BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731353 przez ann-sunshine
Julka rozumiem że we wrześniu będziesz u nas częstszym gościem :P . Trzymam kciuki za badania.

Iss śliczny i okrąglutki

Gosia skąd masz takie cudo co oddziela skórki i pestki z pomidorów??? A ja się bidulinka z sitkiem i łyżką męczę. Zazdraszczam takiego sprzęta.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731375 przez issska1986
Ann no okrąglutki już jest jest ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiula, no niezły typek z tego Twojego szefa...

A propo zmęczenia to ja jak idę po schodach lub biegnę na pociąg to tez dysze, serce mi wali,że szok...

a badania muszę zrobić jutro rano, mam nadzieję ,że wszystko ok.

Ann powodzenia u lekarza-mam przeczucie że będzie ok....

mloda mnie też wkurzało, jak wszyscy po ślubie się pytali kiedy dziecko, ja zawsze odp "jak Bóg da " :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731376 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #731383 przez Agnilla
mloda, a ten bromergon juz cale tabletki bierzesz? ja musialam zmniejszyc dawke sobie, bo umieralam.
Iss piekny brzuszek :kiss:
Asiaaa kurna, caly dzien na Ciebie czekam, mowilas mezowi??

11 lata 4 miesiąc temu #731392 przez issska1986
Spory jak na 4 mc no nie?

mloda może to i skutki uboczne bromka jak Agni sugeruje, albo coś się kluje ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731436 przez ann-sunshine
Hehe juz zapomnialam jak sie w ciazy dyszy :P

Asia dzis swietuje z emkiem wiec dopiero jutro zda nam relacje.

Dzięki Iss za kciuki

Na tescie marna bladzinka bledsza niz 2i 3 dni temu

11 lata 4 miesiąc temu #731460 przez gosia28
julka napisał:

gosia28 napisał:

ej wczoraj zauważyłam, że wyszła mi jakaś dziwna gula na stawie nadgarstkowym. I to widać tylko w zgięciu nadgarstkowym. Jak dotykam mocno to jest lekko bolące, a przypomina jakąś chrzęść :unsure: W...wia mnie to, a po za tym co to to jest? Jakiś kaszak? :angry:

z opisu najbardziej to wyglada na ganglion. sprawdz w google gosia ;)

czesc dziewczyny, podczytuje Was sobie czasem, wrzesien juz sie zbliza, w tym tygodniu ide na badania - testostron i prolaktyna. wymyslilam ze nie bede sobie pobierac w pracy tylko zmienie laboratorium. moze to mi przyniesie szczescie ;)

julka dzięki za info, to na pewno to i pewnie z przesilenia bo ostatnie dni właśnie miałam harówkę i dużo ciężkich rzeczy nosiłam :angry: :angry: :angry:
to jak, wracasz już do nas? :) to oby badania dały zielone światełko ;)

ann a taką magiczną maszynkę mam a z jarmarku :P mój brat takie sprzedaje, super sprawa, tylko korbką trzeba kręcić ale to raz dwa idzie.

isss brzuszek wcale nie jest duży, fajny i zgrabniutki :kiss:

mloda po bromku cuda się mogą dziać.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #731466 przez moofka
Ann a Ty już w domu jesteś?

Iss fajny brzunio :)

11 lata 4 miesiąc temu #731478 przez ann-sunshine
Moof ano w domu, dzięki dziewczyny za kciuki. Policji nie było tylko suszarke wystawili ale ja grzecznie jeżdżę to mi foty nie zrobili.
Gosia a daj focisza tego sprzętu bo nawet nie mogę go sobie wyobrazić. U nas pomidorów idzie multum, ile bym nie włożyła w sloiki tyle zjemy

11 lata 4 miesiąc temu #731481 przez moofka
a no to dobrze, że cała i zdrowa zajechałaś :) teraz trzymamy kciuki za wizytę i się odezwij z raportem :)

ja jutro brykam na 16:30 z wynikami morfo i po kolejne L4.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731514 przez aggi
Hej kochane ;-* My wymęczeni z mężulem bo wczoraj sprzątałam porządnie dom, a dzisiaj byliśmy u ciotki motorem i też jakaś padnięta jestem. Jutro do pracy, achh jak mi się nie chce. Zaczyna się na całego a co dopiero od września będzie ! @ sobie już idzie powoli bo już 7dc, więc niedługo będę testować :)Mężul na operację za tydzień echhh ;/ Ja teraz jeszcze pranie na noc robię haha i idę spać bo rano trza wstać.

mloda Ty to nerwowa kobita jesteś zauważyłam . Wyluzuj ze wszystkim i się nie przejmuj głupotami :blink: :kiss:

Agni nadzieja matką głupich jak to mówią choć trzymam mocno kciukasy aż mnie paluchy bolą :kiss: :kiss: :kiss:

moofgratulacje :D będzie Zosieńka :laugh: hura!

goś szalejesz z tymi przetworami :) Mniam :)

julka trzymam kciuki za badania w takim razie :)

Isska
śliczny bebolek :side: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731522 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #731528 przez Kaś_O
Ann :* ciesze sie ze dojechalas cała i zdrowa.. A jutro koniecznie jakis raport.. Kurde sama nie wiem co ten gin Ci moze powiedziec z jednej strony jak powie ze gra to czemu do kur.. nie nosisz jeszcze brzuszka a z 2 jak cos nie tak to tez lipa.. Oby jak najlepsze wieści były :* i czekam niecierpliwie na relacje..

Asia to nas pewnie Aga rano zarzuci informacja jakos od 6 :p :)

Isska co do brzuszka to jest okraglutki jak na chłopca :) i nie jest wcale duzy.. Zebys Ty mój brzuch widziała jak z blizniakami bym chodziła.. Ale w sumie Czarka jak urodziłam to jak prawie dwa maluchy ważył wiec następne chlopisko rosnie :) jak mnie najdzie to moze jutro strzele sobie jakas fotke to wam wstawie brzuch gigant :p

Dziewczyny macie jakies złote rady na pekajace piety? Ostatnio mnie to męczy strasznie i boli :( no jakas masakra.. Staram sobie na noc smarowac grubo kremem w folie i w skarpete ale wtedy nie moge spac bo tak mi gorąco.. Grzeja mnie jakos te chłopaki bo i z Czarkiem nawet w zimę to gorąco mi było jak nie wiem co..

Moofka trzymam kciukasy za wizyte chociaz opcji ze cos nie tak nie ma..

Młoda powiedz im ze Cie stresują i tyle a jak beda Cie stresowac to nie bedzie dziecka.. O i tyle..

Tak słucham o tych waszych przetworach i tez bym porobila cos ale raczej brak mozliwosci.. Jak sie dorobie swojego ogródka to moze :p w zeszłym roku 30kg wiśni poszło i pomidorów i ogórków :) a teraz jaka pyszna ogórkową z nich jest bo to wszystko poszatkowane tylko ze sloika do garnka :) i malutki słoik starcza na duzy gar.. Jedyne co to żałuje ze brzoskwin w zeszłym roku niebylo :( masakra jakas.. Moze w tym sie trafia.. Kocham dzemy i takie połówki w zalewie :) do tych z puszki to nawet nie ma co porównywać.. Jakbyscie wiedziały ze juz jest sezon i sa tanie to dajcie mi znac :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731560 przez Asia K
Witam się z rana :)

Tak, Kaś - jest 6 rano :D

ZAczne od wczorajszego dnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co tam jesczze? Aaaaa
Iss - ślicznusio :*

Ann moje pięści dały rade :blink: teraz trzymam kciukasy za wizyte

Agi - napisałas do Agni że "nadzieja matką głupich" czy jakos tak - to ja ci napisze że "lepiej mieć matkę niż być sierotą" :P
Agni - ja też miałam nadzieje do koca i było warto :*

Goś - SZACUN za te przetwory :blush:

A wy mi zaraz pewnie powiecie ze "mam czego chciałam" :P Dzisiaj sie czuje fatalnie - jest mi bleeeeeeeeeeeeeeeee

11 lata 4 miesiąc temu #731561 przez Kaś_O
Asia :) czekałam na Ciebie :p hehe

Ps Issska to jest 15tydz moim zdaniem wtedy wlasnie brzuszek robi sie widoczny i ciazowy.. A nie jakbys za duzo zjadla.. Zreszta to ciazowy brzuch nie moze byc za duzy.. :)

Aaa przypomniało mi sie mój Maks ma chatę ogromniasta :) :p bonjakos tak porownywalyscie :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka