ale dało się przeżyć. I faktycznie należy pozostawać w spoczynku, weź sobie krzyżówki i gazetki albo dobrą książkę do czytania

ann no to obyś ominęła w drodze do domu wszystkie pułapki drogowe ;)

agi- jest duma jak się zrobi coś pysznego samemu co??? A i smakuje inaczej.

mloda z klepaniem po brzuchu teść poleciał, ale do tego typu tekstów się przyzwyczajaj więc dla przycięcia języków znajdź sobie mądrą wymówkę ;)

moof super wybór, nie było tak ciężko z emkiem co? Popatrz- wystarczyło przejechać przez zofiówkę i od raz chłop się zdecydował :lol: znam jeszcze miejscowość Zofipole :woohoo: jak by miał wątpliwości B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731117 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731119 przez gosia28
mloda spokój i luz to najlepsze co możesz sobie teraz zafundować

Becia co tam słychować?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #731148 przez ann-sunshine
Bry,

do domu nie wracałam, jadę dopiero dziś, więc możecie dalej trzymać kciuki :P

Agi testa nie robiłam, bo zapomniałam wziąć :( machnę dziś dopiero.

Oj, nie ma to jak swoje w słoikach. Agi ogórki w curry pychotka są :-). Goś a ty to widzę mistrzyni przetworów, no no no.

Młoda malinki bardzo dobre, ale ja mrożę w woreczkach do lodu i potem tylko siup kosteczka do herbatki albo do kaszki :-)

Moof, łatwo ci z mężem poszło, a tak awaryjnie dla chłopaka macie coś, czy wierzycie że na 100% będzie dziewucha :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #731151 przez gosia28
moof właśnie, bierzecie ewentualnie pod uwagę, że może być jeszcze niespodzianka?

ann to sikaj jak tylko wrócisz B)

ja z malin to zazwyczaj robię sok.

ej taka byłam wczoraj padnięta, myślałam, że pośpię do południa a tu lipa.
A tu teść jeszcze wpadnie na obiad bo teściówka pojechała do Częstochowy na wejście pielgrzymki i emek go zaprosił.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #731154 przez ann-sunshine

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #731157 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #731175 przez Agnilla
Dzień dobry :) dlaczego w weekendy nie śpię od 7:15 a w tyg wstanie o 7:10 graniczy z cudem? :)
Gos a z tych pomidorkow koktajlowych to co dokładnie robisz? U moich rodziców jest ich pełno, ale w sumie schodzą na bieżąco ;) za rok zrobię sobie na balkonie wielka donice i tez będę miała swoje pomidorki :)
ciekawe co dziś będzie na obiad bo Agi odpoczywa ;)
muszę jeszcze zrobić manicure i pedicure a mąż obiecał, że zejdziemy do piwnicy tam ogarnąć, a o 14 Formuła 1 wiec musze wszystko zgrać :)
głowa mnie od rana boli, ciśnienie szaleje :/
miłego dnia! :)

11 lata 4 miesiąc temu #731214 przez moofka
Ej ostatnio zastanawiałam sie właśnie co by było jakby się okazało że jednak chłopak i powiem Wam że już tak się przyzwyczailam do tej zosi, że byłabym rozczarowana.... Ale gdzieś mi tam jeszcze swita w głowie, że może się tak zdarzyć, wtedy będzie od nowa jazda z imieniem. Ja chciałam wojtka a mąż znowu by nie miał swojej propozycji :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731233 przez Agnilla
Moof teraz musisz na każdym usg pytać i potwierdzać płeć.
Nigdzie się nie ruszamy, telepie mnie znowu i leżę pod kocem, a mam zaledwie 36.9. Zepsuł mi się ten termometr, ale przypomniało mi się, że mam dowcipny wiec chociaż raz się przydał ;)
Oglądam top chef just desserts amerykański, Boże ile słodkości, zjadlabym wszystkie dzis :)

11 lata 4 miesiąc temu #731266 przez gosia28
Agi nie wiem jeszcze jak to będzie efekt tych słoiczków bo takich jeszcze nie robiłam, a sama wpadłam na taki pomysł bo w zeszłym roku robiłam koktajlówki na zalewie octowej ale nam nie smakowały specjalnie więc w tym roku zapełniłam słoiczki pomidorkami a zalałam je przyprawionym sokiem pomidorowym. Ja mam taką ekstra maszynkę do pomidorów co oddziela skórki i pestki a zostaje to co najlepsze- zagęszczony soczek. I to przyprawiłam solą i pieprzem, a inne dodatkowo bazylią i tymiankiem. Potem pasteryzowałam i wsio.

ej wczoraj zauważyłam, że wyszła mi jakaś dziwna gula na stawie nadgarstkowym. I to widać tylko w zgięciu nadgarstkowym. Jak dotykam mocno to jest lekko bolące, a przypomina jakąś chrzęść :unsure: W...wia mnie to, a po za tym co to to jest? Jakiś kaszak? :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731294 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #731319 przez Agnilla
hehe jakbym na dniach się dowiedziała o ciąży, to nie wiem czy do 4 września dotrzymam ;) ale miałby mąż prezent :) na pewno będzie wiadomo szybciej co i jak :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731340 przez issska1986
hej,

odezwę się później...

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka