BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #746323 przez zoi
Hej :laugh:

Chudzinka, zazdroszczę podejścia- skąd Ty bierzesz tyle optymizmu? ;)

Agni, bardzo mi się podoba kolor, rzeczywiście klimat się zmienił.

Anuuusia, czekam również z niecierpliwością!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Książki też muszę spisać, bo bardzo lubię czytać, choć ostatnio przestałam przez Was- każdą wolną chwilę nadrabiam forum :P :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #746324 przez zoi
jeszcze mi powiedzcie jak wpidać tekst, żeby był widoczny tylko dla nas? Bo chyba mi nie wyszło...

11 lata 3 miesiąc temu #746327 przez Kaś_O
Aniu to nie myśl o tym i sobie spokojnie czekaj.. a wy dziewczyny nie nakręcajcie że wy wtedy i wtedy tak się czułyście i była to ciąża.. Bo niestety zaraz się okaże że obecność ciężarnych tylko pogarsza stan umysłu osób starających się.. Bądźmy cierpliwe i dajmy czas.. postanowiła poczekać niech czeka sobie spokojnie, leki bierze każdy cykl jest inny szczególnie jak się zaczynamy starać i każda z nas to wie.. a każdy najmniejszy stan naszego ciała lekko odbiegający od wcześniejszych bierzemy za ciążę więc po co się podkręcać nawzajem?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #746329 przez anuuuusia
zoi piszesz, piszesz, piszesz, a potem cały tekst zaznaczasz myszką i klikasz na pasku takie 2 kolorowe ludziki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit: udało się :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #746330 przez Agnilla
anuuuusia no ja też se czasem pogrzebię :D
wiecie co, czasem z tego co piszecie wychodzi, że ciąża jest stanem umysłu a nie ciała. że wystarczy wyluzowac głowę...ja nie pamiętam, żeby mi mąż coś do głowy wsadzał :lol:
nie da się wyłaczyc myslenia. na moim przykladzie, jak mam nie myslec o dziecku, skoro ciagle faszeruje sie lekami? i musze pamietac, zeby co piatek brac dostinex, zeby od 16 do 25 dc brac duphaston. ofc codziennie folik. zeby co miesiac isc do lekarza. no nie robie tego zeby miec zgrabny nos tylko, zeby zajsc w ciaze. a samo wchodzenie na forum nie nakreca? oczywiscie, ze tak. ale sie polubilysmy i spotykamy sie tu. nie na forum o gotowaniu ale o zajsciu w ciaze.wiec samo z siebie to, ze robimy testy owu nas nakreca na myslenie. oczywiscie trzeba miec granice, zeby nie popasc w paranoje. wymyslc sobie jakies zajecia itp. np malowanie sypialni :lol: no i w ogole to zapomnialam, co jeszcze chcialam napisac :P

11 lata 3 miesiąc temu #746331 przez Asiaa
Zoi jak odpisujesz na posty to tam gdzie masz m.in. pogrubienie tekstu są dwa ludziki, klikasz to i piszesz między nawiasami ;)

ale zaczęło u mnie lać, aż szaro się zrobiło :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #746332 przez Kaś_O
zoi szukaj /hide :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #746336 przez zoi
Dzięki już pojęłam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #746338 przez anuuuusia
Jasne, że samo czytanie forum już nakręca. Ale też płynie z niego ogromnie pocieszenie w razie niepowodzenia. Chłop może i pocieszy, ale nie tak jak druga kobita, która siedzi w temacie :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #746341 przez Chudzinka
No widzicie, jakie to wszystko skomplikowane jest..

Ja anuusi nie chce nakręcać, czy poganiać z testem, tylko wiem od Pani doktor, ze Castagnusa w ciąży należy odstawić. Dlatego lepiej wiedzieć, czy się jest czy nie, jak się go bierze, a faza lutealna się wydłuża. No anuusia, tośmy poprzez Marqueza sobie łapki na zgodę podały, nie? ;)

11 lata 3 miesiąc temu #746348 przez Agnilla
noo Chuderlaczku :) moja faza trwa 16 dni :P a co do testu to tez wlasnie robie zawsze, ze wzgledu na dostinex

11 lata 3 miesiąc temu #746349 przez issska1986

Porto, dziękuje wszystko ok... 10 października mam usg i już się nie mogę doczekać :lol: :lol: W ogóle to od dwóch dni, wieczorem jak już lezę to sobie upodobało dzieciątko jedno miejsce i mam taką gulę twardą na brzuchu :) śmieję się,ze cwiczy sobie :)

11 lata 3 miesiąc temu #746360 przez anuuuusia
Chudzinka kurka, gdzie Ty wyjeżdżasz, bo się pogubiłam z deka :huh: A to była między nami niezgoda? :kiss: :kiss: :kiss:

isss fotę guli poprosimy przy najbliższej okazji :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #746367 przez Asia K
10 października dowiemy sie co tam Iss nosi :D

Anusia - lubie czasem pogrzebac bo lubie wiedziec co w trawie piszczy :p

edit: pisałam wczoraj do mojego gina i powiedział ze narazie nie mam robic tych badan . Tak wiec dozobaczenia 2 października - mi rzekł :)

11 lata 3 miesiąc temu #746369 przez anuuuusia
Asia K jest Ci zatem wybaczone :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka